bebegimi doktora goturmek istedigim icin bosanmaya karar verdi

Sizi üzmek için yazmadım ama gerçek bu, burada pek bilinmese de aksi ve dik kafalı, başına buyruk bir kadınım, bir şeyi aklıma koymuşsam yaparım sonuçlarını da pek önemsemem, yani itaatkar bir eş değilim, eşimi sever miyim severim o benim canım, o da beni sever ama her dediğini yapmam, itaatkar ol seni seveyim dese hoşçakal sana hayatta başarılar dilerim derim, ki ben 25 yıllık evliyim, 25 yıl bir ömür demek.

Ya arkadaslar kusura bakmayın da şu bizim kadınların evlilik düğün koca düşkünlüğünden illallah dedim artık, illa bi koca olsun da nolursa olsun diye diye olmiycak hallere sokuyoruz kendimizi,ceremesini de çocuklar çekiyor, ablacım madem daha önce başından bir evlilik geçti, 5 dk kendi ayaklarimin üstünde durayım bi işe gireyim hayatımı toplayim demeden niye koştura koştura tekrar evlendin,hadi evlendin bu adamın cinsi belli,kapasitesi belli,sana bakışı belli niye hemen doğurdun, hadi doğurdun anlaşamadınız evi ayırdın niye geri döndün? Vallahi uslanmayız biz, dram bağımlisıyız, el gün ne der diye,komşular haset etsin diye düğün yapip sonra yine onlar ne der diye çocuklarımızı da kendimiz gibi ruh hastası yapiyoruz.

sen bence konu sahibinin 2. hesabısın.her konusuna atlayıp onu savunuyorsun millete saldıra saldıra ve tek savunan sen oluyorsun.
Ben bu hanımefendinin 2. Hesabı değilim bu bir. Konu sahibinin daha hangi konuları olduğunu bile bilmiyorum kırk yılda bir yorum yapıyorum bdvde bu iki. Başarısız bir tahmin çin üretimi Sherlock Holmes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…