- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Etmezmiyiz cnm her zaman Allah'ın izniyle güzel haber vereceksin bizeben yarın yazamicam kızlar dışardayım tüm gün ofis dışında çalışıcam kdv için başka bir yerde olucam ordan da dr a kısmetse hepinizden mümkünse bir ayetel kürsü rica ediyorum Allah hepinizden razı olsun.
Öyledir cnm öyle merak etme herşey yolunda emin olİnsallah öyledir canim dua et bana
meraba benim bulantılr devam ediyo, hiç su içemediğim için bugün kendime limonata yaptım,yarın doktor kontrolümüz var susuz kalmamam lazım.akşam hafif kasık ağrım vardı,gece rüyamda adet olduğumu görüyodum,ben hamile değilmiydim falan diyordum kendi kendime.uyandığım gibi lavaboya koştum ama bi şey yok çok şükür.nasılsınız hanımlar
cnm kasık agrısı normal ılk haftalar cok oluyor evt bılınc altında neler oluyor bızlerım rabbım bebeklerımızı korusun inş cnm yarın guzel haberlerle gelıceksın su içmeyi ihmal etme cnm su cok onemlı bızde ıyıyız bebgımde ıyı dun dr kontrolum vardı ıyı gectı inş böyle devam edermeraba benim bulantılr devam ediyo, hiç su içemediğim için bugün kendime limonata yaptım,yarın doktor kontrolümüz var susuz kalmamam lazım.akşam hafif kasık ağrım vardı,gece rüyamda adet olduğumu görüyodum,ben hamile değilmiydim falan diyordum kendi kendime.uyandığım gibi lavaboya koştum ama bi şey yok çok şükür.
sen nasılsın,bebişin nasıl?
İyi diyelim iyi olalim inşallah canim.. Öyle böyle ggeçiyor günler hem de evde oyle bir Zaman geçiyor ki anlatamam nasil aksam oluyor anlamıyorum..nasılsınız hanımlar
bilmiyorum cnm kzın öğrenmesıne baglı bu hafta bırakırım dıye dusundum ama bakalım ay sonunu bulur herhaldeİyi diyelim iyi olalim inşallah canim.. Öyle böyle ggeçiyor günler hem de evde oyle bir Zaman geçiyor ki anlatamam nasil aksam oluyor anlamıyorum..
Sen nasilsin ne Zaman birakiyorsun isi
teşşekkür ederim canım gece kulak ağrısıyla uyandı dün sabah dr.götürdüm kulak zarı kızarmış birazda orta kulakta iltahap var dedi dün gecede ateşlendi sayıklayıp durdu.Sizede geçmiş olsun cnm hayırdır önemli bişiy yoktur heralde
biraz grip gibiyim canım sen nasılsın...nasılsınız hanımlar
bende iyiyim cnm bat nezamn senın dikkat et kendınebiraz grip gibiyim canım sen nasılsın...
1 kasım canım son 10 gün...bende iyiyim cnm bat nezamn senın dikkat et kendıne
hadi ins cnm sende hamiş olarak aramıza görürüz inş heycan yaptım bende adetın 3 gun gecmesını bekle cnm1 kasım canım son 10 gün...
biz iyiyiz cnm evt allah yardımcısı olsun @luckystar_34 ben eminim hiç bir sorun cıkmıcak guzel haberlerle gelicek bisey sorucam bugun kan mı verecek yoksa ostebrık usg demı gırıcek acabaSelamlar hanımlar nasılsınız bakalım luck nin 2 saati kaldı randevuya heycanlıdır şimdi
Gecmis olsun canim inşallah cabuk atlatirteşşekkür ederim canım gece kulak ağrısıyla uyandı dün sabah dr.götürdüm kulak zarı kızarmış birazda orta kulakta iltahap var dedi dün gecede ateşlendi sayıklayıp durdu.
Ahh insallah canim Rabbim nasip etsin hayirlisiyla biran evvelhadi ins cnm sende hamiş olarak aramıza görürüz inş heycan yaptım bende adetın 3 gun gecmesını bekle cnm
selam canım iyi diyelim iyi olalım...inşallah güzel sonuçlarla gelir...Selamlar hanımlar nasılsınız bakalım luck nin 2 saati kaldı randevuya heycanlıdır şimdi
sağol canım benim inş...hadi ins cnm sende hamiş olarak aramıza görürüz inş heycan yaptım bende adetın 3 gun gecmesını bekle cnm
teşekkür ederim canım inşallah...Gecmis olsun canim inşallah cabuk atlatir
amin canım güzel dilekleriniz için teşekkürler...Ahh insallah canim Rabbim nasip etsin hayirlisiyla biran evvel
Her ikiside olması gerekiyor önce ense kalınlığına burun çıkıntısına falan bakarlar arkasından kan verirler..biz iyiyiz cnm evt allah yardımcısı olsun @luckystar_34 ben eminim hiç bir sorun cıkmıcak guzel haberlerle gelicek bisey sorucam bugun kan mı verecek yoksa ostebrık usg demı gırıcek acaba
Luck bütün gün dışarda olacaktı bugün sanırım yarını bekliycez hayırlı haberler için@luckystar_34 cnm nerdesın haber beklıyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?