- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Gunaydin.kizlar. günün güzel haberini aldik sirada luckystarin haberi var
Hadi hayırlı olsun cnm çok sevindimhep böyle güzel haberlerle gelmek nasip olsun inş cümlemizede..bu arada sen yarın gitmiyormuydun Dr
Ohh masallah.. gozun aydin canim
Evet bende sali günü girmiştim 6+2 idi kalp atisi baslamis ticimcimesevilay, post: 37784733, member: 614918"]teşekkür ederim sen gittinmi doktora kaçırdığım bişe yok dimi
luckystar_34, post: 37784164, member: 575368"]günaydın herkeses evet sıra bende kızlar sabah sağlık ocağına gittim tansiyon 9/6 kilo 57 aynı almamışım yani kan ve idrar tahlillerimi de götürmüştüm baktı gayet iyi değerlerin dedi akşam da dr kontrolüm var hayırlısı bakalım
Evet bende sali günü girmiştim 6+2 idi kalp atisi baslamis ti
canım çok sevindim,inşallah daha çok güzel haberler duyarız...Kızlar hastaneden geliyorum bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çok mutluyum yusyuvarlaktı bebişim fasulyeden biraz büyüktü :):)
canım çok sevindim,inşallah daha çok güzel haberler duyarız...
teşekkür ederim cnm inşallah sağ salim kucağıma alırım çok mutluyum karnımda minicik kalbi atan bi can var Allahım herkese nasip esin
Yine geç saatte mi randevun canim..
Ne güzel kilo almamissin sonralara sakla kilo haklarini 70 e kadar yolun var :)
inş en kısa zamanda bende giderim tabi eşim sevmez oyle duygusal fılmler bende arkadasımla gıtmeyı dusunuyorumdün sinemaya gittikasi_m film güzeldi duygusaldı yani izlenilebilir konusu da ünlü bir şarkıcı olmak isteyen bir kızın nasıl hayallerine ulaştığını geçmiş günlerini anlatıyor canım.
heycanda yanlış yazmışım yaaa az önce yazıcaktımkızlar ac öne meyve yendım pıtpıt diye 3 defa bişey vurdu içerden sankı inş bebeğimdir
SAT 21 eylül canimayy çok sevindim cnm ya gözün aydın iyi sabrettin ama sonunda gördün senin sat 19 eylül müydü
Hadi bakalim hayirlisi heyecan dorukta desene.. Ya o karnin daha davul olacakevet geç normalde 21,30 da ama tabi sıra olur muhtemelen en az bir saat bekleriz orada evet almamışım öyle gözüküyo bende anlamadım karnım çıktı ama bilemedim
SAT 21 eylül canim
Hadi bakalim hayirlisi heyecan dorukta desene.. Ya o karnin daha davul olacak
benim sat a göre 8 haftalık geçen hafta kese için gittiğimde doktor 5+5 dedi ama ayrıntılı usg de sordum benim doktor söylememişti dün de yine kendi doktoruma gittim bebeği ve kalp atışlarını gördü bu safer 6 haftalık diyo hiç bişe anlamadım bu işten
geç döllenmemi oldu acaba canım sen idrarda kırmızıyı reglden ne kadar sonra gördün? ayrıcı 6+kaçta onu söylemiyolar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?