- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
valla bu sıralar sinemaya gidebilecek vaktımız yok eşim şu aralar çok yoğun tekte gitmek istemiyorum
ohhhhh şükürler olsun rabbime ne güzel haberlerle geldin sen darısı başımıza artık cnmKızlarrr ben geldimmm hayırlı haberler getirdim..allahıma şükürler olsun herşeyi yolundaymış
gel hayatım yaparım sızlere ben hamsılı pılav kepiniz toplasın gelinn banaAsim sana hamsili pilav yemeye geliyorum...
Kendi yemegimi yiyemiyorun baskasi yaparsa yiyorum.
Balıklardan bahsettiniz bende simdi anneme gidiyorum cinekop yemeye
allah razı olsun cnm çok saolunasi_m basin sagolsun .. Allah rahmet eylesin ikisine de...
Cnm Allah rahmet eğlesin..çok zor günlerdi..bende 17 Ağustos'ta bi kaç arkadaşımı kaybettim..allah mekanlarını cennet eğlesin.kızlar bugun 12 kasım düzce depreminin yıl dönümü ve benım dedi kaybedeli tam 15 sene oldu dedemi depremde kaybettık ameliyet olmak için kastamonudan ist. yanımıza geliyordu göbeğinde fıtık vardı aksam otobüs düzce kaynaşlı dinlenme tesislerin de mola verıyor osırada dedem yemek yıyormus osıra deprem oluyor dedem kaçarken başınaa kiriş düşüyor ve enka altın da kalıyor .. cnm dedem mekanın cennet olsun çok severdım dedemı çok küçükken daha ilkokul 4sınıfa gıderken acıyı tanıdım ölüm tanıdım kardesımı kaybettım sonra dedem sonra babanem..
saol cnm senınde başın saolsunCnm Allah rahmet eğlesin..çok zor günlerdi..bende 17 Ağustos'ta bi kaç arkadaşımı kaybettim..allah mekanlarını cennet eğlesin.
Çok Saol cnm içim rahatladı bunuda atlattık şükürler olsun..ama eşek sıpası yine düzgün bir poz vermedi.hep poposu dönük.inş sizde hayırlı haberle gelirsinizohhhhh şükürler olsun rabbime ne güzel haberlerle geldin sen darısı başımıza artık cnm
evt sadece şeker yüklemesi kaldı senın galiba baska test varmı bilmiyorum inş bizlerde hayırlı haberler alırız..Çok Saol cnm içim rahatladı bunuda atlattık şükürler olsun..ama eşek sıpası yine düzgün bir poz vermedi.hep poposu dönük.inş sizde hayırlı haberle gelirsiniz
aslında cumartesi gitmemiz gerekiyor, ama eşim biraz ağırdan alıyo, bakalım onu ilna edince gidicem :) kalp atışlarını duymadan hamile olduğumu hissedemiycem sankiseyma2009 canim sen ne zaman gidiyorsun doktora
Benim bildiğim kadar kalmadı cnm en son bu testi yaptırıyorlar sonrasında da şeker yüklemesi o kadarevt sadece şeker yüklemesi kaldı senın galiba baska test varmı bilmiyorum inş bizlerde hayırlı haberler alırız..
evet canım neyseki değerlendirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?