bebegimi dogurmaya karar verdim

Kan değerleri 1000 lerden 300 lere düştü. Kimyasal demişlerdi. Nasıl normal gebelik oluştu? Mümkün mi bu?

sag salim yavrumu kucagima aliyim artik baska bisey istemiyorum..

Ne güzel Bebeğiniz sağlıkla gelsin, size de mutluluk getirsin inşallah :)

dogru diyorsunz bi sekilde bu durumuda halletmem lazm

Kız zehir gibi kadınsın sen,
Bırak geri zekalılar da anlamasın zaten

Deme öyle geri zekalı da olsalar anlamak onların da hakkı ahsjsjjs.

Konu sahibi konu hassasmış bilmiyordum, tekrardan hayırlı olsun kararınız. Yine söylüyorum az biraz detay ekleyin ki mesela hiç konuyu bilmeyenler benim gibi yorumlar yapmasın böyle bir konuda.

hayatim boyunca hep mucadele ettim herseyle insallah bebegimede aslanlr gibi bakicqm sikntsz problemsz

Gece gece kahkaha attım ya çok yaşayın emi
Hanımefendi boşandıktan sonra öğrenmiş sanırım hamile olduğunu.o sebep diyor yani.

hamile oldugumu biliyor aldrcam zannediyordu.. ama yeni kararimdan haberi yok ogrenir yakinda
Hamile olduğunu duyunca tepkisi ne oldu peki merak ettim . Yani çocukla ilgilenecek mi , üzerine düşeni yapacak mı bebek için ?

Konuyu Bilmiyorum şimdi okudum anladım sizin derdiniz de büyük allah yardımcınız olsun peki o şahısla bosandiniz ilerde çocuğu sahiplenmeye kalkarsa n'olacak öyle insanlar çok var biliyosunuz.. yıllar sonra hortluyorlar

Cok sevindim kararina. Allah saglicakla kucagina almayi mutlu mesut buyutmegi nasip etsin

Hamile olduğunu duyunca tepkisi ne oldu peki merak ettim . Yani çocukla ilgilenecek mi , üzerine düşeni yapacak mı bebek için ?
bir istemiyorum dedi snra ustume ne duserse yaparim dedi borc batagindayms kendini kurtarsn bize ilismesin yeter ben maddi manevi elimden ne gekiyorsa cocugm icin yaparim..

benim cocugumu elimden almaya allah disinda kimsenin gucu yetmez dunyayi ayaga kaldiririm yine vermemm..

Allah yardımcınız olsun.o kadar zor bir durum ki.sizin de evladınızın da ayağınız taşa değmesin inşallah.gözlerim doldu bebeğin doğduğunu ve yaşayacağınız zorlukları düşününce.keşke yakın olsaydık her zaman yardım ederdim bebek bakma konusunda.

Bu kötü dünyada evliyken,kocasiyla korunmasiz iliskiye giripte ,hamile kalıp bebegim cok küçüktü yalnızdım diyerek kocasina da kimseye soylemiceksin yoksa seni rezil ederim diyipte kürtaj olan kadinlar varken senin gibi insanlarin olmasi umutlarimi ve sevincimi çoğaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…