bebegimi dogurmaya karar verdim

aileniz hala sorun çıkarıyor mu? boşanma konusunda son kararınızı verdiniz mi?

aileniz hala sorun çıkarıyor mu? boşanma konusunda son kararınızı verdiniz mi?
ailemde sknti yok artik..bosandm ben zatenn. o sahisla hicbir alakam yok artik ve cok huzurlu ve mutluyum kendi evimdeyim sanki iki kisilik yasiyorum hayatimi..bugun alisverise gittim cok mutluydm uzun zmandr hic bu kdr iyi olmamstm kendime yeni kiyaftler hamile pantolonu tshirti aldm

Kamu spotu gibi oldu bu Dogurmak iyidir dogurun

Eşiyle yeni boşanmıştı kararsızdı o yüzden

esimden yeni bosndmda hamile oldugumu ogrendm ailem istemiyordu bende arada kalmstm ama ne olrsa olsn ayrilmicam bebegimden

Kız ne diyon

Ben de doğurucam :))
Not: ben eşimle boşanmadım ama öyle sananlar olmuş

Son düzenleme:
konumu bilenler merak edenler vardir.. bebegimi kesinlikle dogurmaya karar verdim..allah nasip kismet ederse dogurcam yavrumu

Çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben de merak edip edip eski konuya bakıyordum

Diyorum ki keşke öteki konunun devamına yazılsa gelişmeler. Böyle konu açıp "zaten biliyorsunuz" mantığı ile yazılınca anlamsız oluyor konu. Ben önceki konuyu bilmiyorum mesela. Dolayısıyla bu konuyu okuyunca "bebek nasıl çıkacak ki başka türlü" diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm ki?

konuyu kapattrmstm o yuzden yeni konu actim

yenimi dogum yaptiniz

Evet o konuda haklısın.Ben konuyu bildiğim için zorlanmadım ama bilmeyenler için sıkıntı.

Kararınızdan dolayı tebrik ederim..önceki konunuzu uzaktan takip etmiş, en son kürtaj kararı alıp konunuzu kapattığınızda sizin adınıza üzülmüştüm..başından başarısız tüp bebek denemeleri geçen ve hala evlat sahibi olma yönünde yılmadan çabalayan biri olarak aldığınız bu kararı umutla karşılıyorum..Elbette ki zorlukları olacak, sıkıntılar çekeceksiniz..ancak hayat zaten hep bir mücadele..eminim bu zorlukları güçlü bir şekilde atlatacak ve iyi bu kararı aldım diyeceksiniz..

Mantıklı :) ya da o konuyu alıntı yapabilirdi buraya konu açarken. Heyecandan olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…