AAA LUCİMMM NEDEN HEMEN EVHAM YAPIYOSUNNN HELE BİR İKİLİNİ YAPTIR VE BU TESTLERDE ZATEN KESİN SONUCU VERMİYOR ÇOK KİŞİDEN DUYDUM SENDROMLU DİYİP TURP GİBİ BEBELER OLUYOR, SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT TAMAM MI?kızlar slm yani ne desem bilemiyorum bebeği gördük şükür ama ense kalınlığı var dr ölçüm yaptı tabi benim moral sıfır gece uyuyamadım bile haftaya gel ıkılıyı yapalım dedi dr cok üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım herşey Allahın taktırı hayırlısını o biliyor ben ondan gelecek herşeye razıyım durumlar böyle haberiniz olsun istedim öpüyorum sizleri.
Cnm hiç üzülme moralinide bozma usg de fazla görünmüş olabilir ikilide daha net sonuç verir..ayrıca bu testler zava zingo yanılma payı çok yüksek Dr larda bümü söylüyor zaten.hatta doğruluk payı net olmadığından bu testlerin kaldırılacağını bile duydum ben..ayrıca kızlarında dediği gibi hasta diyip sağlıklı doğan çok çocuk var..halamında başına gelmişti böyle bişi çocuk şuan zeka küpü..geçende haberlerde izledim kadın 7 aylık hamile Dr lar bu çocuk hasta doğsada yaşamaz alalım yoksa seni bile kurtaramayabiliriz diyorlar kadın dinlemiyor tabi evet erken doğum yapıyor 28 haftalık ama bebek bi kaç ay küvezde kalıyor ama hiç bir sağlık problemi yok şuan 2 yaş civarında annede gayet sağlıklı..o yüzden bol bol dua et cnm hayırlısıylahiç bir sorunkızlar slm yani ne desem bilemiyorum bebeği gördük şükür ama ense kalınlığı var dr ölçüm yaptı tabi benim moral sıfır gece uyuyamadım bile haftaya gel ıkılıyı yapalım dedi dr cok üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım herşey Allahın taktırı hayırlısını o biliyor ben ondan gelecek herşeye razıyım durumlar böyle haberiniz olsun istedim öpüyorum sizleri.
canım moralini bozma sakın kızlarında dediği gibi dr.ların hasta deyipte sağlıklı doğan çok çocuk var canım mesela benim karşı komsuma da aynı sını demişler 2li ve 3lü sıkıntılı çıkıyo amniyon sıvısı almak istemişler komsum kabul etmedi şimdi maşallah sapasağlam 1 yaşında kızı var...kızlar slm yani ne desem bilemiyorum bebeği gördük şükür ama ense kalınlığı var dr ölçüm yaptı tabi benim moral sıfır gece uyuyamadım bile haftaya gel ıkılıyı yapalım dedi dr cok üzgünüm ama güçlü olmak zorundayım herşey Allahın taktırı hayırlısını o biliyor ben ondan gelecek herşeye razıyım durumlar böyle haberiniz olsun istedim öpüyorum sizleri.
Evet canim Allahin izniyle guzel olacak inşallah.. Sen gönlünü bozma yeter...kızlar sağolun bende moralimi çok düşürmek istemiyorum dr bunları konuşmak için erken dedi ikilini yapalım falan dedi ama tabi benim içime kurt düştü bi kere ne dese boş ama tabi elden de birşey gelmiyor rabbim korusun inşallah hepsini cuma günü ikiliye gidicem kısmetse iyice manyak oldum zaten yavaş yavaş hislerimde köreliyor bana da dedi riskli çıkarsa amniyosentez yaparız diye ama bende yaptırmak istemiyorum bunun zararı var çünkü düşük tehlikesi taşıyor neyse görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ben artık miniğimi Allaha teslim ettim üzüntü sıkıntı telaş yapmak istemiyorum.Su akacak ve yolunu bulacak..
