bebegimi doktora goturmek istedigim icin bosanmaya karar verdi

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
zaten davayi acmisti.karsilikli biseyleri duzeltmeye calisiyorduk.dun dr a israrla goturmek istedim.bebegimi sen akil hastanesine yat dedi.bugun de ben yapicam sen.duzelmezsin dedi.

ben hayatımda boyle bırseyı ılk kez duyuyorum kocanız kafadan kontak

Ya önceden açtığınız konuları da okumuştum.
Şimdiye kadar neden boşanmadınız ki adam belli ki sizi gram sevmiyor bunu da sürekli dile getirmiş.
Sizinle ilişkisine eyvallah ediyorsunuz tamam da çocuğunuza da zararı dokunacak bu şekilde giderse.
Hayırlısı olsun sizin için bence birşey kaybetmezsiniz boşanırsa boşansın.

İyi de zaten diyorsunuz boşanma aşamasındaydık diye. Ki bir de yalan söylemişsiniz. Çekirdek kaçtı diye neden söylemediniz? Ayrıca ben olsam o anda götürürdüm çocuğu. İhmalkarsınız.
kardedim.yalan soylemedim ne yalani av.oku konumu neresinde.yalan.var

sevmiyor degil mi bunu soyle bana. kafama vura vura soyle sen ordan anliyorsun ben burdan anlamiyorum cunku.anliyorum belki de hep ustunu ortuyorum.inanmak istemiyprum bu gercege.seven adam.nasil davranirdi peki

sevmiyor degil mi bunu soyle bana. kafama vura vura soyle sen ordan anliyorsun ben burdan anlamiyorum cunku.anliyorum belki de hep ustunu ortuyorum.inanmak istemiyprum bu gercege.seven adam.nasil davranirdi peki
seven adam nasıl mı davranırdı
seven adam boyle davranmazdı dıyelım dırek

kardedim.yalan soylemedim ne yalani av.oku konumu neresinde.yalan.var

..esime de soyledim ama o cok panik yapmadi nefes aliyorsa biseyi yoktur dedi.ona kuru uzum attigimi soylemedim mamaya.

Adama niye yalan söylüyorsunuz ölecekmiş çocuk farkında mısınız alıp doktora götüreceğinize beklemişsiniz sonra da gerçekten bi haber adama doktora götürmedi diyorsunuz. Hayret bir şey.

canım benim bak eski konularını aç bir oku, adam kendi ağzıyla söylemiş sevmeden evlendiğini, sevseydi katlanabilecegini.
ne yazdığını mı unutuyorsun?
adam elinde anlaşmalı boşanma protokolu ile geziyor daha hala sevmiyor mu diyorsun.

Adama niye yalan söylüyorsunuz ölecekmiş çocuk farkında mısınız alıp doktora götüreceğinize beklemişsiniz sonra da gerçekten bi haber adama doktora götürmedi diyorsunuz. Hayret bir şey.
okey kardeş seninle tartisamam simdi

okey kardeş seninle tartisamam simdi
ama arkadas haklı ben bu ayrıntıyı kacırmısım mesela
esınıze cekırdek kactıgını soylemıyorsunuz doktora gıdelım dıye tutturunca normal olarak adam zaten tuhaf bır adam dırek sızı bosamaya kalkmıs ama kızmasında haklı hem soylemıyorsunuz hemde doktora goturmedı dıye kızıyorsunuz e nıye sakladınız kı

Ya bi siz gitsenize şu konudan kadının zaten canı burnunda.

Çok saçma değil mi cevabı? Hem diyor ki "yalan söylemedim konumu oku", kendi mesajını yüzüne vurunca da "sinli tistisimim cinimm"... Adam zaten boşayacakmış belki de bu olayla ilgisi yok. Ayrıca adama da bana yaptığı gibi davranıp, habire yalan söylüyorsa boşanmak istemekte haklı. Konu sahibi aklı başında birine benzemiyor.

bakin ben bebegimi gozlemledim 10 15 saniye sonra kendine geldi ilerleyen dakikalarda her sey normale dondu.esimi aradim.isyerindeydi.ona olani anlattim sadece uzum cekirdegi soylemedim.ardindan evden ciktim hastanenin tam.karsisinda lokanta var.orda oturdum.acil bir durum olursa 30 saniye otede hastane var.bebek gayet iyiydi bu arada etrafi izliyor guluyor oynuyor vss..biseyi yoktu.esimi bekledim.yemek yedik.bebegi surekli takipteyim.bu arada.
yemekten sonra adama dedim salaklik.yaotim kuru uzum koymustum mamaya cekirdegi gitmis olabilir nefes borusuna diye suoheleniyoruk dedim.gayet sakin karsiladi.bisey olmaz dedi ben yine de bir muayene ettirmek istiorum deidm hastane karsimizda.yok dedi ben goturmem sen goturuyorsan gotur.ben eve gidiyorum.sen akil hastanesine yat dedi.ben de kalktim hastaneye gittim
doktorun hemsiresi geldi bakti bunun bsieyi yok dedi.ama internette okudum bogazina kacsa da belli olmuyormus dedim.nefes alis verisi kotu olurdu zorlanirdi bunda bisey yok dedi.oksijen aleti varmis onu takti parmaklarina 100 uzerinden 97 imis oksijeni eve goturun bireyi yok dedi.eve geldim suratsiz adam yuzume bakmadi sormadi bile naptin.diye.

bırsey sormak ıstıyorum
bebegınızın bogazına bırsey kactıgında daha kotusu olabılırdı allah korusun aksam esınız gelene kadar vahım seyler yasanabılırdı
ustelık hastane cokta yakınmıs oraya kadar gıdebılmıssınız
neden esınızı bekledınız ben olsam kendım gıder hastanede cocugun bogazına bırsey kactı korkma ama ıyıymıs sımdı eve donuyoruz haber verım dedım derdım konu kapanırdı

esınız hatalı ona bırsey demıyorum ama sız neden esınız olmadan hastaneye gıdemıyorsunuz onu merak ettım ha bogazına bırsey kacmıs ha dusmus kafasını kırmıs patlatmıs farkı yok cocuk bu can meselesı nasıl bekleyebıldınız onu merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…