bebeğimi beklerken......

Valla cnm bende 3 ayımda aynı dediklerini hissediyordum ama Dr bağırsak hareketidir demişti.ama bence o bebeğin hareketleriydi sonuçta bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz diye düşünüyorum.ikisi farklı oluyor çünkü

kızlar benımde yüzümde ince ince sivilceler bastı öyle çok deıl ama var gene
kız bebeklerde oyle oluyor dıyorlar
Erkek olmasın cnm o...benimde bildiğim erkek bebekler çabuk hareketlenir derler ayrıca benimde ilk zamanlar yüzüm hep isilik gibi sivilce olmuştu:))kız yoksa seninki cinsiyetmi saklıyor..ne yalan söyleyim seninki bana hep erkekmiş gibi geliyordu :)

bilmiyorum ama içimde bişeyler oldu eger bağırsak hareketıyse normal zamanlardada olurdu inş bebeğimdir

amin amin ay sende de mi oluyo su gibi akıntı ne bilim ya su gibi akıntıya iyi demiyo da nette ondan panik yaptım

olabilir tabiki ben pek anlamam öyle seylerden alt komsum dedi bana kız cabuk hareketlenır dıye

eklem ultrasona gore 6+2 cikti bir hafta fark var arada bakalim kismet...

tam yumurtladığın günü biliyosun dimi yoksa son bat a göre mi hesap yapıyosun canım 1 hafta kapanıyor inşallah sağlıkla gelsin miniğin rabbim onu sana bizimkileri bize olmayanlara da tez zamanda bebiş bağışlasın kimselere aratmasın inşallahhhhhh

Evet cnm ilk gebelik diyebiliriz geçensene bi kürtajım var ama bu kadar büyük değildi..insan doğru olduğunu bilmede yinede tedirgin oluyor işte elde değil

olabilir tabiki ben pek anlamam öyle seylerden alt komsum dedi bana kız cabuk hareketlenır dıye

asim bebek hareketleri aşağıda hissedilirmiş tam olarak nerede hissettin bilmiyorum ama dün okudum kasığın hafif üstünde hissediyolarmış genelde aşağıya yakın öyle yazmışlardı ama tabi gaz da olabilir canım ilk gebelik daha geç hissediliyo diye biliyorum ben 16 erken gibi geldi bana ama tabi kızlar daha iyi bilir inşallah bebiştendir canım.

Hareket o hareket sen merak etme:) Dr lar çok biliyor..bizde Dr kadar olduk zaten araştırmaktan bi diplomamız eksik
aayyyyyy yaşasın bebeğimi hissettim ozaman kız erkek fark etmıyor benım için saglıkla kucagıma alayımda başka bişey istemiyorum kıyafet almak istiyorum ama kendımı tutuyorum almamak için arkadsım gıtmıs patıkler almıs cok heycanlandım görünce

ya nasıl anlatayım eve kasık üstü ve göbek altında hissettim kıpır kıpır etti geçti hemen başka olmadı şimdi çikolata aldım meyva suyu ıle ayaklarımı uzatayım bakalım hareket olucakmı eger yedıkten sonra hareket hissedersem ozaman bebısımdır

Kızlar bu arada yarına ayrıntılı usg ye aldım randevuyu saat beşde inş hayırlı haberler le dönmek nasip olur.bebeğin herşeyine bakılıp incelenecek bütün organları

Kızlar bu arada yarına ayrıntılı usg ye aldım randevuyu saat beşde inş hayırlı haberler le dönmek nasip olur.bebeğin herşeyine bakılıp incelenecek bütün organları
güzel haberlerle geliceksin cnm bebegın saglıklı olucak dualarımız senınle hayatım

aynen ye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…