bebeğimi beklerken......

kızlar ben çıkıyorum midemde tuhaflaştı yine eve bile gidesim yok üşeniyorum herşeyden ya öptüm sizi

Kizlar ne guzel sohbetler etmisiniz ben katilamadim. Yatiyorum ya kalkamadim.midemden. . Ah bi buyuseler.. Rabbim göstersin hepimize...
Sizlere selam ben yatmaya devam

Bu arada benim yumurtlamam 6 ekimde olmuştu. Eğer yumurtlamaya gore hesap yaparsam tam günü günü ne tutuyor.

Allah uzun ömür versin cnm..şimdiki çocuklar çok şanslı..bende hepsini saklıyorum albümünün en başına sıralıcam
amin canım cümlemizin...ben albume koyamadım aslında koysam iyi olur hala tahlillerimle aynı dosyada o dosyayı bozmaya kıyamıyorum...

Kizlar ne guzel sohbetler etmisiniz ben katilamadim. Yatiyorum ya kalkamadim.midemden. . Ah bi buyuseler.. Rabbim göstersin hepimize...
Sizlere selam ben yatmaya devam
Cnm onlar iyi olsunda en kötü ağrı bulantı bile keyif veriyor bize.benimde hala tam anlamıyla geçmiş değil bulantılar..arada da olsa hatırlatıyor kendini

Bu arada benim yumurtlamam 6 ekimde olmuştu. Eğer yumurtlamaya gore hesap yaparsam tam günü günü ne tutuyor.

canım sen hesap hatası yapıyosun yuma göre hesaplayamazsın son adet tarihine göre hesaplaman lazım zaten yuma göre hesaplarsan henüz 5.haftanın içinde oluyosun son adet tarihin 23 eylülmüydü o zaman dr hesabı doğru oluyor 23 eylül/23 ekim arası 4 hafta 23 ekim/1 kasım arası 5.hafta 1 kasım/11 kasım arası da 6+4 falan yapıyor diye hesaplıyorum ben tabi son adet tarihin 23 ü mü tam bilmiyorum tahmini söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…