bebeğimi beklerken......

İnşallah bir mucize olur da bebeğim benimle olur...gerçekten mucize gibi goruyorum..

asi_m post: 37845338 .!.:
cnm öyle düşünme mucizen senınle beraber hayatım dr geldınmı merak ettım senı
Geldim canim cok şükür bin şükür bebis iyiymis 7+6 cikti ay inanamadim 3 gün geriden geliyor sadece kalp sesini dinledim çok şükür çok mutlu oldum inşallah hep böyle devam eder Rabbim saglikli bir şekilde her isteyene nasip etsin

Haklısın cnm mevlam ne eylerse güzel eyler..bol bol dua etmekten başka çaremiz yok bebeğin için bende dua ediyorum..allahımın izniyle herşey yolunda gidecek bak gör hiçbir sorun çıkmayacak

Evet cnm tavsiye ederim..örgü örerken insan stres atıyor başka bir şey düşünmeye fırsat olmuyor..bende yapıyorum güzel kafa dağıtıyor iki kazak ördüm kendime şimdi başka bişi başlıycam belki bebişe battaniye falan örerim maksat zaman geçsin

Çok şükür cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bak gör o 3 günlük açık bile öne geçecek.benim geç döllenme olduğu halde regl tarihimle aynı devam etmeye başladı nerdeyse 2.3 gün var arada

Saol canim inşallah hep boyle gider inan korkuyla gittim.. Ne yasadigimi çok iyi bilirsiniz

Bu arada yeni bir dr.a gittim.Dr bana her ihtimale karsi coraspin ve clexane iğne verdi kararsiz kaldim kullansam mi acaba

Haklısın cnm mevlam ne eylerse güzel eyler..bol bol dua etmekten başka çaremiz yok bebeğin için bende dua ediyorum..allahımın izniyle herşey yolunda gidecek bak gör hiçbir sorun çıkmayacak

Allah razı olsun canım benim dün eşimin işyerindeki bayan da demiş benimki de ense kalınlığı çıktı hatta dr amniyo yapalım demiş bu da korkmuş yaptırmamış şimdi kızı 7 yaşında hiçbişeyde çıkmadı demiş.Hayırlısı bakalım ya canım benim.

cnm çok sevındım hersey cok guzel olucak inş

Hicbirsey olmayacak merak etme Kendini boşuna strese sokma. İyi olacak Allahin izniyle

kızlar şimdi kokma sırası bende yaaa perşembe gunu dr randevum var korkuyorum bişey olumusmudur dıye

Hicbirsey olmayacak merak etme Kendini boşuna strese sokma. İyi olacak Allahin izniyle

bi de burada bir abla var sana niye söylediki bunu test yapmadan dedi seni strese soktu şimdiden yazık değil mi sana dedi.yaşadıklarını biliyo dedi testi bi yapsaydı sonra sonuca göre konuşurdunuz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…