bebeğimi beklerken......

Evet canim cok zor ama bu belirti durursa azicik korkuyorum hemen birşey mi oldu diye.. Kusma ani berbat birşey. Sabahları çok oluyor boş bos su ve safra cikiyor ama çok yorucu
Ayy sorma çok kötü bişi mide bulantısı kusmaktan artık midem acıyor dü benimde.ama tabi biz bundan zevk alıyoruz orası ayrı bişi :)..benim bile hala devam ediyor ara arada olsa bide dünden beri yine rahim ağrısı var sanırım yine büyüme aşamasına geçti otururken yatarken baskı oluyor galiba ağrı yapıyor..ayrıca bi kaç gün öncesine kadar sürekli bi uykusuzluk vardı şimdi aksine gözlerimi açamıyorum şimdiden sonra uyku yapacak sanırım

inşallah cnm baya heycanlıyım biraz bahsetsene kendinden bulantıların oldu mu neye aşeriyosun içie doğmuşmuydu erkek olacağı merak ettim de
Mide bulantım haddinde fazlaydı hatta nerdeyse yemek yiyemiyordum şuan bile ara ara olsa da hala devam ediyor bulantı çok fazla ağrım oldu rahim ağrısı ilk 2 ay hiç dışarı çıkmadım diyebilirim.ama üç aydan sonra yavaşladı ağrı ve bulantılar ara ara oluyor sadece..aşerme olayım hiç olmadı sadece kırmızı et ve balık yiyesim oluyor o kadar ama aaa canım şunu çekti olayı yok...erkek olacağını rüyamda görmüştüm hamile kalmadan önce ayrıca içimede hep erkek doğuyordu..ama sağlıklı olması önemli tabiki..şimdide artık yavaştan hissediyorum hareketleri..yolu yarıladık ama hala korkular devam Dr kapısında heycandan ölçek gibi oluyorum:)

aslında kız bulantı yaparmış ama sende farklı olmuş erkek te et istermiş annenin canı ne güzel rüyanda da görmüşsün içinden de o geçiyomuş benim mide bulantım hafif hafif oluyo 7 haftalık olcaz yarın etten tavuktan çiğ köfteden kuru fasulyeden salçalı yağlı yemeklerden acayip tiksindim aklıma geldikçe fena oluyorum ben de oldu bitti hep kız istiyorum kalbimden hep kız geçiyo ya bakalım hislerim doğru mu çıkacak acaba eşim de çok kız istiyo hayırlısı olsun

pericim senın göbiş şişmiştir resmını koysana bı bakalım paşamıza

Önemli olan sağlıklı olması cnm...kız erkek fark etmez..benim hiç tiksintim olmadı

GEÇTİ CNM SAOL SAOL HAFIF ACIYOR OKADAR SEN NASILSIN CNM MİDEN NASIL OLDU
İyi Canim geçtiyse... Bende kendimi dinleyip duruyorum ay azaldi mi acaba mide bulantim yok goguslerim hassas mi falan filan.. Biraz geçer gibi oluyor korkuyorum ama hala yemekle aram yok tiksintim var hic yemek istemiyorum herşey kokuyor bana gore şuan. Tost yedim sabah simdi iki dilim ekmeğe labne surdum yedim.

Ay sevsinler ne cici

yarın gidecem kalp atışları için tam 7haftalık oluyoz yarın
hadi hayirlisi canim insallah guzel haberlerini bekliyorum. İnşallah herşey yolundadir canim haber ver mutlaka

Kızlar hastaneden geliyorum bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çok mutluyum yusyuvarlaktı bebişim fasulyeden biraz büyüktü :):)
Hadi hayırlı olsun cnm çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip olsun inş cümlemizede..bu arada sen yarın gitmiyormuydun Dr

günaydın hanımlar cimcimesevilay çok sevındım cnm allah tamamına erdirsin @luckystar_34 cnm yanlış hatırlamıyorsam bugundu randevun cnm güzel haberlerle geliceksin dualarımız senınle saat kaçta randevun cnm

imesevilay, post: 37777810, member: 614918"]Kızlar hastaneden geliyorum bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çok mutluyum yusyuvarlaktı bebişim fasulyeden biraz büyüktü :):)

Ohh masallah.. gozun aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…