- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Selam cnm luck nin haberi sarstı sanırım bizi...hayırlısıyla güzel haberler alsak..bu arada bende bugün Kur'an öğrenmeye başladım saolsun bi arkadaş vesile oldu 5.6 kişi başladık bakalım bugün...sanki öğrenemeyecekmişim gibi geliyor ama azimliyim hayırlısıyla üstesinden gelicem inş..bu arada ne güzel sağlık ocağında kalp atışlarına bakıyorlar bi arkadaş var o dagidiyor bakıyorlar bana henüz hiç bakmadılar sinir oldum bak şimdi
cnm çok teşekkür ederim nasılısn heycan varmı bat yaklasıyorasi_m canım öğretmenler günün kutlu olsun.
cnm çok sevındım kuarn öğrenmene rabbım devanı getırsın. evt saglık ocagında bakıyorlar küçücük aletle senın nıye bakmadılar ki acaba cnm luck haberı bızı çok sarstı kendısıde gırmıyor zaten..Selam cnm luck nin haberi sarstı sanırım bizi...hayırlısıyla güzel haberler alsak..bu arada bende bugün Kur'an öğrenmeye başladım saolsun bi arkadaş vesile oldu 5.6 kişi başladık bakalım bugün...sanki öğrenemeyecekmişim gibi geliyor ama azimliyim hayırlısıyla üstesinden gelicem inş..bu arada ne güzel sağlık ocağında kalp atışlarına bakıyorlar bi arkadaş var o dagidiyor bakıyorlar bana henüz hiç bakmadılar sinir oldum bak şimdi
çok geçmiş olsun cnm havalar soğudu hastalık mevsimi başladı cnm rabbım tez zamnda şifa versinMerhaba kizlar bende bugün hastanedeyim oğlum rahatsiz geceden beri yatak yorgan kustu karnida agriyor.. Simdi serum taklidi tahliller falan uzun sürer bakalim hayirlisi
geçmiş olsun canım..Merhaba kizlar bende bugün hastanedeyim oğlum rahatsiz geceden beri yatak yorgan kustu karnida agriyor.. Simdi serum taklidi tahliller falan uzun sürer bakalim hayirlisi
iyiyim canım sağol hiç heyecanım yok valla ne yalan söyliyim sıradan bi reglimi bekler gibi bekliyorum hiç kafamda hamile olabilirmiyim diye bir soru yok...sen nasılsın elinin resmini koysan açok merak ettim...cnm çok teşekkür ederim nasılısn heycan varmı bat yaklasıyor
canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bu aralar salgın var sanırım yine herkezi duyuyorum hasta.Merhaba kizlar bende bugün hastanedeyim oğlum rahatsiz geceden beri yatak yorgan kustu karnida agriyor.. Simdi serum taklidi tahliller falan uzun sürer bakalim hayirlisi
canım Kuran öğrenmene çok sevindim öğrenmenin yaşı yoktur öğrenirsin bebeğin içinde çok iyi olur Kuran öğrenen annenin karnında buyuyor ne güzel.Selam cnm luck nin haberi sarstı sanırım bizi...hayırlısıyla güzel haberler alsak..bu arada bende bugün Kur'an öğrenmeye başladım saolsun bi arkadaş vesile oldu 5.6 kişi başladık bakalım bugün...sanki öğrenemeyecekmişim gibi geliyor ama azimliyim hayırlısıyla üstesinden gelicem inş..bu arada ne güzel sağlık ocağında kalp atışlarına bakıyorlar bi arkadaş var o dagidiyor bakıyorlar bana henüz hiç bakmadılar sinir oldum bak şimdi
suan az kaldı elımde cıkıyor sabah ılk gordugumde boyleydı
a aa çok ilginç ilk kez gördüm
ben daha once bı facde bı sayfada görmüştüm benım basıma gelıcegını düşünmemiştima aa çok ilginç ilk kez gördüm
canım ben duydum hamileyken melekler kına yakarmış diye ama hiç görmedim çok mübarek bi insansın demek ki Allah katında bununla ödüllendirildin...ben daha once bı facde bı sayfada görmüştüm benım basıma gelıcegını düşünmemiştim
canım oğlunun durumu nedir çıktınızmı hastaneden...Saolun kızlar.. Allah çaresiz dert vermesin..
Asim çok ilginç ilk kez duydum ne güzel birşey öyle ya. Hayirli olsun kinan diyelim :)
Evet canim geldik eve serum iyi geldi kusmuyor şimdilik enfeksiyon cikti biraz mecbur antibiyotik alicaz yoruldu uyuya kaldi simdi benimde basim agridi hastane yoruyor insanieklem.st: 37973983 .!.:canım oğlunun durumu nedir çıktınızmı hastaneden...
antibiyotiksiz geçmiyor ne kadar bitkilerle uğraşırsak uğraşalım...sende yat uyu canım dinlen...Evet canim geldik eve serum iyi geldi kusmuyor şimdilik enfeksiyon cikti biraz mecbur antibiyotik alicaz yoruldu uyuya kaldi simdi benimde basim agridi hastane yoruyor insani
ay cnm mübarek lafı fazla oldu bana biz aciz bi kuluz vardır rabbımın bıldıgıcanım ben duydum hamileyken melekler kına yakarmış diye ama hiç görmedim çok mübarek bi insansın demek ki Allah katında bununla ödüllendirildin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?