- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
bi de bisey farkettim, ben haric herkese cevap veriyor :)))))))bana da kendimi kötü hissettirdi, ben buradan anlamıyorum sen oradan anlıyorsun filan diyerek. birden yanlış mı hatırlıyorum dedim, kocası kendi ağzıyla söylemişti aşık olsaydım katlanırdım aşık değilim sana diye.
sen bence konu sahibinin 2. hesabısın.her konusuna atlayıp onu savunuyorsun millete saldıra saldıra ve tek savunan sen oluyorsun.Ya bi siz gitsenize şu konudan kadının zaten canı burnunda.
olur mu canim senin yazdiklarini alinti yapip tum arkadaslara yazayim 4 eylulde mahkeme varbi de bisey farkettim, ben haric herkese cevap veriyor :)))))))
belki zamanla sever diye cabaliyorum hata mi yapiyorum acabayok canim ya. adam yuz kere falan soyledi sevmedigini konu sahibine. en iyi konu sahibi biliyor sevilmedigini.
ilkkez duymuscasina soka girdi.
soka girecegine keske eyvallahdiyip gitse ama , nerde.
biz zaten bebekten once de boyle oldugunuzu biliyoruz. yorumlara bakarsaniz herkes size zaten mahkemeniz oldugunuzu sevilmediginizi falan hatirlatmis hani siz ilkkez duymus gibi şoka girince, unuttunuz sanip herkes gecmisi hatirlatmis.kizlar
olur mu canim senin yazdiklarini alinti yapip tum arkadaslara yazayim 4 eylulde mahkeme var
bebekten once de boyleydik hatta bebek olmasaymis bendne bosanirmis yaptigim her hareket batiyormus oyle dedi.
eski.esiyke kavga yalmislar bu evden cikmis bjrkac saatligine esi kardeslerini cagirip evi yukkeyip goturmud.esinin pesinden gitmis.wsi ben o evden esyayla ciktim.o eve girmem evi sat baska ev al demis onu bile kabul.etmis evi satacakmis ama esi istememis bosanmak istemis
zamanla neden sevsin sizi evladiniz olmus sevmemis zamani mi var daha bunun?belki zamanla sever diye cabaliyorum hata mi yapiyorum acaba
ha diyince nereye gideyim ailem yok evim yok ayri evim yok meslegim var amabiz zaten bebekten once de boyle oldugunuzu biliyoruz. yorumlara bakarsaniz herkes size zaten mahkemeniz oldugunuzu sevilmediginizi falan hatirlatmis hani siz ilkkez duymus gibi şoka girince, unuttunuz sanip herkes gecmisi hatirlatmis.
eski esine helal olsun evi yukletip goturmus, keske mahkeme de donunu da alsaymis. belki akillanir sevmedigi kadinla evlenip cocuk yapmazdi.
eski esten feyz alip, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yapmak 30 saniyeni alir.
neden yapmiyosun?
cek o zaman.ha diyince nereye gideyim ailem yok evim yok ayri evim yok meslegim var ama
kendimi duzeltirsem sevecegini soyluyor ama neyi duzeltecegim ben.de bilmiyprum melek degilim ki her isimi mukemmel yapayimzamanla neden sevsin sizi evladiniz olmus sevmemis zamani mi var daha bunun?
kendini kandiracagina otur gercegi kabul et, gururuna ve kendine iskence etme.
biraz uzulursun ama gecer. boyle omur boyu delirirsin?
cekmeye niyetim yok canim 4 eylule bosanmaya kararliyim o zamana kadar da mecbur burda kalicamotur
cek o zaman.
gercek misiniz siz diye dusunmeye basladim.kendimi duzeltirsem sevecegini soyluyor ama neyi duzeltecegim ben.de bilmiyprum melek degilim ki her isimi mukemmel yapayim
belkı zamanla sever dıye mıbelki zamanla sever diye cabaliyorum hata mi yapiyorum acaba
senin cekmeye niyetin var da, adam davayi geri cekmedi mecbur bosancan. bi de bosanmayi sen istiyormussun gibi yazmiyo musun:)))))))cekmeye niyetim yok canim 4 eylule bosanmaya kararliyim o zamana kadar da mecbur burda kalicam
e gıdecek yerım yok dıyorsunuz bosanınca gıdecek yerınız nasıl olacak pekıcekmeye niyetim yok canim 4 eylule bosanmaya kararliyim o zamana kadar da mecbur burda kalicam
eski esi cok sevdim ben. ne guzel goturmus butun evini ruhu duymamis adamin :))) hem de bebegi de varmis yani.yok yanlis anladiniz.bebekle esyami alip ha diyince cikamam eski.esi de bebekleiymis ama bir suru kardesi akrabasi varmis.kiralik evlere bakiyorum su anda
Kusura bakmayın, sizi rencide etmek kötü hissettirmek için yazmıyorum ama bir erkeğin "kendini düzeltirsen severim" sözü onur kırıcı değil mi?kendimi duzeltirsem sevecegini soyluyor ama neyi duzeltecegim ben.de bilmiyprum melek degilim ki her isimi mukemmel yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?