- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Kızlar bu arada yarına ayrıntılı usg ye aldım randevuyu saat beşde inş hayırlı haberler le dönmek nasip olur.bebeğin herşeyine bakılıp incelenecek bütün organları
hareket dir o hareket yede coşsun bebişya nasıl anlatayım eve kasık üstü ve göbek altında hissettim kıpır kıpır etti geçti hemen başka olmadı şimdi çikolata aldım meyva suyu ıle ayaklarımı uzatayım bakalım hareket olucakmı eger yedıkten sonra hareket hissedersem ozaman bebısımdır
hareket dir o hareket yede coşsun bebiş
aaaaa evt dr banada mayıs dediİnş cnm.bu arada seninle doğum tarihlerimiz arasında tam bir ay var Dr bana Nisan'ın 4 dedi
Hamile kalmadan öce bi rüya görmüştüm erkek bi çocuğum oluyor böyle 5.6 yaşlarında falan görüyorum tıpkı babasının küçük versiyonu:)) geçende yine yatağının üzerinde böyle 7.8 aylık bi erkek bebek üzerinde deniz kıyafetleri vardı.acaba denizci mi olacak ne:)
Ayy yok olmasın zaten denizci asker falan.ben onu futbolcu yapayım bol parası olsun:)olur mu olur ama olmasın hiç iyi bir meslek değil mühendis olsun mimar olsun
evt ye benım dr çıkolata ve idara torban boş olsun dedibende çikolata yiyim cuma günü giderken usg de görürüm hareketlerini öyle değil mi
evt ye benım dr çıkolata ve idara torban boş olsun dedi
ne guzel bebegını görüceksın benım daha 9 günüm var dr gitmemeyiyim bari belki bi faydası olur.Son 3 gün kaldı benim de.
ne guzel bebegını görüceksın benım daha 9 günüm var dr gitmeme
evet canım görürsün...ben oğluma 12 haftalık hamileydim sabah aç gittim uyuyyodu hareketsizdi bi önceki kontroldede hareketsizdi dr. yine hareketini göremedim dedim usg yi karnımda biraz gezdirip uynadırdı bir hareket etti anlatamam taklalar attı el salladı ayak salladı sıpam hala aynı hareketlilikte gidiyor...bende çikolata yiyim cuma günü giderken usg de görürüm hareketlerini öyle değil mi
evet canım görürsün...ben oğluma 12 haftalık hamileydim sabah aç gittim uyuyyodu hareketsizdi bi önceki kontroldede hareketsizdi dr. yine hareketini göremedim dedim usg yi karnımda biraz gezdirip uynadırdı bir hareket etti anlatamam taklalar attı el salladı ayak salladı sıpam hala aynı hareketlilikte gidiyor...
canım her zaman aynı hareketi hissedemezsin daha çok küçük.kızlar çikolata ve meyve suyunu içtim ama hareket yok şimdi demekkı bagırsak hareketıydı
Cnm benim sende dur hele bi.daha şimdiden herdakika yada hergün hissetmezsin arada bi yoklarkızlar çikolata ve meyve suyunu içtim ama hareket yok şimdi demekkı bagırsak hareketıydı
evet canım resimleri bulursam atarımhadi ya şaka gibi nasıl yani taklalar falan o kadar hareket ediyor yani çok komik yaaaaa
Bundan bir ay öncede ben öyle çikolata yedim gittim bi göreceksiniz nasıl hareketli bide ayaklarını uzatıp gerinmesi vardıki hala gözümün önünde:)evet canım görürsün...ben oğluma 12 haftalık hamileydim sabah aç gittim uyuyyodu hareketsizdi bi önceki kontroldede hareketsizdi dr. yine hareketini göremedim dedim usg yi karnımda biraz gezdirip uynadırdı bir hareket etti anlatamam taklalar attı el salladı ayak salladı sıpam hala aynı hareketlilikte gidiyor...
Bundan bir ay öncede ben öyle çikolata yedim gittim bi göreceksiniz nasıl hareketli bide ayaklarını uzatıp gerinmesi vardıki hala gözümün önünde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?