cnm ne söyliceğimi neyazacagımı bılemedım .. allahın hikmetinden sual olunmaz sonuçta rabbim bilir bebeklerimizin nasıl olacagını rabbimin mucizeleri çok büyük cnm ben eminimki seninde bebeğin sağlıklı olucak çok insan var cnm down sendromlu denilipte çok saglıklı cocuklar var. kimsenin garantisi yok cnm allaha yönelip dua etmekten hayırlısını istemektan başka çaremiz yok . çok büyük bir imtihan cnm senin için rabbim büyükKızlar ben hayırlı haberlerle gelemedim malesef kalınlık tahmin ettiğimiz gibi artmış dr testin riskli çıkacak dedi salı günü eşinle gel konuşalım dedi seni cvs ye göndericem dedi yani plesentadan örnek alıp bakıyolarmış neyse ben yaptırmazsam nolur dedim mutlu bir şekilde devam edersin kalınlığı görmezden geliriz dedi ama ya bir anomalisi varsa bebeğin dedi bende yapacak bişey yok dedim o da bence yaptır cvs yi dedi neyse eşinle gel ayrıntılı konuşalım dedi burun kemiğini görmüş bu arada ama kalınlık var ensede eşimle konuştum dün dedim diyelim ki Allah korusun down sendromlu aldıracakmıyız dedim eşimde yok diyo ama testi yaptırmamı ve sonucuna göre kendimizi hazırlamamızı istiyo sorarım size hangi anne bebeğini down lu olduğunu bilerek kendini hazırlayabilir bu duruma bende dedim ki ben o psikolojiyi nasıl kaldırıcam dedim nasıl hazırlanıcam dedim sen bilirsin yaptırmayalım o zaman dedi kafam allak bullak durumlar böyle bir süre kk ya girmeyebilirim kızlar öpüyorum hepinizi.
günaydın canımgunaydın kızlar @luckystar_34 nerdesin kuzum seni çok merak edıyorum ...
canımne diyeceğimi bilemiyorum böyle bir duruma nasıl alışılır onu da bilmiyorum belki bu şekilde sınanıyoruz sonucu bilmekte fayda var ama yaptır demem aslında yaşınız çok genç down sendromlu olma ihtimali genellikle ileri yaşlardaki gebeliklerde oluşuyor bide başka dr. gitsen canım...Kızlar ben hayırlı haberlerle gelemedim malesef kalınlık tahmin ettiğimiz gibi artmış dr testin riskli çıkacak dedi salı günü eşinle gel konuşalım dedi seni cvs ye göndericem dedi yani plesentadan örnek alıp bakıyolarmış neyse ben yaptırmazsam nolur dedim mutlu bir şekilde devam edersin kalınlığı görmezden geliriz dedi ama ya bir anomalisi varsa bebeğin dedi bende yapacak bişey yok dedim o da bence yaptır cvs yi dedi neyse eşinle gel ayrıntılı konuşalım dedi burun kemiğini görmüş bu arada ama kalınlık var ensede eşimle konuştum dün dedim diyelim ki Allah korusun down sendromlu aldıracakmıyız dedim eşimde yok diyo ama testi yaptırmamı ve sonucuna göre kendimizi hazırlamamızı istiyo sorarım size hangi anne bebeğini down lu olduğunu bilerek kendini hazırlayabilir bu duruma bende dedim ki ben o psikolojiyi nasıl kaldırıcam dedim nasıl hazırlanıcam dedim sen bilirsin yaptırmayalım o zaman dedi kafam allak bullak durumlar böyle bir süre kk ya girmeyebilirim kızlar öpüyorum hepinizi.
