- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Görürsün cnm gitmeden önce bol bol çikolata ye kana çabuk karıştığından hemen etki gösteriyormuşinşallah ben de görebilirim hayırlısıyla.
görüceksin canıminşallah ben de görebilirim hayırlısıyla.
bu da benim paşam Allahım nazarlardan korusun Eki Görüntüle 1299942 Eki Görüntüle 1299943 Eki Görüntüle 1299944 Eki Görüntüle 1299942 Eki Görüntüle 1299943 Eki Görüntüle 1299944
gösterdim canım merakla baktı kafasında bir sürü şey kurdu...bunları oğluna gösterdin mi şimdiki çocuklar doğmadan önceki fotolarını da görüyo daha neler görücez acaba.
gösterdim canım merakla baktı kafasında bir sürü şey kurdu...
Allah uzun ömür versin cnm..şimdiki çocuklar çok şanslı..bende hepsini saklıyorum albümünün en başına sıralıcambu da benim paşam Allahım nazarlardan korusun Eki Görüntüle 1299942 Eki Görüntüle 1299943 Eki Görüntüle 1299944 Eki Görüntüle 1299942 Eki Görüntüle 1299943 Eki Görüntüle 1299944
Dikkat et kendine zamanla hafifler bulantılar az kaldıkızlar ben çıkıyorum midemde tuhaflaştı yine eve bile gidesim yok üşeniyorum herşeyden ya öptüm sizi
amin canım cümlemizin...ben albume koyamadım aslında koysam iyi olur hala tahlillerimle aynı dosyada o dosyayı bozmaya kıyamıyorum...Allah uzun ömür versin cnm..şimdiki çocuklar çok şanslı..bende hepsini saklıyorum albümünün en başına sıralıcam
Cnm onlar iyi olsunda en kötü ağrı bulantı bile keyif veriyor bize.benimde hala tam anlamıyla geçmiş değil bulantılar..arada da olsa hatırlatıyor kendiniKizlar ne guzel sohbetler etmisiniz ben katilamadim. Yatiyorum ya kalkamadim.midemden. . Ah bi buyuseler.. Rabbim göstersin hepimize...
Sizlere selam ben yatmaya devam
Bu arada benim yumurtlamam 6 ekimde olmuştu. Eğer yumurtlamaya gore hesap yaparsam tam günü günü ne tutuyor.
Benn varım:)kimse yok burda bugün gene
Kızlar nerelerdesinizzzz
BENDE GELDİMMMMKızlar nerelerdesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?