Eklem daha yeni yumartladi herhalde ayin 1 i olabilir bati insallah olmazda artik onun gebeligini konusalim hayirlisiyla
@luckystar_34 naber canim ne alemdesin karnin belli oluyor mu hic kanama leke var mi
geçmiş olsun..kızlar nasılsınız bugunde kayınpederımı dr götürdük ev temizliğim kaldı yani usg cekıldı bacagından sol bacagındakı damar ıflas etmıs amelıyat dedı .bakalım hayırlısı artık şimdilik amelıyat olmak ıstemıyor baska dr gidicekmıs
buarada yarın sabah saat 9 da dr randevum var inş hersey yolundadır
Sen gittin mi canim doktora gordunmu bebisiseyma2009 .!.:geçmiş olsun..
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim geçmiş olsunasi_mpost: 37864679 .!.:kızlar nasılsınız bugunde kayınpederımı dr götürdük ev temizliğim kaldı yani usg cekıldı bacagından sol bacagındakı damar ıflas etmıs amelıyat dedı .bakalım hayırlısı artık şimdilik amelıyat olmak ıstemıyor baska dr gidicekmıs
Geçmiş olsun cnm....hayırlısıyla yarında güzel haberler le geleceksin inşkızlar nasılsınız bugunde kayınpederımı dr götürdük ev temizliğim kaldı yani usg cekıldı bacagından sol bacagındakı damar ıflas etmıs amelıyat dedı .bakalım hayırlısı artık şimdilik amelıyat olmak ıstemıyor baska dr gidicekmıs
kızlar nasılsınız bugunde kayınpederımı dr götürdük ev temizliğim kaldı yani usg cekıldı bacagından sol bacagındakı damar ıflas etmıs amelıyat dedı .bakalım hayırlısı artık şimdilik amelıyat olmak ıstemıyor baska dr gidicekmıs
Selam kızlar nabersiniz bakalım
daha gidemedim, ama cumartesi 11 e randevu aldım,heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum...Sen gittin mi canim doktora gordunmu bebisi
hayırlı olsun canım rahatlıyorsun canım...İNŞ OLURSADA ZATEN RABBIMDEN GELEN HERSEYE RAZIYIM BU ARADA KIZLAR YERIME ELEMAN BULUNDU PEK KK GIREMIYORUM ONA BILGISAYARDA YAPTIKLARIMIZI GÖSTERİYORUM...
iyiyim canım oğlumun dersleri yoğun akşam yapıyoruz yetiştiremiyoruz birazda sabah yapıyoruz işlerde öğleden sonraya kalıyor tabi...sanırım 2 gün önce yumurtladım şimdi inzivaya çekildim bat 1 inde ama ben hemen test yapmıycam en av 3 gün bekliycem...eklem napıyosunnnnnnnn sesin çıkmıyo bakıp bakıp kaçıyosun ne durumdayız kaç günümüz kaldı heeeee heyecan yapmaya gün saymaya hıııııııııııı biraz da senden konuşalım.
canım valla benden iyi takip ediyosun..inşllah konuuşuruz canım...Eklem daha yeni yumartladi herhalde ayin 1 i olabilir bati insallah olmazda artik onun gebeligini konusalim hayirlisiyla
hayırlı olsun canım rahatlıyorsun canım...
iyiyim canım oğlumun dersleri yoğun akşam yapıyoruz yetiştiremiyoruz birazda sabah yapıyoruz işlerde öğleden sonraya kalıyor tabi...sanırım 2 gün önce yumurtladım şimdi inzivaya çekildim bat 1 inde ama ben hemen test yapmıycam en av 3 gün bekliycem...
canım valla benden iyi takip ediyosun..inşllah konuuşuruz canım...
canım dualarımız seninle bugüne kadar olduğu gibi yarında güzel haberlerle geleceksin...kızlar çok teşekkür ederim .. inş hayırlı haberlerle gelirim yarın heycan yaptım gene elimde olmadan rabbim ne eylerse güzel eyler yarın dr dan cıkınca yazarım telden nasıl bır heycan bendeki yaaa bazen inanmıyorum kendime
kızlar bu arada ben oğlumun hareketlerini 16+1 de yatarken net hissediyordum...
canım ya benden 2 gündür akıntı geliyor niyedir acababekle bekle daha heyecanlı olur aman adet gelmesinde biz bekleriz sıkıntı yok inşallah sağlıkla hamilesindir canım bu ay.Neyse sen kafanı yorma şimdi oğlunla ilgilen temizlik yap günü gelince zaten yapacaksın yeterince hadi hayırlısı şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?