bebeğimi beklerken......

Evet canim geldik eve serum iyi geldi kusmuyor şimdilik enfeksiyon cikti biraz mecbur antibiyotik alicaz yoruldu uyuya kaldi simdi benimde basim agridi hastane yoruyor insani
cnm çok geçmiş olsun rabbim şifasını vericektir meleğinin sende dinlen bence biraz hastane insanı çok yoruyor

Saolun kızlar.. Allah çaresiz dert vermesin..
Asim çok ilginç ilk kez duydum ne güzel birşey öyle ya. Hayirli olsun kinan diyelim :)
evt ya bende görünce şok oldum ama geçti az kaldı elimde vardır rabbimin bir bildiği

Evet canim geldik eve serum iyi geldi kusmuyor şimdilik enfeksiyon cikti biraz mecbur antibiyotik alicaz yoruldu uyuya kaldi simdi benimde basim agridi hastane yoruyor insani
Cnm geçmiş olsun..tam hastalık havası dikkat etmek gerekiyor ama işte çocuklar hemen kapıyor okuldan falan

Kızlar slm bende iyi haber yok malesef dün dr um tane tane anlattı sağolsun risk yüksek cvs ya da amniyo karar vermeni istiyorum dedi kolay değil biliyorum ama down sendromu dışında trizomi de var bu da genetik bir hastalik ve bebeğin anne karnında ya da doğumda ölmesine neden oluyor yaşama şansı yok dedi eğer böyle birşey çıkarsa sonlandır derim ama downluysa ben bişey demem sana bırakırım dedi daha önce down sendromlu doğurttum aile istedi çünkü dedi sana aldır demem dedi cumartesi medicalparkta bir dr a daha görünücem ama sonuç pek değişecek gibi değil cvs istemedim ama amniyo olabilir kızlar kafamı toparlamam lazım durumu çok ta dramatize etmek ve sizinde moralinizi bozmak istemiyorum beni düşündüğünüz için de tşk.ederim bir gelişme olursa bilgilendiririm mutlaka ama şu ara biraz kendimle başbaşa kalmaya ihtiyacım var çok zor bir imtihan veriyorum rabbim ne verirse hayırlısını versin.Kendinize iyi bakın.

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım verende Allah alanda Allah... gerçekten moralim çok bozuldu hep aklımdasın kendine çok dikkat et...

CNM RABBİM SINAVINI KOLAYLAŞTIRSIN .. HEP AKLIMIZDASIN BİZİ HABERSİZ BIRAKMA

Kızlar benim yarin randevum var 10.30 da bugün saglik ocaginda yaptirdigim tahlilleri aldim hepsi çok iyi cikmis yarin ki heyecanimi bir atlatayim Allahin izniyle İnşallah herşey yolundadir korkuyorum tabi ki Rabbim yardimcim olsun.. Karisik duygular içindeyim yine..

Allah yar ve yardımcın olsun canım iyi geleceksin

beninde yarın saat 9:30 da randevum aysegul allah yardımcımız olsun arkadasım bende heycan var

Cnm her zaman aklımızda ve kalbimizdesin unutma bedenen yanında olamıyoruz belki ama Ruhen hep yanında olduğumuzu unutma

Cnm Allah'ın izniyle hayırlı haberler le gelmek nasip olsun...

Gunaydin kozlar.. Heyecan dorukta.. Asim cikinca yaz.. İnşallah mutlu dönmek nasip olur.. Görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…