bebeğimi beklerken......

Selam cnm luck nin haberi sarstı sanırım bizi...hayırlısıyla güzel haberler alsak..bu arada bende bugün Kur'an öğrenmeye başladım saolsun bi arkadaş vesile oldu 5.6 kişi başladık bakalım bugün...sanki öğrenemeyecekmişim gibi geliyor ama azimliyim hayırlısıyla üstesinden gelicem inş..bu arada ne güzel sağlık ocağında kalp atışlarına bakıyorlar bi arkadaş var o dagidiyor bakıyorlar bana henüz hiç bakmadılar sinir oldum bak şimdi

cnm çok sevındım kuarn öğrenmene rabbım devanı getırsın. evt saglık ocagında bakıyorlar küçücük aletle senın nıye bakmadılar ki acaba cnm luck haberı bızı çok sarstı kendısıde gırmıyor zaten..

Merhaba kizlar bende bugün hastanedeyim oğlum rahatsiz geceden beri yatak yorgan kustu karnida agriyor.. Simdi serum taklidi tahliller falan uzun sürer bakalim hayirlisi

Merhaba kizlar bende bugün hastanedeyim oğlum rahatsiz geceden beri yatak yorgan kustu karnida agriyor.. Simdi serum taklidi tahliller falan uzun sürer bakalim hayirlisi
çok geçmiş olsun cnm havalar soğudu hastalık mevsimi başladı cnm rabbım tez zamnda şifa versin

kızlar sabah uyandım eşimiişe yolladım uyudum kalktım elimde iki parmagımda kına gibi bişşey olmuş yıkadım çıkmadı birine sorduk burda oda dediki melekler kına yakmıs çok güzel bişey dedi içim rahatladı resmini çekip yüklerim

cnm çok teşekkür ederim nasılısn heycan varmı bat yaklasıyor
iyiyim canım sağol hiç heyecanım yok valla ne yalan söyliyim sıradan bi reglimi bekler gibi bekliyorum hiç kafamda hamile olabilirmiyim diye bir soru yok...sen nasılsın elinin resmini koysan açok merak ettim...

canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bu aralar salgın var sanırım yine herkezi duyuyorum hasta.

canım Kuran öğrenmene çok sevindim öğrenmenin yaşı yoktur öğrenirsin bebeğin içinde çok iyi olur Kuran öğrenen annenin karnında buyuyor ne güzel.

Saolun kızlar.. Allah çaresiz dert vermesin..
Asim çok ilginç ilk kez duydum ne güzel birşey öyle ya. Hayirli olsun kinan diyelim :)

ben daha once bı facde bı sayfada görmüştüm benım basıma gelıcegını düşünmemiştim
canım ben duydum hamileyken melekler kına yakarmış diye ama hiç görmedim çok mübarek bi insansın demek ki Allah katında bununla ödüllendirildin...

eklem.st: 37973983 .!.:
canım oğlunun durumu nedir çıktınızmı hastaneden...
Evet canim geldik eve serum iyi geldi kusmuyor şimdilik enfeksiyon cikti biraz mecbur antibiyotik alicaz yoruldu uyuya kaldi simdi benimde basim agridi hastane yoruyor insani

Evet canim geldik eve serum iyi geldi kusmuyor şimdilik enfeksiyon cikti biraz mecbur antibiyotik alicaz yoruldu uyuya kaldi simdi benimde basim agridi hastane yoruyor insani
antibiyotiksiz geçmiyor ne kadar bitkilerle uğraşırsak uğraşalım...sende yat uyu canım dinlen...

canım ben duydum hamileyken melekler kına yakarmış diye ama hiç görmedim çok mübarek bi insansın demek ki Allah katında bununla ödüllendirildin...
ay cnm mübarek lafı fazla oldu bana biz aciz bi kuluz vardır rabbımın bıldıgı
ama sadece ruyayamda eşimle tekrardan evlenmısım ve ilk gece olurya onu görüyorum yapmak istemıyorum allah allah dıyorum zaten ben hamıleyım nıye yapayım dıyorum beım için tuaf bırgun oldu.. buarada kızımı hıssettım karnım actı tatlı bıseyler yedım kıpırtı oldu içimde sırf hissedeyımdıye tatlı yıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…