bebeğimi beklerken......

hareket dir o hareket yede coşsun bebiş

Hamile kalmadan öce bi rüya görmüştüm erkek bi çocuğum oluyor böyle 5.6 yaşlarında falan görüyorum tıpkı babasının küçük versiyonu:)) geçende yine yatağının üzerinde böyle 7.8 aylık bi erkek bebek üzerinde deniz kıyafetleri vardı.acaba denizci mi olacak ne:)

olur mu olur ama olmasın hiç iyi bir meslek değil mühendis olsun mimar olsun

kızlar çikolata ve meyve suyunu içtim ama hareket yok şimdi demekkı bagırsak hareketıydı

bak ne yazıyo
Anne karnında bebek hareketleri ne zaman (kaçıncı haftada) hissedilir?
Bebek yeterince büyüdüğü zaman yaptığı hareketler rahim duvarına kadar etki gösterebilir ve anne tarafından hissedilebilir. Bu da ancak 16 - 20 haftalar civarında mümkün olabilir. İlk gebeliklerde daha geç hissedilir ve 20-22 hafta civarını bulabilir. İkinci ve üçüncü v.b gebeliklerde daha erken 16 hafta civarında hissedilmeye başlar. (bkz: 16. hafta ve 20. hafta)

bende çikolata yiyim cuma günü giderken usg de görürüm hareketlerini öyle değil mi
evet canım görürsün...ben oğluma 12 haftalık hamileydim sabah aç gittim uyuyyodu hareketsizdi bi önceki kontroldede hareketsizdi dr. yine hareketini göremedim dedim usg yi karnımda biraz gezdirip uynadırdı bir hareket etti anlatamam taklalar attı el salladı ayak salladı sıpam hala aynı hareketlilikte gidiyor...

hadi ya şaka gibi nasıl yani taklalar falan o kadar hareket ediyor yani çok komik yaaaaa

Bundan bir ay öncede ben öyle çikolata yedim gittim bi göreceksiniz nasıl hareketli bide ayaklarını uzatıp gerinmesi vardıki hala gözümün önünde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…