çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...çok saol cnm ben iyiyim kayınperderin bacagında şişlik ve morarma oldu için hast. gittik usg için gün verdıler bakalım çarsamba gunu gunu netlık kazanacak damar tıkanmasından şüpheleniyorlar cnm
canım vallahi sana kızmaya başlıyorum artık at artık aklında o düşünceleri...kızlar şimdi kokma sırası bende yaaa perşembe gunu dr randevum var korkuyorum bişey olumusmudur dıye
Aynen oyle gereksiz stres kadin çok doğru demisbi de burada bir abla var sana niye söylediki bunu test yapmadan dedi seni strese soktu şimdiden yazık değil mi sana dedi.yaşadıklarını biliyo dedi testi bi yapsaydı sonra sonuca göre konuşurdunuz dedi.
yok canim..rahat ol artikasi_m post: 37847202 .!.:kızlar şimdi kokma sırası bende yaaa perşembe gunu dr randevum var korkuyorum bişey olumusmudur dıye
saol cnm evt kızın bana artık son zamanlar boyle oluyorum dr gıtmeye az zaman kalıncaçok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...
canım vallahi sana kızmaya başlıyorum artık at artık aklında o düşünceleri...
Bilmezmiyim cnm hala daha bende öyleyim hareketleri hissetmeye başladığım halde biraz sesi çıkmasın acaba bişimi oldu diye evham yapıyorum hemenSaol canim inşallah hep boyle gider inan korkuyla gittim.. Ne yasadigimi çok iyi bilirsiniz
Kızlar bende dün ayrıntılı usg nin raporunu kendi Dr ma göstermeye gittim..gittiğimde bana aralığın ilk haftasına randevu verdi hem kontrol hemde şeker yüklemesi için.dedim yaptırmasam olmazmı yada kan vereyim öyle bakılsın şekerin değerine bana olmaz o başka bişi diyor kanda belli olmaz diyor..bende yaptırmak istemiyorum bu Dr larda her haltı istiyor sanki eskiden bunlar mı vardı..sonuçta o şekerli su bebeğe gidecek bu ne kadar sağlıklı..ama mecbur yapılacak artık
Ya orası öylede bende karatayı dinlemem zaten de ne bilim yine etraftaki herkez zararlı diye konuşunca tedirgin oluyorsun tabi.ama mecbur yapılacak zaten dediğin gibi belkide gizli şeker falan olabilir herşeyi yaptırdık onuda yaptıralım kafamız rahat olsun bariyaptırmalısın canım benim bi arkadaşım dr a demiş yaptırmayayım demiş şeker bebeğe zararlı olur demiş dr da biz bebeği düşünüyoruz bebeğe zarar verip vermeyeceğini bilip ona göre düşük doz da yükleme yapıyoruz demiş Allah korusun sende şeker çıkarsa ne olacak onu kim telafi edecek demiş bu canan karatayın da her söylediğine inanmayın demiş çünkü şeker çıkarsa ona göre beslenmen gerekecek biliyosun.
İNŞ OLURSADA ZATEN RABBIMDEN GELEN HERSEYE RAZIYIM BU ARADA KIZLAR YERIME ELEMAN BULUNDU PEK KK GIREMIYORUM ONA BILGISAYARDA YAPTIKLARIMIZI GÖSTERİYORUM...yok canim..rahat ol artik
İNŞ OLURSADA ZATEN RABBIMDEN GELEN HERSEYE RAZIYIM BU ARADA KIZLAR YERIME ELEMAN BULUNDU PEK KK GIREMIYORUM ONA BILGISAYARDA YAPTIKLARIMIZI GÖSTERİYORUM...
