bebeğimi beklerken......

evt cnm kızartıyorum bendede üşengeçlik var ama yapacak bısey yok bızde dün aksam kahvaltı yaptık bugunde dedım balık alayım yapayım anneme gidemiyorum yemek yıyıp hemen uyuya kalıyorum çok yorgunluk var üstümde benım kollarımı kaldıracak halım kalmıyor aksamları

anladım bende 3lü testi yaptırmayı düşünmüyorum sadece ayrıntılı usg girmek istiyorum daha benım çok var ayrıntılıyı yaptırmama

tabi canım 3 lüye falan gerek yok 2 li temiz sizin sonuçta bi de detaylıya girersin oldu da bitti inşallah.

tabi canım 3 lüye falan gerek yok 2 li temiz sizin sonuçta bi de detaylıya girersin oldu da bitti inşallah.
evt dr zaten bısey demedi 3 test için zaten yaptırmıcam ayrıntılı usg yeterli allahım inş o günleri görürüz hep beraber

siz dışardın yiyodunuz ev yemeği ne oldu erken mi çıkıyosun ?

siz dışardın yiyodunuz ev yemeği ne oldu erken mi çıkıyosun ?
öğle yemegını ev yemeklerı yapan yer var ordan yıyorum simdi hava erken karardıgı için erken gidip eve kendım yapıyorum yemeklerımı hala burda dısardan yıyoruz yanı anlıcan kendı yaptıgı gıbı olmuyor tabı

evt dr zaten bısey demedi 3 test için zaten yaptırmıcam ayrıntılı usg yeterli allahım inş o günleri görürüz hep beraber

biz var ya farketmeden 39 haftaya falan gelicez(inşallah) hala dicez ki acaba bişey oldu mu olur mu zaten o zamana kadar biz kafayı yemezsek iyidir.

biz de öğlen dışardın yiyoruz ev yemekleri yapan bi yer var oradan geliyo bize de.

canım hiç kızartmaya uğraşma hamsimi aldın ney bilmiyorum ama fırına atıp kızartma gibi yapabilirsin ben mesela hamsiyi unluyorum fırın tepsisine diziyorum üzerine biraz yağ gezdiriyorum mis gibi oluyo bi dene istersen...

fırında buğulama gibi oluyordur dimi annem yapar arada patates ve soğanda koyar içine ben pek sevmiyorum böyle ama annemler seviyolar.Gerçi ben balığı pek sevmiyorum ondan olabilir.

cnm ben çinekop ve ya mezgit almayı düşünüyorum tavada daha pratık oluyo fırındada çok güzel oluyor ama okadar beklıyemıyorum ben hamsi alıp hamsılı pılav yapmak ıstıyorum çok güzel oluyor bakalım bi işten cıkarsam allahın izni ile bol bol evde mutfagımda vakıt gecırıcem

fırında buğulama gibi oluyordur dimi annem yapar arada patates ve soğanda koyar içine ben pek sevmiyorum böyle ama annemler seviyolar.Gerçi ben balığı pek sevmiyorum ondan olabilir.
eklemın dedıgı buglama deıl fırında kızartma oluyor daha hafif oluyor yagda kızarmadgı için

yok canım su koyarsak buğulama gibi oluyor benim söylediğim tıpkı kızartma gibi oluyor hem pratik hem ev daha az kokuyor...

hamsili plavı bende çok merak ediyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…