cnm çok geçmiş olsun rabbim şifasını vericektir meleğinin sende dinlen bence biraz hastane insanı çok yoruyorEvet canim geldik eve serum iyi geldi kusmuyor şimdilik enfeksiyon cikti biraz mecbur antibiyotik alicaz yoruldu uyuya kaldi simdi benimde basim agridi hastane yoruyor insani
evt ya bende görünce şok oldum ama geçti az kaldı elimde vardır rabbimin bir bildiğiSaolun kızlar.. Allah çaresiz dert vermesin..
Asim çok ilginç ilk kez duydum ne güzel birşey öyle ya. Hayirli olsun kinan diyelim :)
Inanırım cnm bundan 4 sene önce bana da öyle olmuştu bende çok şaşırmıştım..hatta görenler inanmamıştı sen kınaya falan dokunmuşsundur diyen bile oluyordu..gece yatarken bişiy yoktu sabah kalktığımda parmaklarım kına olmuştu..
Cnm geçmiş olsun..tam hastalık havası dikkat etmek gerekiyor ama işte çocuklar hemen kapıyor okuldan falanEvet canim geldik eve serum iyi geldi kusmuyor şimdilik enfeksiyon cikti biraz mecbur antibiyotik alicaz yoruldu uyuya kaldi simdi benimde basim agridi hastane yoruyor insani
Saol canim öyle iste bazen kacinilmaz oluyor hastalıklar bizim kide hic kendine dikkat edemezCnm geçmiş olsun..tam hastalık havası dikkat etmek gerekiyor ama işte çocuklar hemen kapıyor okuldan falan
NASILSINIZ HANIMLAR BENDE BUGUN OFİSE GELDİM KONTROL EDIYORUM İŞLERİ @luckystar_34 KONUSTUM İYİMİŞ İŞLERİ YOGUNMUŞ KIZLARGünaydın canim.. Ya bende merak ettim lucku nasil acaba..
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım verende Allah alanda Allah... gerçekten moralim çok bozuldu hep aklımdasın kendine çok dikkat et...Kızlar slm bende iyi haber yok malesef dün dr um tane tane anlattı sağolsun risk yüksek cvs ya da amniyo karar vermeni istiyorum dedi kolay değil biliyorum ama down sendromu dışında trizomi de var bu da genetik bir hastalik ve bebeğin anne karnında ya da doğumda ölmesine neden oluyor yaşama şansı yok dedi eğer böyle birşey çıkarsa sonlandır derim ama downluysa ben bişey demem sana bırakırım dedi daha önce down sendromlu doğurttum aile istedi çünkü dedi sana aldır demem dedi cumartesi medicalparkta bir dr a daha görünücem ama sonuç pek değişecek gibi değil cvs istemedim ama amniyo olabilir kızlar kafamı toparlamam lazım durumu çok ta dramatize etmek ve sizinde moralinizi bozmak istemiyorum beni düşündüğünüz için de tşk.ederim bir gelişme olursa bilgilendiririm mutlaka ama şu ara biraz kendimle başbaşa kalmaya ihtiyacım var çok zor bir imtihan veriyorum rabbim ne verirse hayırlısını versin.Kendinize iyi bakın.
CNM RABBİM SINAVINI KOLAYLAŞTIRSIN .. HEP AKLIMIZDASIN BİZİ HABERSİZ BIRAKMAKızlar slm bende iyi haber yok malesef dün dr um tane tane anlattı sağolsun risk yüksek cvs ya da amniyo karar vermeni istiyorum dedi kolay değil biliyorum ama down sendromu dışında trizomi de var bu da genetik bir hastalik ve bebeğin anne karnında ya da doğumda ölmesine neden oluyor yaşama şansı yok dedi eğer böyle birşey çıkarsa sonlandır derim ama downluysa ben bişey demem sana bırakırım dedi daha önce down sendromlu doğurttum aile istedi çünkü dedi sana aldır demem dedi cumartesi medicalparkta bir dr a daha görünücem ama sonuç pek değişecek gibi değil cvs istemedim ama amniyo olabilir kızlar kafamı toparlamam lazım durumu çok ta dramatize etmek ve sizinde moralinizi bozmak istemiyorum beni düşündüğünüz için de tşk.ederim bir gelişme olursa bilgilendiririm mutlaka ama şu ara biraz kendimle başbaşa kalmaya ihtiyacım var çok zor bir imtihan veriyorum rabbim ne verirse hayırlısını versin.Kendinize iyi bakın.
Allah yar ve yardımcın olsun canım iyi geleceksinKızlar benim yarin randevum var 10.30 da bugün saglik ocaginda yaptirdigim tahlilleri aldim hepsi çok iyi cikmis yarin ki heyecanimi bir atlatayim Allahin izniyle İnşallah herşey yolundadir korkuyorum tabi ki Rabbim yardimcim olsun.. Karisik duygular içindeyim yine..
beninde yarın saat 9:30 da randevum aysegul allah yardımcımız olsun arkadasım bende heycan varKızlar benim yarin randevum var 10.30 da bugün saglik ocaginda yaptirdigim tahlilleri aldim hepsi çok iyi cikmis yarin ki heyecanimi bir atlatayim Allahin izniyle İnşallah herşey yolundadir korkuyorum tabi ki Rabbim yardimcim olsun.. Karisik duygular içindeyim yine..
Cnm her zaman aklımızda ve kalbimizdesin unutma bedenen yanında olamıyoruz belki ama Ruhen hep yanında olduğumuzu unutmaKızlar slm bende iyi haber yok malesef dün dr um tane tane anlattı sağolsun risk yüksek cvs ya da amniyo karar vermeni istiyorum dedi kolay değil biliyorum ama down sendromu dışında trizomi de var bu da genetik bir hastalik ve bebeğin anne karnında ya da doğumda ölmesine neden oluyor yaşama şansı yok dedi eğer böyle birşey çıkarsa sonlandır derim ama downluysa ben bişey demem sana bırakırım dedi daha önce down sendromlu doğurttum aile istedi çünkü dedi sana aldır demem dedi cumartesi medicalparkta bir dr a daha görünücem ama sonuç pek değişecek gibi değil cvs istemedim ama amniyo olabilir kızlar kafamı toparlamam lazım durumu çok ta dramatize etmek ve sizinde moralinizi bozmak istemiyorum beni düşündüğünüz için de tşk.ederim bir gelişme olursa bilgilendiririm mutlaka ama şu ara biraz kendimle başbaşa kalmaya ihtiyacım var çok zor bir imtihan veriyorum rabbim ne verirse hayırlısını versin.Kendinize iyi bakın.
Cnm Allah'ın izniyle hayırlı haberler le gelmek nasip olsun...Kızlar benim yarin randevum var 10.30 da bugün saglik ocaginda yaptirdigim tahlilleri aldim hepsi çok iyi cikmis yarin ki heyecanimi bir atlatayim Allahin izniyle İnşallah herşey yolundadir korkuyorum tabi ki Rabbim yardimcim olsun.. Karisik duygular içindeyim yine..
Âsim tatlım senden de hayırlı haberler bekliyorum dualarım sizler le olsun kızlar..beninde yarın saat 9:30 da randevum aysegul allah yardımcımız olsun arkadasım bende heycan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?