- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
cnm ben adetim 1 gün gecikti test yaptım silik çıktı çok dikkatli bakınca gördüm geç döllenme bence de en azında 8 değil 7 olması gerek ayrıntılı usg de doktor da söyledi 5+5 diye geçen hafta çarşamba hatta bana doktorum söylemedi siz söyleyin dedim o da niye söylemedi 5+5 dedi adam
geçen hafta çarşamba 5+5 se bugün 6+7 oluyor senin çizgelgen 8.in içinde yani 7+küsürde gözüküyosun 2-3 günlük fark var ama o da döllenmedendir bi de başlarda yanlış bilebiliyolar
hadi gözun aydın canım.Kızlar hastaneden geliyorum bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çok mutluyum yusyuvarlaktı bebişim fasulyeden biraz büyüktü :):)
selam kızlar nasılsınız...pericim çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına...asim geçmiş olsun krem sürerken prospektüsünü oku canım gebeikte kullanım c yazıyorsa kullan kana karışmasada deriden vücut alıyor her krem sürülmüyor...luck az kaldı canım heyecan dorukta...ayşegül sen nasılsın canım miden ne durumda...
Canım dualarımız seninle hayırlı haberler geleceksin inş.gelir gelmez mutlaka yaz.akşam dışarı çıkıcam eşimle sinemaya ama geldiğimde okurum mutlakaevet az kaldı
Kiiz ne kadar cok cikmis karnin masallahEki Görüntüle 1303326
Kızlar işte benim koca göbüş:)Bugün itibariyle 20+2 günlüğüz ve 8 kilo almışım 46 ike hamile kaldım 54 olmuşum
pmays em, post: 37791326, member: 517692"]selam kızlar nasılsınız...pericim çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına...asim geçmiş olsun krem sürerken prospektüsünü oku canım gebeikte kullanım c yazıyorsa kullan kana karışmasada deriden vücut alıyor her krem sürülmüyor...luck az kaldı canım heyecan dorukta...ayşegül sen nasılsın canım miden ne durumda...
Demi banada kocaman geliyorKiiz ne kadar cok cikmis karnin masallah
Cnm naptın merak ettim..umarım herşey yolundadırrrevet az kaldı
ay cook guzeeelEki Görüntüle 1303326
Kızlar işte benim koca göbüş:)Bugün itibariyle 20+2 günlüğüz ve 8 kilo almışım 46 ike hamile kaldım 54 olmuşum
ay çok tatlısın allahım ıns benımde karnım bukadar güzel olur
Hayirlisi Allahtan.. Hersey yolunda olacak inşallah merak etneluckystar_34 .!.:kızlar slm yani ne desem bilemiyorum bebeği gördük şükür ama ense kalınlığı var dr ölçüm yaptı tabi benim moral sıfır gece uyuyamadım bile haftaya gel ıkılıyı yapalım dedi dr cok üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım herşey Allahın taktırı hayırlısını o biliyor ben ondan gelecek herşeye razıyım durumlar böyle haberiniz olsun istedim öpüyorum sizleri.
cnm sakın moralini bozmakızlar slm yani ne desem bilemiyorum bebeği gördük şükür ama ense kalınlığı var dr ölçüm yaptı tabi benim moral sıfır gece uyuyamadım bile haftaya gel ıkılıyı yapalım dedi dr cok üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım herşey Allahın taktırı hayırlısını o biliyor ben ondan gelecek herşeye razıyım durumlar böyle haberiniz olsun istedim öpüyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?