- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
EvetSize hamileyken şiddet mi uyguladı??
Bana da öyle geliyor. Babası ya da annesi al gel dememiştir. Eşim kendi kendine çıkarıyor bunları...Ne münasebet canım ,el kadar bebeğin annesi olmadan dışarda ne işi varmış ? İstemiyorsan istemiyorum de ,yeni bir tartışma çıkmasın diye alttan almaya devam edersen yarın adam bir bahaneyle eve de döndürür seni .bence çocuğu bahane ediyor .görmek isteyen gelir görür .
Aynen öyle ..net ol ,tavrını koru ..yarın o eve döndüğünde yeni bir tartışmada kullanır bunu ..madem gittin niye dönüyorsun diye ..Bana da öyle geliyor. Babası ya da annesi al gel dememiştir. Eşim kendi kendine çıkarıyor bunları...
Canım benim, karnındayken bebeğine acımayan adam doğduktan sonra mı merhamet edecek??? İyi misin sen ya hala yok terapist yok dr diyorsun! Adamın düzelmeye niyeti yok ki, seni eve dönmeye mecbur bırakmaya çalışıyor. Böylesi heriflere davayı açıp mahkemede görüşürüz diyeceksin başka türlüsü olmaz. Sakın acıyıp da bebeni falan göndereyim deme bu adamla. Çok görmek istiyorsa adam olduğunu kanıtlasın önce. Yola gelsin dra gitsin köpek olsun kapında... senin kocanda var mı bir ışık?? Ben göremedim şahsen. Sen yarın eve dönsen bu adam ilk sorunda sana dönmeseydin madem diyecek bunu aklından çıkartma.
İşte bir ışık bulma derdindeyim ama umutlarımı yok ediyor böyle davranarak. Benimle böyle biraraya gelirse eve gideriz diye düşünüyor. Kendince böyle kapatıyor olanları ama daha da büyüttüğünün farkında değil. Beklediğim sözler çok basit ama hala bir özür dilemek ağır geliyor ona. Doktor terapistten de duysun hatalarını/ varsa hatalarımı, sonrasında da bakalım duruma. Bebeğimi göndermem zaten, emen minnacık bebek annesi olmadan gidemez. Onlar bir zahmet gelip görsün istiyorlarsa!Canım benim, karnındayken bebeğine acımayan adam doğduktan sonra mı merhamet edecek??? İyi misin sen ya hala yok terapist yok dr diyorsun! Adamın düzelmeye niyeti yok ki, seni eve dönmeye mecbur bırakmaya çalışıyor. Böylesi heriflere davayı açıp mahkemede görüşürüz diyeceksin başka türlüsü olmaz. Sakın acıyıp da bebeni falan göndereyim deme bu adamla. Çok görmek istiyorsa adam olduğunu kanıtlasın önce. Yola gelsin dra gitsin köpek olsun kapında... senin kocanda var mı bir ışık?? Ben göremedim şahsen. Sen yarın eve dönsen bu adam ilk sorunda sana dönmeseydin madem diyecek bunu aklından çıkartma.
Benim bir önceki konumu okursanız (baba evindeyim diye konu açmıştım) bu şekilde dönmek istemediğimi anlarsınız. Mesele çözülsün diye doktora da gitmek istiyorum. Son çare boşanmak olmalı diye düşünüyorum.Kadina (hamile haliyle bide) siddet uyguluyor ve siz daha özür dilesin,aile terapisti felan diyorsunuz. Yani kusura bakma da, ama sen bir iki laf etse buna dönersin gibi geliyor. Cocuguna yazik vallaha.
İki lafa da gerek yok karnında çocukla dayak yediği halde daha kocasına sarılıp uyumak isteğinden bahsediyor eski konusunda. Pes doğrusu şu saatte bu ne biçim kafa.Kadina (hamile haliyle bide) siddet uyguluyor ve siz daha özür dilesin,aile terapisti felan diyorsunuz. Yani kusura bakma da, ama sen bir iki laf etse buna dönersin gibi geliyor. Cocuguna yazik vallaha.
Çok sıkıntı çekti 4-5 günü buldu. Bir de belirsizlik vardı tabi. Öyle herşey hızlı olmuyor. Buradan bir üyenin eşi avukatmis o yol yordam gösterdi.Kadın alalacele dava açtı geçici velayet ile polis kontolünde aldı yavrusunu.. ne olursa olsun verme ...
Altı aylik bebeği asla s2nsiz bor yere yollama. Çok istiyorlarsa gelsin görsünler ona itiraz etme ama bebeği yollama.Merhaba Hanımlar,
Konularımı biliyorsunuz belki ama özet geçecek olursam eşimle tartıştığım için annemlere geldim. 1 haftadır annemlerde kalıyorum. Aile terapistine gideceğiz ama bu sürede evime dönmek istemiyorum eşimin hatalarını anladığını düşünmüyorum. 6 aylık bir kızım var. Az önce eşim bebekle bir yere çıkarsan haberim olsun yazmış hiç cevap vermedim. Tamam mı demiş ben yine cevap vermedim. Sonra yarın kızımı dedesine götüreceğim yazmış. Dedesi isterse annemlere kv ile gelip torununu görebilir. Sağlık ya da başka bir engeli yok. Ki kızım bensiz durmaz emiyor. Yani cevap vermedim ama eşimle yeni bir tartışmaya girmek de istemiyorum. Ne diyeceğimi şaşırdım! Gece gece stres oldumSizce yarın kv mi arayıp görmek istiyorsanız buyrun gelin ama ben şu an annemlerde kaldığım sürede gelemem bensiz de bebek durmaz mı diyeyim? KV istemez eminim çünkü ağladığı an bana verirdi. Minnacık kızım bensiz ne yapar bu adam niye düşünmüyor!
sizin hataniz aninda cevap vermemek sonra kendiniz sinir olmussunuz esinize 6aylik bebek veremem gelsinler demeliydiniz susmayin bence soyleyin hemen fikrinizi iş bu raddeye gelmis zatenHaklısınız. Benim istediğim gelsin kızını sevsin terapiye gidelim kendini düzeltsin ama yeni sorunlar oluşturmasın bana. Sanki yetmiyor gibi derdimiz!
Ayrilma asamasinda kv kp ziyaretimi yapacakmissiniz.Ben de gönderemem nasıl dursun. Zaten beni de götürmeyi planlıyor bence. Tamam işte sen de gel görsünler diyebilir bu seferde.
Ve siz aile terapisiyle duzeleceginimi umud ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?