Bende bu hikayeleri çok duydum o kadar telaşlandırıyolarki anne adaylarını. Ölecek denen yaşıyo valla yiyecek ekmeği varsa hiçbişey olmaz. Kağan Kocatepe çok güzel bi söz söyledi onu hiç unutmam; dünyada milyonlarca gebelik durumu oluyo hergün ve doğada bu kadar sık olan bişeyin kötü sonuçlanması çok düşük ihtimal demişti. Bence sende bu sözü unutma. Doktorların bazen gereksiz görüşleri delirtiyo sanki çocuklarımız üzerinde staj yapıyolar ya !kızlar sağolun bende moralimi çok düşürmek istemiyorum dr bunları konuşmak için erken dedi ikilini yapalım falan dedi ama tabi benim içime kurt düştü bi kere ne dese boş ama tabi elden de birşey gelmiyor rabbim korusun inşallah hepsini cuma günü ikiliye gidicem kısmetse iyice manyak oldum zaten yavaş yavaş hislerimde köreliyor bana da dedi riskli çıkarsa amniyosentez yaparız diye ama bende yaptırmak istemiyorum bunun zararı var çünkü düşük tehlikesi taşıyor neyse görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ben artık miniğimi Allaha teslim ettim üzüntü sıkıntı telaş yapmak istemiyorum.Su akacak ve yolunu bulacak..
Evet canim Allahin izniyle guzel olacak inşallah.. Sen gönlünü bozma yeter...
Bu da bizlerin Sinavi su geçici dünyada.. Rabbim başka dert vermesin çok şükür saglikliyiz elimiz ayagimiz tutuyor Rabbimde dilerse dualarimizi kabul ederse verecektir evladini saglikli bir şekilde.. Her zaman dediğim bu Rabbim saglikli bir sekilde nasip et
canım en iyisini yaparsın kafan dağalmış olur...inşalalh bebiş sağlıklı olacak hiç bunları takma banada bi dr.ikilin iyi dedi 3 lüye gerek yok dedi diğer dr.ikilide bi değer düşük gibi dedi 3 lü istedi sonuç zehir gibi bi oğlum var maaşallah...bunlar sadece kafa karıştırmaya yarıyor başka bişeye değil...kızlar biraz daha stresi atmak için örgü örmeye başlicam akşamları iyi geliyor bana kendime kaşkol falan yaparım eğer hamileliğim ilerlerse bebişe de bişeyler yaparım inşallah.arkadaşım tavsiye etti aklıma yattı güzel fikir.
Cok iyi fikir canim kafa dagitmak içinkızlar biraz daha stresi atmak için örgü örmeye başlicam akşamları iyi geliyor bana kendime kaşkol falan yaparım eğer hamileliğim ilerlerse bebişe de bişeyler yaparım inşallah.arkadaşım tavsiye etti aklıma yattı güzel fikir.
burdayım kızlar bi hast. işlimiz vardı kayınpedırımı götürdük dr buralardayımkızlar bu arada asim bugün hiç görünmemiş...asi_m nerelerdesin kız...
geçmiş olsun canım bende merak ettim bişey mi oldu diye iyisin çok şükür...burdayım kızlar bi hast. işlimiz vardı kayınpedırımı götürdük dr buralardayım
çok saol cnm ben iyiyim kayınperderin bacagında şişlik ve morarma oldu için hast. gittik usg için gün verdıler bakalım çarsamba gunu gunu netlık kazanacak damar tıkanmasından şüpheleniyorlar cnmgeçmiş olsun canım bende merak ettim bişey mi oldu diye iyisin çok şükür...
Gecmis olsun canim.. Rabbim şifa versinçok saol cnm ben iyiyim kayınperderin bacagında şişlik ve morarma oldu için hast. gittik usg için gün verdıler bakalım çarsamba gunu gunu netlık kazanacak damar tıkanmasından şüpheleniyorlar cnm
saol hayatımGecmis olsun canim.. Rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?