dualarımız seninle tatlım hemen yaz bızı merakta bırakmaKızlar ben çıkıyorum anca giderim eşimle orda buluşucaz..geldiğimde yazarım bol bol dua edin teyzeleri öptük sizi
yok canım su koyarsak buğulama gibi oluyor benim söylediğim tıpkı kızartma gibi oluyor hem pratik hem ev daha az kokuyor...
ben de cok merak edıyordum 2 sene once denedım ılk eşim ve ben çok hosumuza gıttı şimdi bizimde evde hamsı kızartılmaz pılavı yapılır ben bide porsiyonluk yapıyorum kucuk kek kalıplarında çok hoş görünüyorhamsili plavı bende çok merak ediyorum aslında
o zaman sizin evde balık pek sevilmiyo...benim eşim balığa bayılıyor zaten tutmasından belli değilmi dün gece yine gitti ama tutamamış...hımm pardon ben balıktan anlamıyorum ya bugüne kadar sadece iki kere evde çupra yaptım fırında o kadar
oh canım afiyet olsun yapınca resimli anlat olurmu bende denemek istiyorum.ben de cok merak edıyordum 2 sene once denedım ılk eşim ve ben çok hosumuza gıttı şimdi bizimde evde hamsı kızartılmaz pılavı yapılır ben bide porsiyonluk yapıyorum kucuk kek kalıplarında çok hoş görünüyor
yaptıgım da cnm resmını cekerım cnmoh canım afiyet olsun yapınca resimli anlat olurmu bende denemek istiyorum.
o zaman sizin evde balık pek sevilmiyo...benim eşim balığa bayılıyor zaten tutmasından belli değilmi dün gece yine gitti ama tutamamış...
o zaman sizin evde balık pek sevilmiyo...benim eşim balığa bayılıyor zaten tutmasından belli değilmi dün gece yine gitti ama tutamamış...
kızlar bıtane fılm buldum nette halam geldi diye çok güzel ağlamaktan helak oldum eykıleyıcı fılm mıs
bende merak edıyorum o fılmı gıdersen anlatırsın burda halam geldı fılmı kktc bır koyde gecıyor ilk okul çağındakı kızların evlenmesını konu alan bır fılm bır yandanda akraba evlılıgını anlatıyor etkiliyici tavsıye ederımizlemedim bakarım severim film izlemeyi bende yarın akşam belki sinemaya gidicez unutursam fısılda var ya arkadaşım çok güzelmiş dedi eşimle gitmeyi düşünüyorum bakalım kesin değil.
o da güzelmiş canımama ayıklamasına bakılırım hamsiyi hep ben ayıklardım bekarken
çok üzüldüm canım başınız sağolsun...kardeşinide mi depremde kaybettin.kızlar bugun 12 kasım düzce depreminin yıl dönümü ve benım dedi kaybedeli tam 15 sene oldu dedemi depremde kaybettık ameliyet olmak için kastamonudan ist. yanımıza geliyordu göbeğinde fıtık vardı aksam otobüs düzce kaynaşlı dinlenme tesislerin de mola verıyor osırada dedem yemek yıyormus osıra deprem oluyor dedem kaçarken başınaa kiriş düşüyor ve enka altın da kalıyor .. cnm dedem mekanın cennet olsun çok severdım dedemı çok küçükken daha ilkokul 4sınıfa gıderken acıyı tanıdım ölüm tanıdım kardesımı kaybettım sonra dedem sonra babanem..
saol cnm yok kardesım anıden öldü 7 aylıktı dr sonradan kalbi delik demişlerdi ...çok üzüldüm canım başınız sağolsun...kardeşinide mi depremde kaybettin.
evet canim doğru söylüyorsun yuma gore yanlis hesapladim yuma göre bir hafta önde olur SATA göre hesaplaniyor zaten de SATA gore 7+2 olmam lazim di SAT 21 eylul senin hesabina göre doğrucanım sen hesap hatası yapıyosun yuma göre hesaplayamazsın son adet tarihine göre hesaplaman lazım zaten yuma göre hesaplarsan henüz 5.haftanın içinde oluyosun son adet tarihin 23 eylülmüydü o zaman dr hesabı doğru oluyor 23 eylül/23 ekim arası 4 hafta 23 ekim/1 kasım arası 5.hafta 1 kasım/11 kasım arası da 6+4 falan yapıyor diye hesaplıyorum ben tabi son adet tarihin 23 ü mü tam bilmiyorum tahmini söyledim.
başın sağolsun ecel işte fıtık ameliyatı diye yola çık enkaz altında kal Allah hayırlı ölüm versin herkese kardeşin de melek olmuş annen bir melek annesi şefaatçi olacak ona.kızlar bugun 12 kasım düzce depreminin yıl dönümü ve benım dedi kaybedeli tam 15 sene oldu dedemi depremde kaybettık ameliyet olmak için kastamonudan ist. yanımıza geliyordu göbeğinde fıtık vardı aksam otobüs düzce kaynaşlı dinlenme tesislerin de mola verıyor osırada dedem yemek yıyormus osıra deprem oluyor dedem kaçarken başınaa kiriş düşüyor ve enka altın da kalıyor .. cnm dedem mekanın cennet olsun çok severdım dedemı çok küçükken daha ilkokul 4sınıfa gıderken acıyı tanıdım ölüm tanıdım kardesımı kaybettım sonra dedem sonra babanem..
bende merak edıyorum o fılmı gıdersen anlatırsın burda halam geldı fılmı kktc bır koyde gecıyor ilk okul çağındakı kızların evlenmesını konu alan bır fılm bır yandanda akraba evlılıgını anlatıyor etkiliyici tavsıye ederım
sizler saolun evt kardesım melek oldu cennet bahçelrınde annemı beklıyor kader daha çocukken tanıştım ölümlebaşın sağolsun ecel işte fıtık ameliyatı diye yola çık enkaz altında kal Allah hayırlı ölüm versin herkese kardeşin de melek olmuş annen bir melek annesi şefaatçi olacak ona.
valla bu sıralar sinemaya gidebilecek vaktımız yok eşim şu aralar çok yoğun tekte gitmek istemiyorumtmm canım gidersem anlatmam sen de git sadece iyi ya da kötüydü derim sana dediğin filme de bakıcam müsait zamanımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?