Senin ilk gebelik yaptir bence de ama ben belki.?Yaptirmam ilkinde hic birşey cikmamisti ayy o günler bi gelsindeYa orası öylede bende karatayı dinlemem zaten de ne bilim yine etraftaki herkez zararlı diye konuşunca tedirgin oluyorsun tabi.ama mecbur yapılacak zaten dediğin gibi belkide gizli şeker falan olabilir herşeyi yaptırdık onuda yaptıralım kafamız rahat olsun bari
Hayirlisi her Zaman için canim.. İyi bari sende evine kavusuyorsun deseneasi_m post: 37850476 .!.:İNŞ OLURSADA ZATEN RABBIMDEN GELEN HERSEYE RAZIYIM BU ARADA KIZLAR YERIME ELEMAN BULUNDU PEK KK GIREMIYORUM ONA BILGISAYARDA YAPTIKLARIMIZI GÖSTERİYORUM...
Eklem daha yeni yumartladi herhalde ayin 1 i olabilir bati insallah olmazda artik onun gebeligini konusalim hayirlisiyla[USER@eklem[/USER] napıyosunnnnnnnn sesin çıkmıyo bakıp bakıp kaçıyosun ne durumdayız kaç günümüz kaldı heeeee heyecan yapmaya gün saymaya hıııııııııııı biraz da senden konuşalım.
aynen oyle cnm evımın kadını çoçuklarımın annesi olucam allah nasip ederse ... bu arada çok gerginimoh iyi evinin kadını çocuklarının anası olmaya az kaldı desene :)
evt evime kavuşuyorum sonunda yarın annemla arkadası gelecek evimi temizliyecekler bende yarın evde olucamHayirlisi her Zaman için canim.. İyi bari sende evine kavusuyorsun desene
Cnm benim bu haftalarda zaten öyle beklediğin kadar hareket hissetmezsin.sen bi iki kere hissettiğine şükür et normalde dediğim gibi 23.24 haftalardan sonra hareket hissedersin ama sanırım 20 haftadan itibaren az da olsa hissetmeye başlarsın..az daha sabır cnm :)evt evime kavuşuyorum sonunda yarın annemla arkadası gelecek evimi temizliyecekler bende yarın evde olucam
buarada ben hala bebegımı hıssetmıyorum o gunden sobra olmadı hareket tedırgın oluyorum neolur kızlar kızmayın bana ama aklımdan hıc cıkmıyor bısey mı oldu dıye benı sızden baska kımse anlamz korkumu tedırgınlıgımı
Gunaydin canim.. Anliyoruz seni canim anlamaz miyiz hic ama gereksiz stres yasayip yegenimizi üzme diye rahat ol diyoruz canim yoksa hic kolay değil doğuma kadar dusunecegiz ha bitecek mi asla bu lafimi unutma anne olunca inan daha çok korkacaksin ona zarar gelmesinden azicik bir şey olmasından grip bile olsun istemeyeceksin annelik her zaman fazla fazla ddüşünmek gerektiriyor Rabbim herkese yasatsin inşallahasi_m .!.:evt evime kavuşuyorum sonunda yarın annemla arkadası gelecek evimi temizliyecekler bende yarın evde olucam
buarada ben hala bebegımı hıssetmıyorum o gunden sobra olmadı hareket tedırgın oluyorum neolur kızlar kızmayın bana ama aklımdan hıc cıkmıyor bısey mı oldu dıye benı sızden baska kımse anlamz korkumu tedırgınlıgımı
evt evime kavuşuyorum sonunda yarın annemla arkadası gelecek evimi temizliyecekler bende yarın evde olucam
buarada ben hala bebegımı hıssetmıyorum o gunden sobra olmadı hareket tedırgın oluyorum neolur kızlar kızmayın bana ama aklımdan hıc cıkmıyor bısey mı oldu dıye benı sızden baska kımse anlamz korkumu tedırgınlıgımı[/QUOT
canım bakalım o hissettiğin bebekmiydi o da meçhul ben sana dedim erken senin için diye bence sen 2 hafta daha bekle sonra yavaş yavaş hissedersin Allahın izniyle hamilelikle ilgili belirtin yok galiba sen ondan evham yapıyorsun sürekli ama senin genelde hiç olmadı zaten belirtin zaten dr kontrolune de az kaldı canım bişey olmamıştır sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?