- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Buradayım burda dizi izliyordumperi nerdesiniz dedi gitti
bende aksama balık alıp eve gıdıcem ohh neguzel sen anacıgının yemegını yıyeyceksiniyi sayılır canım nolsun anama gidicem bugün yemek derdim yok rahatım yani.
Valla ben stresliyim kızlar 2 saat sonra randevum var
kimse yok burda bugün gene
ben geldiiimmmm...bugün biraz temizlik yapıyım dedim pek bakamadım nete okul falanda ta yeni girebildim...Kızlar nerelerdesinizzzz
stres yapma canım güzel şeyler düşün bebişinin içini göreceksin ne güzel...Valla ben stresliyim kızlar 2 saat sonra randevum var
cnm çok heycanlı inş hayırlı haberlerle dönüceksin cnm buarada sen 3 veya 4 'lü testi yaptırmadın dımı kacıncı haftalar yapılıyor acaba sonucu hemen yaz cnmValla ben stresliyim kızlar 2 saat sonra randevum var
Yok cnm yaptırmadım sadece ikili test yaptırdım.zaten 4 lü dedikleri bu oluyor galiba ayrıntılı bakılıyor iştecnm çok heycanlı inş hayırlı haberlerle dönüceksin cnm buarada sen 3 veya 4 'lü testi yaptırmadın dımı kacıncı haftalar yapılıyor acaba sonucu hemen yaz cnm
Bu arada 3 lü 16 hafta da yapılıyorcnm çok heycanlı inş hayırlı haberlerle dönüceksin cnm buarada sen 3 veya 4 'lü testi yaptırmadın dımı kacıncı haftalar yapılıyor acaba sonucu hemen yaz cnm
Ayy inş yaa güzel haberler le dönmek nasip olur dualarınızı bekliyorum kızlarstres yapma canım güzel şeyler düşün bebişinin içini göreceksin ne güzel...
Valla ben stresliyim kızlar 2 saat sonra randevum var
bende aksama balık alıp eve gıdıcem ohh neguzel sen anacıgının yemegını yıyeyceksin
Bu arada 3 lü 16 hafta da yapılıyor
ben geldiiimmmm...bugün biraz temizlik yapıyım dedim pek bakamadım nete okul falanda ta yeni girebildim...
Evet sisteme düşüyor.aslında çok güzel onlarda takip ediyor.belli bir zamandan sonra sağlık ocağında da kalp atışlarını dinliyor haberin olsun.beni sağlık ocağından aradı ebe tanıyo artık ilk hamileliğimde çok üzülmüştü düştüğünü duyunca aradı beni sen hamileymişsin dedi evet dedim gelmedin dedi kaç haftalıksın dedi 11 içindeyim dedim hemen gel dedi yoksa ceza yeriz dedi çok sevindim dedi kanka olduk oraya da gitmeye üşeniyorum 20.haftada gidip tetenozu olurum diyodum ama sistemlerine düşüyomuş görmüş ekranda beni.yani o kadar ki ona bile söyleyemedim henüz.
anladım bende 3lü testi yaptırmayı düşünmüyorum sadece ayrıntılı usg girmek istiyorum daha benım çok var ayrıntılıyı yaptırmamaYok cnm yaptırmadım sadece ikili test yaptırdım.zaten 4 lü dedikleri bu oluyor galiba ayrıntılı bakılıyor işte
Evet sisteme düşüyor.aslında çok güzel onlarda takip ediyor.belli bir zamandan sonra sağlık ocağında da kalp atışlarını dinliyor haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?