Kız zehir gibi kadınsın sen,Biraz ayrıntı ekleyin konuyu bilmeyen insanlar için :) tamam geri zekalı olmayanlar için mevzu az çok anlaşılıyor da böyle çok havada kalmış konu. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
sag salim yavrumu kucagima aliyim artik baska bisey istemiyorum..Çok sevindim canım bu kararı vermene içinde tepişmeye başlasın bak gör ne kadar çok sevineceksin hiç üzülme babası olmucak diye bebeğin tutunmuş sana bu tesadüf değil Allahın sana bir lütfu bu da dış gebelik olabilirdi ama değil bebeğin de seni istiyor çünkü
dogru diyorsunz bi sekilde bu durumuda halletmem lazmCok sevindim. Kararin hayirli olsun, saglikla kucagina alirsin insallah. Konu kapandiktan sonra son kararini okuyunca cok uzulmustum.
Cunku resmen sana tutunmak icin savasti bu melek. Yok derken, dustu derken bir mucize gerceklesti ve varoldu resmen. Herseyde vardir bir hayir..
Yine soyluyorum ben senin yerinde olsam notere gidip o adamdan taahut alirdim. Cok dengesiz bir insan. Ailesi desen hic bir caba yok. Onlar bu cocugu hak etmiyorlar.
Kız zehir gibi kadınsın sen,
Bırak geri zekalılar da anlamasın zaten
hayatim boyunca hep mucadele ettim herseyle insallah bebegimede aslanlr gibi bakicqm sikntsz problemszYaâaaaaa çok sevindim adınakalbinin Sesini dinlediğine eminim. Bende eski konuna bakıyordum demin. Umarım herşey çok çok güzel olur yara bandın yavrun olur . Hep iyi ki dogurdum diyiceksin. Onu biliyorum :)
her ne kadar zor olsa da ailen destekcin en büyük şansın bu. Olmasalar da anne olunca öyle bir güçleneceksin ki kimseye ihtiyacın kalmayacak .
Ben hep yaptiklarimla pişman olmayı sevenlerdenim. İçin de kalmayacak keşke dogursaydim demeyeceksin. Mücadelene bakacaksın önüne bakacaksın. Çünkü bu kadar imkansizliklar için de bu bebeğin sana tutunmasının bir sebebi olmalı :) sağlıcakla kal. Sağlıcakla al yavrunu kucağına :)
Gece gece kahkaha attım yaNe güzel ben de doğurdum oğlumu. Yani doğurma dışında başka bir yöntem bilmiyorum o yüzden doğurdum. Diğer seçenek neydi ki? Kürtaj olsa gerek. Hay Allah konunu da bilmiyorum ondan anlamadım ben. Doğurmak iyidir ama bak, başka türlü çıkmıyor bebek içeriden. Doğurun.
hamile oldugumu biliyor aldrcam zannediyordu.. ama yeni kararimdan haberi yok ogrenir yakindaHayırlısı olsun senın için canım peki babasına söylediniz mi durumu ?
Hamile olduğunu duyunca tepkisi ne oldu peki merak ettim . Yani çocukla ilgilenecek mi , üzerine düşeni yapacak mı bebek için ?hamile oldugumu biliyor aldrcam zannediyordu.. ama yeni kararimdan haberi yok ogrenir yakinda
hayatim boyunca hep mucadele ettim herseyle insallah bebegimede aslanlr gibi bakicqm sikntsz problemsz
Konuyu Bilmiyorum şimdi okudum anladım sizin derdiniz de büyük allah yardımcınız olsun peki o şahısla bosandiniz ilerde çocuğu sahiplenmeye kalkarsa n'olacak öyle insanlar çok var biliyosunuz.. yıllar sonra hortluyorlarailemde sknti yok artik..bosandm ben zatenn. o sahisla hicbir alakam yok artik ve cok huzurlu ve mutluyum kendi evimdeyim sanki iki kisilik yasiyorum hayatimi..bugun alisverise gittim cok mutluydm uzun zmandr hic bu kdr iyi olmamstm kendime yeni kiyaftler hamile pantolonu tshirti aldm
bir istemiyorum dedi snra ustume ne duserse yaparim dedi borc batagindayms kendini kurtarsn bize ilismesin yeter ben maddi manevi elimden ne gekiyorsa cocugm icin yaparim..Hamile olduğunu duyunca tepkisi ne oldu peki merak ettim . Yani çocukla ilgilenecek mi , üzerine düşeni yapacak mı bebek için ?
benim cocugumu elimden almaya allah disinda kimsenin gucu yetmez dunyayi ayaga kaldiririm yine vermemm..Konuyu Bilmiyorum şimdi okudum anladım sizin derdiniz de büyük allah yardımcınız olsun peki o şahısla bosandiniz ilerde çocuğu sahiplenmeye kalkarsa n'olacak öyle insanlar çok var biliyosunuz.. yıllar sonra hortluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?