oy oy oy beden önce dr gidiyorsun ay cnm haber ver cnmKizlar ben yarin kontrole gidecegimbiliyorsunuz tehlikeli haftalar... Kendimi her turlusune alistirmam lazim
oy oy oy beden önce dr gidiyorsun ay cnm haber ver cnm
cnm öyle düşünme mucizen senınle beraber hayatım dr geldınmı merak ettım senıİnşallah bir mucize olur da bebeğim benimle olur...gerçekten mucize gibi goruyorum..
Geldim canim cok şükür bin şükür bebis iyiymis 7+6 cikti ay inanamadim 3 gün geriden geliyor sadece kalp sesini dinledim çok şükür çok mutlu oldum inşallah hep böyle devam eder Rabbim saglikli bir şekilde her isteyene nasip etsinasi_m post: 37845338 .!.:cnm öyle düşünme mucizen senınle beraber hayatım dr geldınmı merak ettım senı
Haklısın cnm mevlam ne eylerse güzel eyler..bol bol dua etmekten başka çaremiz yok bebeğin için bende dua ediyorum..allahımın izniyle herşey yolunda gidecek bak gör hiçbir sorun çıkmayacakkızlar sağolun bende moralimi çok düşürmek istemiyorum dr bunları konuşmak için erken dedi ikilini yapalım falan dedi ama tabi benim içime kurt düştü bi kere ne dese boş ama tabi elden de birşey gelmiyor rabbim korusun inşallah hepsini cuma günü ikiliye gidicem kısmetse iyice manyak oldum zaten yavaş yavaş hislerimde köreliyor bana da dedi riskli çıkarsa amniyosentez yaparız diye ama bende yaptırmak istemiyorum bunun zararı var çünkü düşük tehlikesi taşıyor neyse görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ben artık miniğimi Allaha teslim ettim üzüntü sıkıntı telaş yapmak istemiyorum.Su akacak ve yolunu bulacak..
Evet cnm tavsiye ederim..örgü örerken insan stres atıyor başka bir şey düşünmeye fırsat olmuyor..bende yapıyorum güzel kafa dağıtıyor iki kazak ördüm kendime şimdi başka bişi başlıycam belki bebişe battaniye falan örerim maksat zaman geçsinkızlar biraz daha stresi atmak için örgü örmeye başlicam akşamları iyi geliyor bana kendime kaşkol falan yaparım eğer hamileliğim ilerlerse bebişe de bişeyler yaparım inşallah.arkadaşım tavsiye etti aklıma yattı güzel fikir.
Çok şükür cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bak gör o 3 günlük açık bile öne geçecek.benim geç döllenme olduğu halde regl tarihimle aynı devam etmeye başladı nerdeyse 2.3 gün var aradaGeldim canim cok şükür bin şükür bebis iyiymis 7+6 cikti ay inanamadim 3 gün geriden geliyor sadece kalp sesini dinledim çok şükür çok mutlu oldum inşallah hep böyle devam eder Rabbim saglikli bir şekilde her isteyene nasip etsin
Saol canim inşallah hep boyle gider inan korkuyla gittim.. Ne yasadigimi çok iyi bilirsinizÇok şükür cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına bak gör o 3 günlük açık bile öne geçecek.benim geç döllenme olduğu halde regl tarihimle aynı devam etmeye başladı nerdeyse 2.3 gün var arada
Haklısın cnm mevlam ne eylerse güzel eyler..bol bol dua etmekten başka çaremiz yok bebeğin için bende dua ediyorum..allahımın izniyle herşey yolunda gidecek bak gör hiçbir sorun çıkmayacak
cnm çok sevındım hersey cok guzel olucak inşGeldim canim cok şükür bin şükür bebis iyiymis 7+6 cikti ay inanamadim 3 gün geriden geliyor sadece kalp sesini dinledim çok şükür çok mutlu oldum inşallah hep böyle devam eder Rabbim saglikli bir şekilde her isteyene nasip etsin
cnm bende kullandım tedbır amaçlı dr anyı seyı dusunuyor kullan benceBu arada yeni bir dr.a gittim.Dr bana her ihtimale karsi coraspin ve clexane iğne verdi kararsiz kaldim kullansam mi acaba
Olmazsa biraz kullanayim gidişata gore yeniden değerlendiririZcnm bende kullandım tedbır amaçlı dr anyı seyı dusunuyor kullan bence
Hicbirsey olmayacak merak etme Kendini boşuna strese sokma. İyi olacak Allahin izniyleAllah razı olsun canım benim dün eşimin işyerindeki bayan da demiş benimki de ense kalınlığı çıktı hatta dr amniyo yapalım demiş bu da korkmuş yaptırmamış şimdi kızı 7 yaşında hiçbişeyde çıkmadı demiş.Hayırlısı bakalım ya canım benim.
zaten benım drda bılıyorsun 12 haftaya kadar kullandırdı cnm kullan hıc bır zararı yokOlmazsa biraz kullanayim gidişata gore yeniden değerlendiririZ
Bu arada yeni bir dr.a gittim.Dr bana her ihtimale karsi coraspin ve clexane iğne verdi kararsiz kaldim kullansam mi acaba
Hicbirsey olmayacak merak etme Kendini boşuna strese sokma. İyi olacak Allahin izniyle
Hicbirsey olmayacak merak etme Kendini boşuna strese sokma. İyi olacak Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?