bebeğimi beklerken......

Etmezmiyiz cnm her zaman Allah'ın izniyle güzel haber vereceksin bize

nasılsınız hanımlar
meraba benim bulantılr devam ediyo, hiç su içemediğim için bugün kendime limonata yaptım,yarın doktor kontrolümüz var susuz kalmamam lazım.akşam hafif kasık ağrım vardı,gece rüyamda adet olduğumu görüyodum,ben hamile değilmiydim falan diyordum kendi kendime.uyandığım gibi lavaboya koştum ama bi şey yok çok şükür.
sen nasılsın,bebişin nasıl?

cnm kasık agrısı normal ılk haftalar cok oluyor evt bılınc altında neler oluyor bızlerım rabbım bebeklerımızı korusun inş cnm yarın guzel haberlerle gelıceksın su içmeyi ihmal etme cnm su cok onemlı bızde ıyıyız bebgımde ıyı dun dr kontrolum vardı ıyı gectı inş böyle devam eder

nasılsınız hanımlar
İyi diyelim iyi olalim inşallah canim.. Öyle böyle ggeçiyor günler hem de evde oyle bir Zaman geçiyor ki anlatamam nasil aksam oluyor anlamıyorum..
Sen nasilsin ne Zaman birakiyorsun isi

İyi diyelim iyi olalim inşallah canim.. Öyle böyle ggeçiyor günler hem de evde oyle bir Zaman geçiyor ki anlatamam nasil aksam oluyor anlamıyorum..
Sen nasilsin ne Zaman birakiyorsun isi
bilmiyorum cnm kzın öğrenmesıne baglı bu hafta bırakırım dıye dusundum ama bakalım ay sonunu bulur herhalde

Sizede geçmiş olsun cnm hayırdır önemli bişiy yoktur heralde
teşşekkür ederim canım gece kulak ağrısıyla uyandı dün sabah dr.götürdüm kulak zarı kızarmış birazda orta kulakta iltahap var dedi dün gecede ateşlendi sayıklayıp durdu.

Selamlar hanımlar nasılsınız bakalım luck nin 2 saati kaldı randevuya heycanlıdır şimdi
biz iyiyiz cnm evt allah yardımcısı olsun @luckystar_34 ben eminim hiç bir sorun cıkmıcak guzel haberlerle gelicek bisey sorucam bugun kan mı verecek yoksa ostebrık usg demı gırıcek acaba

teşşekkür ederim canım gece kulak ağrısıyla uyandı dün sabah dr.götürdüm kulak zarı kızarmış birazda orta kulakta iltahap var dedi dün gecede ateşlendi sayıklayıp durdu.
Gecmis olsun canim inşallah cabuk atlatir

Selamlar hanımlar nasılsınız bakalım luck nin 2 saati kaldı randevuya heycanlıdır şimdi
selam canım iyi diyelim iyi olalım...inşallah güzel sonuçlarla gelir...
hadi ins cnm sende hamiş olarak aramıza görürüz inş heycan yaptım bende adetın 3 gun gecmesını bekle cnm
sağol canım benim inş...
Gecmis olsun canim inşallah cabuk atlatir
teşekkür ederim canım inşallah...
Ahh insallah canim Rabbim nasip etsin hayirlisiyla biran evvel
amin canım güzel dilekleriniz için teşekkürler...

biz iyiyiz cnm evt allah yardımcısı olsun @luckystar_34 ben eminim hiç bir sorun cıkmıcak guzel haberlerle gelicek bisey sorucam bugun kan mı verecek yoksa ostebrık usg demı gırıcek acaba
Her ikiside olması gerekiyor önce ense kalınlığına burun çıkıntısına falan bakarlar arkasından kan verirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…