Ya insan telaşlaniyor tabi ama elden birsey gelmiyor.. Ne bileyim ne dusinecegimi sasirdim su anda herşey yolundadır inşallah demekten başka çare yok.. Acaba igneyle hapi kullanmasam mi..
Evde progestan da var aslinda ama.. Yada en ggüzeli hic birşey kullanmamak
kılzar cok tesekkur ederım darısı benım gıbı tedırgın olanların basınaYa kizlar moralim bozuldu simdi disardan geldim kahve lekelenmem olmuş ya azicik yol yürüdüm sabah coraspin icmistim o mu yapti acaba Dr olabilir demişti ama bilemiyorum şuan çok moralim bozuk
canım tehliken mi var?niye doktor iğne falan verdi?Bi de kahverengi lekeden Bi şey olmaz diyorlar diğer topiklerde falan,stres yapma ama ihmal de etme.ilk. Defamı geldi leke?Ya moralim ilk bi bozuldu ama takmiyorum şimdi is olacagina varir kalktim yemek yaptim napiim oh herşeyi hazirladim kafam dagildi
Moralini bozma cnm muhtemelen kullandığın aspirinden de olabilir kan sulandırıyor çünkü bişi olduğunu sanmıyorum içini ferah tutYa kizlar moralim bozuldu simdi disardan geldim kahve lekelenmem olmuş ya azicik yol yürüdüm sabah coraspin icmistim o mu yapti acaba Dr olabilir demişti ama bilemiyorum şuan çok moralim bozuk
Hiç korkma tatlım bak gör hayırlısıyla güzel haberle geleceksin ben inanıyorum senin Dr testi yapmadan telaşlandırdı seni gereksiz yere moralini bozdukızlar yarın benim için çokkkkkkk büyük bir gün ikili teste gidicem hem de tek başıma randevum 16:30 da korkuyorum ama hayırlısı artık.
cnm allah yardımcın olsun hiç korkma hiç birşey çıkmıcak ben buna eminim yüreğini ferah tut..dualarımız seninlekızlar yarın benim için çokkkkkkk büyük bir gün ikili teste gidicem hem de tek başıma randevum 16:30 da korkuyorum ama hayırlısı artık.
amin cnm aminAllah razı olsun ben de birşey çıkmayacağını umut ediyorum ve inanıyorum inşallah yolundadır herşey hepimiz için güzel olsun.
başladın mı iğneye canım hayırlı olsunKizlar gunaydin.. @luckystar_34 ya ben bu iğneyi nasil yapacagim kendime
oh canım derin bi nefes aldım valla maşallah kesin kızmı bişey dedimi dr.ben geldım kızlar bebegım saglıklı oldugunu soyledı 165 gr 14 cnm olmus bebegım allaha sukurler olsun
ayse-gul iğneyi cnm göbek deliğinden 4 parmak ileri yapıyorsun tutup iğneyı dık olarak yapıyorsun cnm
yatağın keyfini çıkar canım bi kaç ay sonra bu günleri çook arıyacaksın..bende bu gece hiç uyuyamadım ama benim oğlum hastalandı beni uyutmadı varsın sağlıkların yerinde olsun ben uykusuz kalmaya razıyım...bebek odanız hayırlı olsun inşallah iyi mutlu günlerde kullanırsınız canım...Tünaydınnn kızlarr..ayyh hala yataktayım kalkamadım..bu gece hiç uyuyamadım kızlar yaa saat 5 falan dı daldığımda sabah 8 de uyandım eşim i işe göndermek için sonra yine uyuyamadım yatak keyfi yapıyorum sadece..bu arada dün eşim süpriz yapmış bebeşimize büyüyen beşik ve dolabını almış onuda ben yokken odaya kurdurmuş arkadaşdan geldim akşam bi gördüm ayhhhhh çok duygulandım zaman yaklaştı galiba ne dersiniz:)
onları görünce ağlamaya başladım..allahım sağlıkla kullanmayı nasip eder inş
canım keşke dr.arayıp sorsan hemenmoralini bozma hem olabilir demiş...Ya kizlar moralim bozuldu simdi disardan geldim kahve lekelenmem olmuş ya azicik yol yürüdüm sabah coraspin icmistim o mu yapti acaba Dr olabilir demişti ama bilemiyorum şuan çok moralim bozuk
varsa kullan canım bi zararı yok sonuçta en azından akşam yatarken alabilirsinEvde progestan da var aslinda ama.. Yada en ggüzeli hic birşey kullanmamak
canım bunun üstesinden de geleceksin inşallah güzel olacak sonuç...kızlar yarın benim için çokkkkkkk büyük bir gün ikili teste gidicem hem de tek başıma randevum 16:30 da korkuyorum ama hayırlısı artık.
cnm cok saol eşim tekrardandan sordu kızmı dıye dr evt kız dedı tekrar baktıbaşladın mı iğneye canım hayırlı olsun
oh canım derin bi nefes aldım valla maşallah kesin kızmı bişey dedimi dr.
yatağın keyfini çıkar canım bi kaç ay sonra bu günleri çook arıyacaksın..bende bu gece hiç uyuyamadım ama benim oğlum hastalandı beni uyutmadı varsın sağlıkların yerinde olsun ben uykusuz kalmaya razıyım...bebek odanız hayırlı olsun inşallah iyi mutlu günlerde kullanırsınız canım...
canım keşke dr.arayıp sorsan hemenmoralini bozma hem olabilir demiş...
varsa kullan canım bi zararı yok sonuçta en azından akşam yatarken alabilirsin
canım bunun üstesinden de geleceksin inşallah güzel olacak sonuç...
Sizede geçmiş olsun cnm hayırdır önemli bişiy yoktur heraldebaşladın mı iğneye canım hayırlı olsun
oh canım derin bi nefes aldım valla maşallah kesin kızmı bişey dedimi dr.
yatağın keyfini çıkar canım bi kaç ay sonra bu günleri çook arıyacaksın..bende bu gece hiç uyuyamadım ama benim oğlum hastalandı beni uyutmadı varsın sağlıkların yerinde olsun ben uykusuz kalmaya razıyım...bebek odanız hayırlı olsun inşallah iyi mutlu günlerde kullanırsınız canım...
canım keşke dr.arayıp sorsan hemenmoralini bozma hem olabilir demiş...
varsa kullan canım bi zararı yok sonuçta en azından akşam yatarken alabilirsin
canım bunun üstesinden de geleceksin inşallah güzel olacak sonuç...
Ahh canim ahh benim bundan önce iki dusugum var 9 ve 6 haftalık kalbi durdu kürtaj maalesef. O yüzden Dr önlem amaçli kan sulandirici verdi.. Tehlike bu yani.. Bugünde aspirini içince lekelenme oldu korktum o yüzden. Rabbim hepimizi evlatlarina kavustursun saglicakla inşallah.seyma2009 post: 37886245 .!.:canım tehliken mi var?niye doktor iğne falan verdi?Bi de kahverengi lekeden Bi şey olmaz diyorlar diğer topiklerde falan,stres yapma ama ihmal de etme.ilk. Defamı geldi leke?
Allahin izniyle guzel haberlerle geleceksin inşallahluckystar post: 37886900 .!.:Allah razı olsun ben de birşey çıkmayacağını umut ediyorum ve inanıyorum inşallah yolundadır herşey hepimiz için güzel olsun.
İnsallah öyledir canim dua et banaMoralini bozma cnm muhtemelen kullandığın aspirinden de olabilir kan sulandırıyor çünkü bişi olduğunu sanmıyorum içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?