bebegimi dogurmaya karar verdim

esimden yeni bosndmda hamile oldugumu ogrendm ailem istemiyordu bende arada kalmstm ama ne olrsa olsn ayrilmicam bebegimden

Eski konunu takip ediyordum.. kararına çok sevindim canım.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Çok mutlu yıllarınız olsun inşallah..

Hamileliğimde sürekli ağlayan üzülen stresli olan biriydim. Tavsiye vermeye geldim kesinlikle üzülme ağlama bebeğini üzme ben yaşadıklarım yüzünden 2,500 kg doğurdum bebeğimi yüzüne her baktıkça ne salakmışım diyorum. Sağ Salim kucağınıza alın inş.

insallah cok teskkrler

Allah huzurunu daim etsin inşallah canım

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Kendinizi suçlamayın bence, sebebi yaşadığınız üzüntü değildir belki de hem zaten insanın elinde değildir ki üzülmemek, benim annem de hamileliğinde çok üzüntü ve stres yaşamış bildiğim kadarıyla ama ben 3 buçuk kilo doğmuşum diye biliyorum.

Artık o şahısla Hiç bir bağım kalmadı diyorsunuz ya acaba hangi alemde yaşıyorsunuz anlamadım ki.
Eş olamadınız birbirinize ama yavrunuza iyi birer anne baba olun, kişisel hırs ve uyumsuzluklarınızı bir kenara bırakın bir süre geçtikten sonra mümkünse eski eş kişisi ile birlikteliktir kontrollerine gidin tüm yükü üstünüze almayın hem siz hem de o ebeveynliğe hazırlansın.
Hiçbir bağım kalmadı diyip diyip rüya aleminde gezmeyin derim seviyeli şekilde nasıl bu işi yürütecem kısmını düşünün
Baktınız ki olmuyor üzülüyorsunuz o zaman kesinlikle mesafe koyacaksınız adam ne koca ne baba olabilcek durumdaymış diyip yola devam edin.
Cesaretiniz için tebrik ediyor hayırlı bir doğum diliyorum

Aldiginiz karara cok sevindim. O size ilâç gibi gelecek. Esiniz biliyor mu. Tepkisi ne oldu

Cok sevindim..tebrik ederim.. zor yanları kadar sana iyiki dedirtecek yanlari da olacak. Hatta zor yanindan daha cok Insaallah. Rabbim yardımcin olsun. Bu hayattaki en iyi arkadasin yoldasın...

Çok sevindim canım bu kararı vermene içinde tepişmeye başlasın bak gör ne kadar çok sevineceksin hiç üzülme babası olmucak diye bebeğin tutunmuş sana bu tesadüf değil Allahın sana bir lütfu bu da dış gebelik olabilirdi ama değil bebeğin de seni istiyor çünkü

Bu öyle dalga geçilecek bir konu değildi ya...

Cok sevindim. Kararin hayirli olsun, saglikla kucagina alirsin insallah. Konu kapandiktan sonra son kararini okuyunca cok uzulmustum.

Cunku resmen sana tutunmak icin savasti bu melek. Yok derken, dustu derken bir mucize gerceklesti ve varoldu resmen. Herseyde vardir bir hayir..

Yine soyluyorum ben senin yerinde olsam notere gidip o adamdan taahut alirdim. Cok dengesiz bir insan. Ailesi desen hic bir caba yok. Onlar bu cocugu hak etmiyorlar.

hamile oldugumu biliyor en son aldrcagimi soylemstm.. ama son durumdan haberi yok
Bebegine cok sevindim allah tamamina erdirsin..bizde 6 kez tup bebek yaptirmis biri olarak cok yipratici zamanlar yasadik eşimle...herkes kaldıramayabilir bu sürecleri cocuk olmamasi falan esinle aranizda sorunlar yaratmis éşin senden sogudugu falan düsunmus olabilir ..hamile oldugunu bebegini istedigini sölediginde belki yeniden deneyebilirsin..rabbim mucize gondermis size bu bi işaret olabilir...bunu diyorum cunku sen esini seviyor ve istiyordun o istedi diye bosandin..tabiki de bebege ragmen istemiyorsa da seni istemeyeni sende isteme ..zaten öle yapmiştın

Yaâaaaaa çok sevindim adına kalbinin Sesini dinlediğine eminim. Bende eski konuna bakıyordum demin. Umarım herşey çok çok güzel olur yara bandın yavrun olur . Hep iyi ki dogurdum diyiceksin. Onu biliyorum :)
her ne kadar zor olsa da ailen destekcin en büyük şansın bu. Olmasalar da anne olunca öyle bir güçleneceksin ki kimseye ihtiyacın kalmayacak .

Ben hep yaptiklarimla pişman olmayı sevenlerdenim. İçin de kalmayacak keşke dogursaydim demeyeceksin. Mücadelene bakacaksın önüne bakacaksın. Çünkü bu kadar imkansizliklar için de bu bebeğin sana tutunmasının bir sebebi olmalı :) sağlıcakla kal. Sağlıcakla al yavrunu kucağına :)

Dalga geçmedim yahu. Konuda bilgi eksikliği olduğuna değindim. Bir sonraki mesajlarımda iyi temennilerim de mevcut.
Estağfurullah yargılamıyorum, konu sahibinin eski konusu çok tartışılmıştı bilginiz olmasa bile belki bakardınız o konuya diye düşündüm, e haliyle konu sahibi de bu konuda hassas olunca dalga geçiliyormuş hissi uyandı bende o yüzden öyle dedim. Ama evet yeni denk geldim son mesajlarınıza, sizde haklısınız :)

Konu sahibi, ben son kararınızı takip etmemiştim, kürtajdan vazgeçmenize çok sevindim. Empati yapınca çok zor olduğunu biliyorum ama eski eşinizi artık düşünmeyin, öyle ya da böyle tüm sorumluluğuyla siz doğurun çocuğunuzu. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…