- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
konuyu kapattrmstm o yuzden yeni konu actim
esimden yeni bosndmda hamile oldugumu ogrendm ailem istemiyordu bende arada kalmstm ama ne olrsa olsn ayrilmicam bebegimden
hamile oldugumu biliyor en son aldrcagimi soylemstm.. ama son durumdan haberi yokEski eşine söledin mi hamile oldugunu
insallah cok teskkrlerHamileliğimde sürekli ağlayan üzülen stresli olan biriydim. Tavsiye vermeye geldim kesinlikle üzülme ağlama bebeğini üzme ben yaşadıklarım yüzünden 2,500 kg doğurdum bebeğimi yüzüne her baktıkça ne salakmışım diyorum. Sağ Salim kucağınıza alın inş.
Allah huzurunu daim etsin inşallah canımailemde sknti yok artik..bosandm ben zatenn. o sahisla hicbir alakam yok artik ve cok huzurlu ve mutluyum kendi evimdeyim sanki iki kisilik yasiyorum hayatimi..bugun alisverise gittim cok mutluydm uzun zmandr hic bu kdr iyi olmamstm kendime yeni kiyaftler hamile pantolonu tshirti aldm
Kararınızdan dolayı tebrik ederim..önceki konunuzu uzaktan takip etmiş, en son kürtaj kararı alıp konunuzu kapattığınızda sizin adınıza üzülmüştüm..başından başarısız tüp bebek denemeleri geçen ve hala evlat sahibi olma yönünde yılmadan çabalayan biri olarak aldığınız bu kararı umutla karşılıyorum..Elbette ki zorlukları olacak, sıkıntılar çekeceksiniz..ancak hayat zaten hep bir mücadele..eminim bu zorlukları güçlü bir şekilde atlatacak ve iyi bu kararı aldım diyeceksiniz..
Kendinizi suçlamayın bence, sebebi yaşadığınız üzüntü değildir belki de hem zaten insanın elinde değildir ki üzülmemek, benim annem de hamileliğinde çok üzüntü ve stres yaşamış bildiğim kadarıyla ama ben 3 buçuk kilo doğmuşum diye biliyorum.Hamileliğimde sürekli ağlayan üzülen stresli olan biriydim. Tavsiye vermeye geldim kesinlikle üzülme ağlama bebeğini üzme ben yaşadıklarım yüzünden 2,500 kg doğurdum bebeğimi yüzüne her baktıkça ne salakmışım diyorum. Sağ Salim kucağınıza alın inş.
Bu öyle dalga geçilecek bir konu değildi ya...Ne güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
Bu öyle dalga geçilecek bir konu değildi ya...
Bebegine cok sevindim allah tamamina erdirsin..bizde 6 kez tup bebek yaptirmis biri olarak cok yipratici zamanlar yasadik eşimle...herkes kaldıramayabilir bu sürecleri cocuk olmamasi falan esinle aranizda sorunlar yaratmis éşin senden sogudugu falan düsunmus olabilir ..hamile oldugunu bebegini istedigini sölediginde belki yeniden deneyebilirsin..rabbim mucize gondermis size bu bi işaret olabilir...bunu diyorum cunku sen esini seviyor ve istiyordun o istedi diye bosandin..tabiki de bebege ragmen istemiyorsa da seni istemeyeni sende isteme ..zaten öle yapmiştınhamile oldugumu biliyor en son aldrcagimi soylemstm.. ama son durumdan haberi yok
Estağfurullah yargılamıyorum, konu sahibinin eski konusu çok tartışılmıştı bilginiz olmasa bile belki bakardınız o konuya diye düşündüm, e haliyle konu sahibi de bu konuda hassas olunca dalga geçiliyormuş hissi uyandı bende o yüzden öyle dedim. Ama evet yeni denk geldim son mesajlarınıza, sizde haklısınız :)Dalga geçmedim yahu. Konuda bilgi eksikliği olduğuna değindim. Bir sonraki mesajlarımda iyi temennilerim de mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?