Cnm benim inan şuan sana ne desek boş insan söyleyecek söz bile bulamıyor inan..ama Allah'tan ümit kesilmez o kadar çok sağlıklı bebek dünyaya geliyorki down sendromlu denildiği halde..ama tabiki çok zor bir durum karar verilmesi zor bir süreç..bizim sana bu konuda ne onu yap nede bunu yap deme şansımız yok karar sizin..ama dediğim gibi Allah'tan ümit kesilmez ve ben inanıyorum ki sağlıklı bir bebeğin olacak..bunun içinde hep dualarımız seninle..ayrıca tek Dr lada kalma cnm bi kaç Dr daha git onlarında fikirlerini almanda fayda var cnmKızlar ben hayırlı haberlerle gelemedim malesef kalınlık tahmin ettiğimiz gibi artmış dr testin riskli çıkacak dedi salı günü eşinle gel konuşalım dedi seni cvs ye göndericem dedi yani plesentadan örnek alıp bakıyolarmış neyse ben yaptırmazsam nolur dedim mutlu bir şekilde devam edersin kalınlığı görmezden geliriz dedi ama ya bir anomalisi varsa bebeğin dedi bende yapacak bişey yok dedim o da bence yaptır cvs yi dedi neyse eşinle gel ayrıntılı konuşalım dedi burun kemiğini görmüş bu arada ama kalınlık var ensede eşimle konuştum dün dedim diyelim ki Allah korusun down sendromlu aldıracakmıyız dedim eşimde yok diyo ama testi yaptırmamı ve sonucuna göre kendimizi hazırlamamızı istiyo sorarım size hangi anne bebeğini down lu olduğunu bilerek kendini hazırlayabilir bu duruma bende dedim ki ben o psikolojiyi nasıl kaldırıcam dedim nasıl hazırlanıcam dedim sen bilirsin yaptırmayalım o zaman dedi kafam allak bullak durumlar böyle bir süre kk ya girmeyebilirim kızlar öpüyorum hepinizi.
lucimmmm biliyorsnn bunların hepsi rabbimin bize birer imtihanı hep deneniyoruz kulluğumuz ölçülüyo emrine şükürler olsun ama şuda bir gerçek rabbim diledikten sonra olmayacak hiçbirşey yok bol bol dua edicez elimizden başka bişey gelmiyor çünküKızlar ben hayırlı haberlerle gelemedim malesef kalınlık tahmin ettiğimiz gibi artmış dr testin riskli çıkacak dedi salı günü eşinle gel konuşalım dedi seni cvs ye göndericem dedi yani plesentadan örnek alıp bakıyolarmış neyse ben yaptırmazsam nolur dedim mutlu bir şekilde devam edersin kalınlığı görmezden geliriz dedi ama ya bir anomalisi varsa bebeğin dedi bende yapacak bişey yok dedim o da bence yaptır cvs yi dedi neyse eşinle gel ayrıntılı konuşalım dedi burun kemiğini görmüş bu arada ama kalınlık var ensede eşimle konuştum dün dedim diyelim ki Allah korusun down sendromlu aldıracakmıyız dedim eşimde yok diyo ama testi yaptırmamı ve sonucuna göre kendimizi hazırlamamızı istiyo sorarım size hangi anne bebeğini down lu olduğunu bilerek kendini hazırlayabilir bu duruma bende dedim ki ben o psikolojiyi nasıl kaldırıcam dedim nasıl hazırlanıcam dedim sen bilirsin yaptırmayalım o zaman dedi kafam allak bullak durumlar böyle bir süre kk ya girmeyebilirim kızlar öpüyorum hepinizi.
Merhaba canim nasilsin.. Moralimiz bozuldu ikimse girmek istemiyor artik herhalde.. İnsallah herşey yoluna girer..kızlar nasılsınız mutlu pazarlar ...er yok benım eşim çalısıyor pazar gunlerıde evdeyım işler beni beklıyor offf cok sıkıcı yarında saglık ocagına gıdıyorum tetonoz asısı için işide kısmen bıraktım bu hafta evde olucam allahın ıznı ıle
cnm çok saol ıyıyım bende bugun saglık ocagına gittim tetonoz aşısı oldum bebgımın kalp atısşalrını dinledim çok mutlu oldum benımde persembe gunu kontrolum var daha randevu almadım ama alırım ..evt kımse gırmıyor arttık sıteye girmek ıstemıyorlardır belkı rabbım herkesın yuzunu guldursun saglık ocagındakı hemsıre kalp rıtmini ölçtü gayet iyi dedi 158 cıktı dk kalp atısıMerhaba canim nasilsin.. Moralimiz bozuldu ikimse girmek istemiyor artik herhalde.. İnsallah herşey yoluna girer..
