bebeğimi beklerken......

Evde progestan da var aslinda ama.. Yada en ggüzeli hic birşey kullanmamak

Ya insan telaşlaniyor tabi ama elden birsey gelmiyor.. Ne bileyim ne dusinecegimi sasirdim su anda herşey yolundadır inşallah demekten başka çare yok.. Acaba igneyle hapi kullanmasam mi..

valla bana dr kullanacaksın dedi başka çare yok dedi bilmiyorum artık onu dr una danışman lazım canım benim biz bişey diyemeyiz ki.

Ya kizlar moralim bozuldu simdi disardan geldim kahve lekelenmem olmuş ya azicik yol yürüdüm sabah coraspin icmistim o mu yapti acaba Dr olabilir demişti ama bilemiyorum şuan çok moralim bozuk
kılzar cok tesekkur ederım darısı benım gıbı tedırgın olanların basına peridrol84 güle güle saglıkla kullansın bebgın
ayse-gul cnm corasprın ve ıgne yapıyor @luckystar_34 dr soylemıstıya dr ara istersen cnm

Ya moralim ilk bi bozuldu ama takmiyorum şimdi is olacagina varir kalktim yemek yaptim napiim oh herşeyi hazirladim kafam dagildi

Ya moralim ilk bi bozuldu ama takmiyorum şimdi is olacagina varir kalktim yemek yaptim napiim oh herşeyi hazirladim kafam dagildi
canım tehliken mi var?niye doktor iğne falan verdi?Bi de kahverengi lekeden Bi şey olmaz diyorlar diğer topiklerde falan,stres yapma ama ihmal de etme.ilk. Defamı geldi leke?

kızlar yarın benim için çokkkkkkk büyük bir gün ikili teste gidicem hem de tek başıma randevum 16:30 da korkuyorum ama hayırlısı artık.

Ya kizlar moralim bozuldu simdi disardan geldim kahve lekelenmem olmuş ya azicik yol yürüdüm sabah coraspin icmistim o mu yapti acaba Dr olabilir demişti ama bilemiyorum şuan çok moralim bozuk
Moralini bozma cnm muhtemelen kullandığın aspirinden de olabilir kan sulandırıyor çünkü bişi olduğunu sanmıyorum içini ferah tut

kızlar yarın benim için çokkkkkkk büyük bir gün ikili teste gidicem hem de tek başıma randevum 16:30 da korkuyorum ama hayırlısı artık.
Hiç korkma tatlım bak gör hayırlısıyla güzel haberle geleceksin ben inanıyorum senin Dr testi yapmadan telaşlandırdı seni gereksiz yere moralini bozdu

cnm allah yardımcın olsun hiç korkma hiç birşey çıkmıcak ben buna eminim yüreğini ferah tut..dualarımız seninle

Allah razı olsun ben de birşey çıkmayacağını umut ediyorum ve inanıyorum inşallah yolundadır herşey hepimiz için güzel olsun.

kızlar drum sordu bebgın hareketlerını hıssettınmı dıye bende anlattım 1 2 kere diye oda normal dedı 10 gune kadar hıssetmeye baslarsın dedı inş dediği gibi olur

Kizlar gunaydin.. @luckystar_34 ya ben bu iğneyi nasil yapacagim kendime
başladın mı iğneye canım hayırlı olsun
oh canım derin bi nefes aldım valla maşallah kesin kızmı bişey dedimi dr.
yatağın keyfini çıkar canım bi kaç ay sonra bu günleri çook arıyacaksın..bende bu gece hiç uyuyamadım ama benim oğlum hastalandı beni uyutmadı varsın sağlıkların yerinde olsun ben uykusuz kalmaya razıyım...bebek odanız hayırlı olsun inşallah iyi mutlu günlerde kullanırsınız canım...
canım keşke dr.arayıp sorsan hemenmoralini bozma hem olabilir demiş...
Evde progestan da var aslinda ama.. Yada en ggüzeli hic birşey kullanmamak
varsa kullan canım bi zararı yok sonuçta en azından akşam yatarken alabilirsin
canım bunun üstesinden de geleceksin inşallah güzel olacak sonuç...

cnm cok saol eşim tekrardandan sordu kızmı dıye dr evt kız dedı tekrar baktı

Sizede geçmiş olsun cnm hayırdır önemli bişiy yoktur heralde

seyma2009 post: 37886245 .!.:
canım tehliken mi var?niye doktor iğne falan verdi?Bi de kahverengi lekeden Bi şey olmaz diyorlar diğer topiklerde falan,stres yapma ama ihmal de etme.ilk. Defamı geldi leke?
Ahh canim ahh benim bundan önce iki dusugum var 9 ve 6 haftalık kalbi durdu kürtaj maalesef. O yüzden Dr önlem amaçli kan sulandirici verdi.. Tehlike bu yani.. Bugünde aspirini içince lekelenme oldu korktum o yüzden. Rabbim hepimizi evlatlarina kavustursun saglicakla inşallah.

luckystar post: 37886900 .!.:
Allah razı olsun ben de birşey çıkmayacağını umut ediyorum ve inanıyorum inşallah yolundadır herşey hepimiz için güzel olsun.
Allahin izniyle guzel haberlerle geleceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…