bebeğimi beklerken......

Gunaydin.kizlar. günün güzel haberini aldik sirada luckystarin haberi var

günaydın herkeses evet sıra bende kızlar sabah sağlık ocağına gittim tansiyon 9/6 kilo 57 aynı almamışım yani kan ve idrar tahlillerimi de götürmüştüm baktı gayet iyi değerlerin dedi akşam da dr kontrolüm var hayırlısı bakalım

Yine geç saatte mi randevun canim..
Ne güzel kilo almamissin sonralara sakla kilo haklarini 70 e kadar yolun var :)

Yine geç saatte mi randevun canim..
Ne güzel kilo almamissin sonralara sakla kilo haklarini 70 e kadar yolun var :)

evet geç normalde 21,30 da ama tabi sıra olur muhtemelen en az bir saat bekleriz orada evet almamışım öyle gözüküyo bende anlamadım karnım çıktı ama bilemedim

dün sinemaya gittik asi_m film güzeldi duygusaldı yani izlenilebilir konusu da ünlü bir şarkıcı olmak isteyen bir kızın nasıl hayallerine ulaştığını geçmiş günlerini anlatıyor canım.

inş en kısa zamanda bende giderim tabi eşim sevmez oyle duygusal fılmler bende arkadasımla gıtmeyı dusunuyorum

ayy çok sevindim cnm ya gözün aydın iyi sabrettin ama sonunda gördün senin sat 19 eylül müydü
SAT 21 eylül canim

evet geç normalde 21,30 da ama tabi sıra olur muhtemelen en az bir saat bekleriz orada evet almamışım öyle gözüküyo bende anlamadım karnım çıktı ama bilemedim
Hadi bakalim hayirlisi heyecan dorukta desene.. Ya o karnin daha davul olacak

SAT 21 eylül canim

Hadi bakalim hayirlisi heyecan dorukta desene.. Ya o karnin daha davul olacak

benim sat a göre 8 haftalık geçen hafta kese için gittiğimde doktor 5+5 dedi ama ayrıntılı usg de sordum benim doktor söylememişti dün de yine kendi doktoruma gittim bebeği ve kalp atışlarını gördü bu safer 6 haftalık diyo hiç bişe anlamadım bu işten

şuan okadar sinirliyimki anlatamam küçük kaynım benim yerime gelicektıi bu hafta işten çıkıcaktım patronu istifasını kabul etmemmiş maaşına zam yapmışlar offf

geç döllenmemi oldu acaba canım sen idrarda kırmızıyı reglden ne kadar sonra gördün? ayrıcı 6+kaçta onu söylemiyolar mı?

geç döllenmemi oldu acaba canım sen idrarda kırmızıyı reglden ne kadar sonra gördün? ayrıcı 6+kaçta onu söylemiyolar mı?

cnm ben adetim 1 gün gecikti test yaptım silik çıktı çok dikkatli bakınca gördüm geç döllenme bence de en azında 8 değil 7 olması gerek ayrıntılı usg de doktor da söyledi 5+5 diye geçen hafta çarşamba hatta bana doktorum söylemedi siz söyleyin dedim o da niye söylemedi 5+5 dedi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…