bebeğimi beklerken......

cnm çok heycanlı inş hayırlı haberlerle dönüceksin cnm buarada sen 3 veya 4 'lü testi yaptırmadın dımı kacıncı haftalar yapılıyor acaba sonucu hemen yaz cnm
Yok cnm yaptırmadım sadece ikili test yaptırdım.zaten 4 lü dedikleri bu oluyor galiba ayrıntılı bakılıyor işte

bende aksama balık alıp eve gıdıcem ohh neguzel sen anacıgının yemegını yıyeyceksin

kızartıyo musun hiç çekilmez ya ben kendim doğru düzgün yemek yapamıyorum üşeniyorum çok pazartesi kuru fasülye yaptım bi de pilav onunla iki günü idare ettik normalde ben hergün yemek yaparım eşim iki günlük yemeği sevmiyo bugünde anama gidiyom yarına Allah kerim artık.Afiyetler olsun sana da canım.

Bu arada 3 lü 16 hafta da yapılıyor

beni sağlık ocağından aradı ebe tanıyo artık ilk hamileliğimde çok üzülmüştü düştüğünü duyunca aradı beni sen hamileymişsin dedi evet dedim gelmedin dedi kaç haftalıksın dedi 11 içindeyim dedim hemen gel dedi yoksa ceza yeriz dedi çok sevindim dedi kanka olduk oraya da gitmeye üşeniyorum 20.haftada gidip tetenozu olurum diyodum ama sistemlerine düşüyomuş görmüş ekranda beni.yani o kadar ki ona bile söyleyemedim henüz.

Evet sisteme düşüyor.aslında çok güzel onlarda takip ediyor.belli bir zamandan sonra sağlık ocağında da kalp atışlarını dinliyor haberin olsun.

Yok cnm yaptırmadım sadece ikili test yaptırdım.zaten 4 lü dedikleri bu oluyor galiba ayrıntılı bakılıyor işte
anladım bende 3lü testi yaptırmayı düşünmüyorum sadece ayrıntılı usg girmek istiyorum daha benım çok var ayrıntılıyı yaptırmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…