- 11 Aralık 2020
- 1.946
- 4.497
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabırsızlanıyorum inşallah bende tadarım bu duyguyuBoşa emerse süt gelmezse sinirleniyor ortalığı ayağa kaldırıyor sipalar. Süt gelirse huzurla emiyorlar![]()
Ne münasebet ya, ne saçmalıktır. Hastanede odaya giren doktor, hemşire bile şok olur. Ayıp yani bunu düşünmek bile. Her anne kendi bebeğini yapabildiğince, gücü yettiğince emzirsin, diğerleri bi sussun bi zahmet. Sütün geldi mi diye bile sorup anneyi germesin.Merhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Bunu normal karşılamanızı şaka olarak görmek istiyoruz da ondan. (11 aylık kızım var, sütümün gelmediği an da oldu, çok da zordu, pes etmedik memeyi hep verdik, çok şükür hala emiyo. O sırada ay sütün gelmedi mi ben emziriyim deseydi, ben lohusa kafasıyla neler yapardım düşünemedim)Sizi niye deneyeyim yahu sabahin 7 sinde![]()
Bence de iyi niyetli ama sınırlarınıza girmiş biraz. Emzirmezseniz sütünüz artmaz kısır döngüye girersiniz. Mama yerine ille anne sütü derseniz sağıp çok az belki olabilir ama ilk anda direk onun memesini tutmasın bence bebek sizinkine alışsın.Aslinda o da iyi niyetle soyluyordur. Baska ne gibi bir dusunce yatabilirki altinda..ben de hamilelik psikolojisinden dolayi abarttigimi dusunuyordum
Böyle saçma birşey hiç duymamıştımMerhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Ayy millet ne anlıyor başkasının bebeğini emzirmekten anlamıyorum. Yani Allah korusun da son çare olmadığı sğrece kimsenin çocuğunu emzirmem kimseye de çocuğumu emzirtmem. Ne olacak yani 1 gün mama içmekle ölmez ya bebeklerMerhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Ebe doğum yaptırmaktan anlar bebek sağlığından değilHastanede ebeye sorun, buradaki arkadaşlardan çok farklı bir cevap vermez gibi geliyor. Onuda kardeşinizle paylaşırsınız. İlk süt, ten tene temas çok önemli adımlar. Sütünüz gelmezse olur derse ebe, kardeşinize sağıp verebileceğinizi söylersiniz. Kendince yardım etmeye çalışıyor olabilir kardeşiniz, benim sütüm gelmedi çok zorlandık, ablamında gelmezse yardımcı olayım diye düşünüyordur belki. Hemen bilenmeyin, kötü niyet değil cahillik olarak bakın.
Aslinda o da iyi niyetle soyluyordur. Baska ne gibi bir dusunce yatabilirki altinda..ben de hamilelik psikolojisinden dolayi abarttigimi dusunuyordum
Merhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Çok teşekkür ederim, ana konumuz bu olduğu için aydınlanma yaşadım şuan.Ebe doğum yaptırmaktan anlar bebek sağlığından değil
Ben izin verdim (hemde sizin gibi baya gonulluydum) aynı sizin gibi ilk çocuğumda çünkü sağlıkla ilgili durum vardı ama yeni doğum yapmış lohusa haliyle ikinci emzirmesini görmek dahi zor geldi ve ağladım surekli. Suan düşünsem asla izin vermezdim. Beni emsin olmadi mama alsın. İkincide sut gelmedi hemen mama verdim simdi sütte var gayette emiyor. O dogum psikolojisiyle çocuğunu benimsemek ve ona anne olabilmek kavramlarını çok kötü etkiliyor asla yapmayın derim.Aslinda o da iyi niyetle soyluyordur. Baska ne gibi bir dusunce yatabilirki altinda..ben de hamilelik psikolojisinden dolayi abarttigimi dusunuyordum