Bende bugün okuldaydim öğretmenler günü kutladik şimdi evde yemek yapiyorum bu hafta perşembe kontrolüm var durumlar nasil çok merak ediyorum.
Ohh iyi masallahh ne guzel.. Darisi benim basima artik.. Ben nasil gideceğim Dr.ya bilmem korkuyorum o ultrasona girdiğimde kalbim cikiyor resmen... Senin de inseallah kolun agrimaz kimisinde çok agri yapiyormus tetanoz bazen de yapmiyor muşcnm çok saol ıyıyım bende bugun saglık ocagına gittim tetonoz aşısı oldum bebgımın kalp atısşalrını dinledim çok mutlu oldum benımde persembe gunu kontrolum var daha randevu almadım ama alırım ..evt kımse gırmıyor arttık sıteye girmek ıstemıyorlardır belkı rabbım herkesın yuzunu guldursun saglık ocagındakı hemsıre kalp rıtmini ölçtü gayet iyi dedi 158 cıktı dk kalp atısı
cnm o dr kapısındakı heycan hıç bir zaman geçmiyecek bende hem cok sevınıyorum hem cok korkuyorum hele o usg gırdıgımde ekrana bakamıyorum güzel haberlerle gelicez allahın izni ile bende bugun dısardaydım komsumda kur-an vardı oraya gıttım hatım için cüz aldım allahım kabul ederse bol bol dua ettım hepımız ıcın ..kolum agrımıyor benım ne dayanıklı cıktım ben yaa aman da arımasın zaten iş güç alır evde şimdi yemek yapıyorum aksam kocam gelır. bugun cok üzüldü ben işi bıraktım dıye benım orda yanında olmama ona güç veriyormus öyle diyor neyse dedım alısıcaz aslında bende bi hoş oldum en önemlisi artık bebegım saglıgını dusunmek zorundayız dedık tatlıya bağladık işi herkese hayırlı aksamlar..Ohh iyi masallahh ne guzel.. Darisi benim basima artik.. Ben nasil gideceğim Dr.ya bilmem korkuyorum o ultrasona girdiğimde kalbim cikiyor resmen... Senin de inseallah kolun agrimaz kimisinde çok agri yapiyormus tetanoz bazen de yapmiyor muş
canım perşembe doktora gidecekmişsin, ne kadar sürede Bi gidiyorsun doktora?Ohh iyi masallahh ne guzel.. Darisi benim basima artik.. Ben nasil gideceğim Dr.ya bilmem korkuyorum o ultrasona girdiğimde kalbim cikiyor resmen... Senin de inseallah kolun agrimaz kimisinde çok agri yapiyormus tetanoz bazen de yapmiyor muş
cnm benım ddüşük tehlikem oldugu için herhafta gıdıyordum simdi drum 15 gunde bır gel dedi bu hafta gidicem sonra 15 gun sonra veya 1 ay sonra gıdıcem herhalde bu rutın kontrol sadece belkı ayrıntılı usg randevu verır bılemıyorum yanıcanım perşembe doktora gidecekmişsin, ne kadar sürede Bi gidiyorsun doktora?
hıım ya beni cumartesi yatırınca, sormadım hiç bi daha ne zaman geleyim diye,o da bi şey söylemedi.aslında 4 haftaya kadar gitmeyi düşünmüyordum, yani en az 12. hafta ya kadar, ama her gidişimizde 40 lira veriyoruz, eşim götürse cumartesi kontrol hakkımdan yararlansam ne güzel olurdu. ama daha yeni gittiğimiz için bi şey de diyemiyorum.cnm benım ddüşük tehlikem oldugu için herhafta gıdıyordum simdi drum 15 gunde bır gel dedi bu hafta gidicem sonra 15 gun sonra veya 1 ay sonra gıdıcem herhalde bu rutın kontrol sadece belkı ayrıntılı usg randevu verır bılemıyorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?