bebeğimi beklerken......

kızlar nasılsınız bugunde kayınpederımı dr götürdük ev temizliğim kaldı yani usg cekıldı bacagından sol bacagındakı damar ıflas etmıs amelıyat dedı .bakalım hayırlısı artık şimdilik amelıyat olmak ıstemıyor baska dr gidicekmıs
buarada yarın sabah saat 9 da dr randevum var inş hersey yolundadır

geçmiş olsun..

Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim geçmiş olsun

Geçmiş olsun cnm....hayırlısıyla yarında güzel haberler le geleceksin inş

geçmiş olsun canım.

kızlar çok teşekkür ederim .. inş hayırlı haberlerle gelirim yarın heycan yaptım gene elimde olmadan rabbim ne eylerse güzel eyler yarın dr dan cıkınca yazarım telden nasıl bır heycan bendeki yaaa bazen inanmıyorum kendime

İNŞ OLURSADA ZATEN RABBIMDEN GELEN HERSEYE RAZIYIM BU ARADA KIZLAR YERIME ELEMAN BULUNDU PEK KK GIREMIYORUM ONA BILGISAYARDA YAPTIKLARIMIZI GÖSTERİYORUM...
hayırlı olsun canım rahatlıyorsun canım...
iyiyim canım oğlumun dersleri yoğun akşam yapıyoruz yetiştiremiyoruz birazda sabah yapıyoruz işlerde öğleden sonraya kalıyor tabi...sanırım 2 gün önce yumurtladım şimdi inzivaya çekildim bat 1 inde ama ben hemen test yapmıycam en av 3 gün bekliycem...
Eklem daha yeni yumartladi herhalde ayin 1 i olabilir bati insallah olmazda artik onun gebeligini konusalim hayirlisiyla
canım valla benden iyi takip ediyosun..inşllah konuuşuruz canım...

kızlar bu arada ben oğlumun hareketlerini 16+1 de yatarken net hissediyordum...

bekle bekle daha heyecanlı olur aman adet gelmesinde biz bekleriz sıkıntı yok inşallah sağlıkla hamilesindir canım bu ay.Neyse sen kafanı yorma şimdi oğlunla ilgilen temizlik yap günü gelince zaten yapacaksın yeterince hadi hayırlısı şimdiden.

canım dualarımız seninle bugüne kadar olduğu gibi yarında güzel haberlerle geleceksin...

kızlar bende dün kendime atkı başladım bitsin resmini yüklerim buraya da kısmetse lastik örgü yapıyorum aslında zor bişeye başlamıştım da ona bayağı kafa yormak lazım bi de stres oluyosun yanlış yapıcam diye yanlış olunca da sök yap zor oluyor bende basit kafa dağıtacak bişey olsun dedim öyle başladım kv de deydik dün akşam aldım örgümü gittim hahaaaaaaaa

canım ya benden 2 gündür akıntı geliyor niyedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…