- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Valla cnm bende 3 ayımda aynı dediklerini hissediyordum ama Dr bağırsak hareketidir demişti.ama bence o bebeğin hareketleriydi sonuçta bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz diye düşünüyorum.ikisi farklı oluyor çünkücnm bende iyiyim tatlım bacagımın agrısı gectı dınlendım inş tekrarlamaz pericim sen hissetmeye başlamıssın bebegının hareketlerını bısey sorucam sana dun aksam söylemesı ayıp aşure yedın aç karnıma uzandım koltuga boyle karnımda 1 kaç defa bişey kıpradı hemen durdu sonra tekrardan aşure yedım tekrar 1 defa bişey attı sankı göbeğimin altında belki saçmalaıyorumdur ama bebegımın hareketını hıssetmiş olabılırmıyım acaba daha olmadı ondan sonra yada ben oyle sandım belkıde bagırsak hareketlerımdır dıye dusunuyorum bişeyler hissettim o an sen tecrubelisin cnm
Erkek olmasın cnm o...benimde bildiğim erkek bebekler çabuk hareketlenir derler ayrıca benimde ilk zamanlar yüzüm hep isilik gibi sivilce olmuştu:))kız yoksa seninki cinsiyetmi saklıyor..ne yalan söyleyim seninki bana hep erkekmiş gibi geliyordu :)kızlar benımde yüzümde ince ince sivilceler bastı öyle çok deıl ama var gene
kız bebeklerde oyle oluyor dıyorlar
Göbek usg ile vajinal usg arasında bi hafta fark oluyormuş cnm vajinal daha önden gösteriyormuş haftayı..zaten kızlarında dediği gibi fark kapanıyor geliştikceeklem ultrasona gore 6+2 cikti bir hafta fark var arada bakalim kismet...
bilmiyorum ama içimde bişeyler oldu eger bağırsak hareketıyse normal zamanlardada olurdu inş bebeğimdirValla cnm bende 3 ayımda aynı dediklerini hissediyordum ama Dr bağırsak hareketidir demişti.ama bence o bebeğin hareketleriydi sonuçta bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz diye düşünüyorum.ikisi farklı oluyor çünkü
Kizlar saolun varolun. İnşallah hep güzel haberlerle dönmek nasip olur.
Su gibi akinti banada oluyor luck bbende bazen yasiyorum özellikle daha çok ayakta kalinca merak etme.
Az önce baska bir hastaneden geldim bir bebeğimiz oldu üst Komşum 3900 gr kizi oldu cok duygulandim RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN çok güzel bir sey Allahim gelecek mi o günler..
olabilir tabiki ben pek anlamam öyle seylerden alt komsum dedi bana kız cabuk hareketlenır dıyeErkek olmasın cnm o...benimde bildiğim erkek bebekler çabuk hareketlenir derler ayrıca benimde ilk zamanlar yüzüm hep isilik gibi sivilce olmuştu:))kız yoksa seninki cinsiyetmi saklıyor..ne yalan söyleyim seninki bana hep erkekmiş gibi geliyordu :)
Hareket o hareket sen merak etme:) Dr lar çok biliyor..bizde Dr kadar olduk zaten araştırmaktan bi diplomamız eksikbilmiyorum ama içimde bişeyler oldu eger bağırsak hareketıyse normal zamanlardada olurdu inş bebeğimdir
Aman sağlıklı olsun kız erkek ne fark eder ben sadece ona bişeyler almaya hevesleniyordum ondan merak ederdim cinsiyetiolabilir tabiki ben pek anlamam öyle seylerden alt komsum dedi bana kız cabuk hareketlenır dıye
eklem ultrasona gore 6+2 cikti bir hafta fark var arada bakalim kismet...
Evet cnm ilk gebelik diyebiliriz geçensene bi kürtajım var ama bu kadar büyük değildi..insan doğru olduğunu bilmede yinede tedirgin oluyor işte elde değilşimdilik normal annesi,ilk çocuğu mu?git gide daha fazla hissedeceksin.son zamanlarda az hareket ederse korkmak gerekiyor,kızımın son günlerinde bütün bir gün hareket etmediği olurdu,fena korkardım, gece iki üç gibi uyanırdım bakardım kıpır kıpır:)
olabilir tabiki ben pek anlamam öyle seylerden alt komsum dedi bana kız cabuk hareketlenır dıye
aayyyyyy yaşasın bebeğimi hissettim ozaman kız erkek fark etmıyor benım için saglıkla kucagıma alayımda başka bişey istemiyorum kıyafet almak istiyorum ama kendımı tutuyorum almamak için arkadsım gıtmıs patıkler almıs cok heycanlandım görünceHareket o hareket sen merak etme:) Dr lar çok biliyor..bizde Dr kadar olduk zaten araştırmaktan bi diplomamız eksik
ya nasıl anlatayım eve kasık üstü ve göbek altında hissettim kıpır kıpır etti geçti hemen başka olmadı şimdi çikolata aldım meyva suyu ıle ayaklarımı uzatayım bakalım hareket olucakmı eger yedıkten sonra hareket hissedersem ozaman bebısımdırasim bebek hareketleri aşağıda hissedilirmiş tam olarak nerede hissettin bilmiyorum ama dün okudum kasığın hafif üstünde hissediyolarmış genelde aşağıya yakın öyle yazmışlardı ama tabi gaz da olabilir canım ilk gebelik daha geç hissediliyo diye biliyorum ben 16 erken gibi geldi bana ama tabi kızlar daha iyi bilir inşallah bebiştendir canım.
güzel haberlerle geliceksin cnm bebegın saglıklı olucak dualarımız senınle hayatımKızlar bu arada yarına ayrıntılı usg ye aldım randevuyu saat beşde inş hayırlı haberler le dönmek nasip olur.bebeğin herşeyine bakılıp incelenecek bütün organları
İnş cnm.bu arada seninle doğum tarihlerimiz arasında tam bir ay var Dr bana Nisan'ın 4 dedigüzel haberlerle geliceksin cnm bebegın saglıklı olucak dualarımız senınle hayatım
canım inşallah güzel sonuçlarla geleceksinKızlar bu arada yarına ayrıntılı usg ye aldım randevuyu saat beşde inş hayırlı haberler le dönmek nasip olur.bebeğin herşeyine bakılıp incelenecek bütün organları
ya nasıl anlatayım eve kasık üstü ve göbek altında hissettim kıpır kıpır etti geçti hemen başka olmadı şimdi çikolata aldım meyva suyu ıle ayaklarımı uzatayım bakalım hareket olucakmı eger yedıkten sonra hareket hissedersem ozaman bebısımdır
hahhaah çok doğru ben bunu facede görmüştüm çok gülmüştüm...dogru deılmı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?