bebeğimi beklerken......

geçen hafta çarşamba 5+5 se bugün 6+7 oluyor senin çizgelgen 8.in içinde yani 7+küsürde gözüküyosun 2-3 günlük fark var ama o da döllenmedendir bi de başlarda yanlış bilebiliyolar

selam kızlar nasılsınız...pericim çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına...asim geçmiş olsun krem sürerken prospektüsünü oku canım gebeikte kullanım c yazıyorsa kullan kana karışmasada deriden vücut alıyor her krem sürülmüyor...luck az kaldı canım heyecan dorukta...ayşegül sen nasılsın canım miden ne durumda...

evet az kaldı

İyi olmaya calisiyorum canim arada çok bulaniyor arada geçiyor... Geçince korkuyorum ama hep hayirlisi diyorum.. Olursada kismet olmasa da kismet

kızlar slm yani ne desem bilemiyorum bebeği gördük şükür ama ense kalınlığı var dr ölçüm yaptı tabi benim moral sıfır gece uyuyamadım bile haftaya gel ıkılıyı yapalım dedi dr cok üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım herşey Allahın taktırı hayırlısını o biliyor ben ondan gelecek herşeye razıyım durumlar böyle haberiniz olsun istedim öpüyorum sizleri.

Hayirlisi Allahtan.. Hersey yolunda olacak inşallah merak etne

cnm sakın moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…