evet canım erken oldu zaten çok zayıftım 46 yla hamile kaldım ama karnım hemen çıktı 6. aya kadar ayda 1 kilo almıştm.maşallah erken hissetmişsin ilk hamilelikte daha geç hissedilir diyolar genelde.
çok iyi yaptın canım kv de ne dedi bu işekızlar bende dün kendime atkı başladım bitsin resmini yüklerim buraya da kısmetse lastik örgü yapıyorum aslında zor bişeye başlamıştım da ona bayağı kafa yormak lazım bi de stres oluyosun yanlış yapıcam diye yanlış olunca da sök yap zor oluyor bende basit kafa dağıtacak bişey olsun dedim öyle başladım kv de deydik dün akşam aldım örgümü gittim hahaaaaaaaa
canım ya benden 2 gündür akıntı geliyor niyedir acaba
çok iyi yaptın canım kv de ne dedi bu işe
evet canım erken oldu zaten çok zayıftım 46 yla hamile kaldım ama karnım hemen çıktı 6. aya kadar ayda 1 kilo almıştm.
ay keşke ama ta 2 gün önce yum oldu benimde su gibi geliyorniyedir ki acaba bilmembelki de hamilesindir herkeste değişiyor belirti galiba canım kimisinde hamile olduğunu öğrenmede akıntı başlıyomuş bende 7.haftamda başladı su gibiydi şimdi daha az geliyo
bende şimdi 54 kilo oldum tartıda görünce çok kötü oluyorum ama herkez iyisin diyo o zaman daha iyi hissediyorum...bebişler sağlıklı olsunda kilolar verilirçok zayıfmışsın ne güzel bende bi aralar ahhhhh ahhhhhhh 47 kiloydum 36 beden bile zor oluyodu ama annem kızıyodu hiç yakışmıyo sana diye aslında ben doğumdan sonra kilo vermek istiyorum gerekirse spora bile gidebilirim bi doğurayımda
saol hayatım allah razı olsun cnm dr hemen cıkınca yazarımDualarımız seninleasi_m Allah yar ve yardımcın olsun.Amin.
Ohhh ohhhben geldım kızlar bebegım saglıklı oldugunu soyledı 165 gr 14 cnm olmus bebegım allaha sukurler olsun
ayse-gul iğneyi cnm göbek deliğinden 4 parmak ileri yapıyorsun tutup iğneyı dık olarak yapıyorsun cnm
ben geldım kızlar bebegım saglıklı oldugunu soyledı 165 gr 14 cnm olmus bebegım allaha sukurler olsun
ayse-gul iğneyi cnm göbek deliğinden 4 parmak ileri yapıyorsun tutup iğneyı dık olarak yapıyorsun cnm
Kizlar gunaydin.. @luckystar_34 ya ben bu iğneyi nasil yapacagim kendime
Ya kizlar moralim bozuldu simdi disardan geldim kahve lekelenmem olmuş ya azicik yol yürüdüm sabah coraspin icmistim o mu yapti acaba Dr olabilir demişti ama bilemiyorum şuan çok moralim bozuk
yat dinlen kalkma ayağı dr unu arayabiliyo musun sana progestan yazabilir bende de oldu kanamada oldu biliyosun geçenlerde kahverengi leke oldu ama geçti belki yine olacak sanırım kullanılan sulandırıcılar bunu tetikliyo hemen aklına kötüyü getirme derim bende çok korkmuştum kesin bişey oldu dedim ama şimdi lekelenmem olduğunda korkmuyorum alıştım galiba olmasa keşke ama ne bileyim ya oluyo sen yat dinlen kalkma yorulma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?