- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
günaydın güzel anne adayları
sabah kahvaltı hazırlıyordum tost makinasında parmağımı yaktım buz koydum ama şişti anestol sürsem bi sorun olurmu
cimcimesevilay nerelerde???
saol cnm sürdüm ama bi fatydası olması soguk su da bekletiyorum iş yerindene sorunu canım sürdüğün kremin bi zararı olmaz sonuçta parmağın zaten kana karışmayan hiçbirşeyin bebişe zararı olmaz diye biliyorum ben.
cnm karmın benımde belli oluyor zaten göbegim vardı şimdi dahada belirgin oldu hamılelıgın en guzel tarafı bu benceperidrol84 çok sevindim canım gözün aydın darısı başımıza inşallah sıra bende yarın kontrolüm var akşam bu arada benim karnım çıktı belli oluyo yani.
kızlar merhaba bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ama bende başından beri ne bulantı ne başka bişi olmadı sadece et ve tatlı yiyorum gece yarısı uyanıp deli gibi helva yiyip geri uyuyorum fln tecrübeli anneler bişiler söylermi acaba
kendimi bildim bileli ilk çocuğumu erkek hissediyorum rüyalarımda da konuşuyo tipini yüzünü net görüyorum ve senin o tiksindiğin herşeyi canım çekiyo :) 11 bitiyo doktorumun hesabına göre canım.gönlünden ne geçiyosa o olsun inşallah bence erkek gibi geldi bana bende etten kuru fasulyeden çiğ köfteden ve diğer sulu salçalı yemeklerden acayip tiksindim bulantılarım oluyo ama çok değil kusma olmuyo sürekli uyumak istiyorum hep bi halsizlik var bu arada kaç haftalık
kendimi bildim bileli ilk çocuğumu erkek hissediyorum rüyalarımda da konuşuyo tipini yüzünü net görüyorum ve senin o tiksindiğin herşeyi canım çekiyo :) 11 bitiyo doktorumun hesabına göre canım.
valla ne yalan söyliyim sigarayı silemedim hayatımdan tabi eskisi gibi bir paket değil de 3-4 tane içiyorum dayanamıyorum inşallah senin de gönlünden geçtiği gibi kızın olur sağlıklı akıllı bıcır bıcır :)haftaya belli olur benimki daha yeni yarın 7 haftalık olacak cinsiyet için erken ama bu saydıklarımdan acayip tiksindim bide en çok sevdiğim sigarayı bıraktım tiksndiğim için ben de hep bi kızım olsun istiyorum içimden hep kız geçiyo acaba ne olacak bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda
valla ne yalan söyliyim sigarayı silemedim hayatımdan tabi eskisi gibi bir paket değil de 3-4 tane içiyorum dayanamıyorum inşallah senin de gönlünden geçtiği gibi kızın olur sağlıklı akıllı bıcır bıcır :)
Canim geçmiş olsun.. Silverdin krem iyi gelir biraz geç oldu ama. Nasil oldungünaydın güzel anne adayları
sabah kahvaltı hazırlıyordum tost makinasında parmağımı yaktım buz koydum ama şişti anestol sürsem bi sorun olurmu
günaydın cnm fazla giremiyorum mide bulantım ve halsizlik var sürekli yatıyorum sen napiyosun nasıl gidiyo hamilelik gittin mi doktora
Çokzor canim bende yasiyorum mide bulantisi ama hayirlisiyla saglikli olsunlar da.. Sali günü gitmistim Dr.a kalp atislari baslamis 6+2 idi.
Sen gittinmi bir daha
Evet canim cok zor ama bu belirti durursa azicik korkuyorum hemen birşey mi oldu diye.. Kusma ani berbat birşey. Sabahları çok oluyor boş bos su ve safra cikiyor ama çok yorucuçıkarıyo musun canım sen zordur ya ama iyi bir belirti Allah sabır versin.
GEÇTİ CNM SAOL SAOL HAFIF ACIYOR OKADAR SEN NASILSIN CNM MİDEN NASIL OLDUCanim geçmiş olsun.. Silverdin krem iyi gelir biraz geç oldu ama. Nasil oldun
Saol cnm darısı sizinde başınıza inş..bu arada üç gündür baya hareketli benimkisi tekmeler başladı hatta eşimde elini Koyuncu hissediyor.gerçekten çok güzel bir duyguymuş Allah herkeze tattırsın hayırlısıyla.bu arada benimde çok erken karnım çıkmaya başlamıştı..2.5 aylıkken karnım vardı şimdi baya bir belli minibüse bininde falan yer vermeye başladılarperidrol84 çok sevindim canım gözün aydın darısı başımıza inşallah sıra bende yarın kontrolüm var akşam bu arada benim karnım çıktı belli oluyo yani.
Slm cnm hayırlısı olsun gönlünden me geçiyorsa o olsun başta sağlıklı olsun tabiki..bu arada benimde en başından beri cnm hep kırmızı et ve balık yemek istedi.normalde çokda düşkün değilimdir ikisinede..tatlıda yiyorum ama bence kan şekerim düştüğü için tatlı istiyor cnm ben öyle düşünüyorum.kızlar merhaba bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ama bende başından beri ne bulantı ne başka bişi olmadı sadece et ve tatlı yiyorum gece yarısı uyanıp deli gibi helva yiyip geri uyuyorum fln tecrübeli anneler bişiler söylermi acaba
Cnm bende yeni okudum kusura bakma geçmiş olsun.ayşegülün dediği gibi silverdin iyi gelir yanıklarasaol cnm sürdüm ama bi fatydası olması soguk su da bekletiyorum iş yerinde
Çokzor canim bende yasiyorum mide bulantisi ama hayirlisiyla saglikli olsunlar da.. Sali günü gitmistim Dr.a kalp atislari baslamis 6+2 idi.
Sen gittinmi bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?