bebeğimi beklerken......

çok iyi yaptın canım kv de ne dedi bu işe

canım ya benden 2 gündür akıntı geliyor niyedir acaba

niyedir ki acaba bilmem belki de hamilesindir herkeste değişiyor belirti galiba canım kimisinde hamile olduğunu öğrenmede akıntı başlıyomuş bende 7.haftamda başladı su gibiydi şimdi daha az geliyo

çok iyi yaptın canım kv de ne dedi bu işe

hiçbişey ne diyecek ki eşimin kuzenleri de geldi sonradan çay yaptı millete sohbet muhabbet kalabalıktık ben örgü ördüm hem de muhabbete dahil oldum öyle meraklı değillerdir ay dur bakim nasılmış ne örüyosun demezler ama olsun görsün beceriksiz olmadığımı

evet canım erken oldu zaten çok zayıftım 46 yla hamile kaldım ama karnım hemen çıktı 6. aya kadar ayda 1 kilo almıştm.

çok zayıfmışsın ne güzel bende bi aralar ahhhhh ahhhhhhh 47 kiloydum 36 beden bile zor oluyodu ama annem kızıyodu hiç yakışmıyo sana diye aslında ben doğumdan sonra kilo vermek istiyorum gerekirse spora bile gidebilirim bi doğurayımda

niyedir ki acaba bilmem belki de hamilesindir herkeste değişiyor belirti galiba canım kimisinde hamile olduğunu öğrenmede akıntı başlıyomuş bende 7.haftamda başladı su gibiydi şimdi daha az geliyo
ay keşke ama ta 2 gün önce yum oldu benimde su gibi geliyor

bende şimdi 54 kilo oldum tartıda görünce çok kötü oluyorum ama herkez iyisin diyo o zaman daha iyi hissediyorum...bebişler sağlıklı olsunda kilolar verilir

ben geldım kızlar bebegım saglıklı oldugunu soyledı 165 gr 14 cnm olmus bebegım allaha sukurler olsun
ayse-gul iğneyi cnm göbek deliğinden 4 parmak ileri yapıyorsun tutup iğneyı dık olarak yapıyorsun cnm

Ohhh ohhh maşşalahhh kuzumuzaaa..sakin sakin büyüyor hayırlısıyla bide biz sakin olmayı becerebilsekk:)

Tünaydınnn kızlarr..ayyh hala yataktayım kalkamadım..bu gece hiç uyuyamadım kızlar yaa saat 5 falan dı daldığımda sabah 8 de uyandım eşim i işe göndermek için sonra yine uyuyamadım yatak keyfi yapıyorum sadece..bu arada dün eşim süpriz yapmış bebeşimize büyüyen beşik ve dolabını almış onuda ben yokken odaya kurdurmuş arkadaşdan geldim akşam bi gördüm ayhhhhh çok duygulandım zaman yaklaştı galiba ne dersiniz:)
onları görünce ağlamaya başladım..allahım sağlıkla kullanmayı nasip eder inş

Kizlar gunaydin.. @luckystar_34 ya ben bu iğneyi nasil yapacagim kendime

canım ben göbekten 3 parmak geriye bir gün sol birgün sağa şekilde ama tam dik olarak batırmıyorum iğneyi hemşire bana verev sokmamı söyledi yavaş yavaş sokuyorum sonra yavaş yavaş enjekte ediyorum bitince 5 e kadar sayıp iğneyi yavaş yavaş dışarı çıkarıyorum.Yakabilir sıkıntı etme tmm üfle çıkardıktan sonra ya da kolonyalı pamuk bastır yavaşça.

Maşallah asim çok güzel yaş Rabbim tamamina erdirsin

Pericim hayirli olsun oohh ne güzel artik bebisi beklemek daha heyecanli olacak bakar bakar hayal kurarsin..

Ya kizlar moralim bozuldu simdi disardan geldim kahve lekelenmem olmuş ya azicik yol yürüdüm sabah coraspin icmistim o mu yapti acaba Dr olabilir demişti ama bilemiyorum şuan çok moralim bozuk

Ya kizlar moralim bozuldu simdi disardan geldim kahve lekelenmem olmuş ya azicik yol yürüdüm sabah coraspin icmistim o mu yapti acaba Dr olabilir demişti ama bilemiyorum şuan çok moralim bozuk

yat dinlen kalkma ayağı dr unu arayabiliyo musun sana progestan yazabilir bende de oldu kanamada oldu biliyosun geçenlerde kahverengi leke oldu ama geçti belki yine olacak sanırım kullanılan sulandırıcılar bunu tetikliyo hemen aklına kötüyü getirme derim bende çok korkmuştum kesin bişey oldu dedim ama şimdi lekelenmem olduğunda korkmuyorum alıştım galiba olmasa keşke ama ne bileyim ya oluyo sen yat dinlen kalkma yorulma

Ya insan telaşlaniyor tabi ama elden birsey gelmiyor.. Ne bileyim ne dusinecegimi sasirdim su anda herşey yolundadır inşallah demekten başka çare yok.. Acaba igneyle hapi kullanmasam mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…