Bebeğimi göndermek istemiyorum!

Ne münasebet canım ,el kadar bebeğin annesi olmadan dışarda ne işi varmış ? İstemiyorsan istemiyorum de ,yeni bir tartışma çıkmasın diye alttan almaya devam edersen yarın adam bir bahaneyle eve de döndürür seni .bence çocuğu bahane ediyor .görmek isteyen gelir görür .

Bana da öyle geliyor. Babası ya da annesi al gel dememiştir. Eşim kendi kendine çıkarıyor bunları...

Canım benim, karnındayken bebeğine acımayan adam doğduktan sonra mı merhamet edecek??? İyi misin sen ya hala yok terapist yok dr diyorsun! Adamın düzelmeye niyeti yok ki, seni eve dönmeye mecbur bırakmaya çalışıyor. Böylesi heriflere davayı açıp mahkemede görüşürüz diyeceksin başka türlüsü olmaz. Sakın acıyıp da bebeni falan göndereyim deme bu adamla. Çok görmek istiyorsa adam olduğunu kanıtlasın önce. Yola gelsin dra gitsin köpek olsun kapında... senin kocanda var mı bir ışık?? Ben göremedim şahsen. Sen yarın eve dönsen bu adam ilk sorunda sana dönmeseydin madem diyecek bunu aklından çıkartma.

İşte bir ışık bulma derdindeyim ama umutlarımı yok ediyor böyle davranarak. Benimle böyle biraraya gelirse eve gideriz diye düşünüyor. Kendince böyle kapatıyor olanları ama daha da büyüttüğünün farkında değil. Beklediğim sözler çok basit ama hala bir özür dilemek ağır geliyor ona. Doktor terapistten de duysun hatalarını/ varsa hatalarımı, sonrasında da bakalım duruma. Bebeğimi göndermem zaten, emen minnacık bebek annesi olmadan gidemez. Onlar bir zahmet gelip görsün istiyorlarsa!

Kadina (hamile haliyle bide) siddet uyguluyor ve siz daha özür dilesin,aile terapisti felan diyorsunuz. Yani kusura bakma da, ama sen bir iki laf etse buna dönersin gibi geliyor. Cocuguna yazik vallaha.
Benim bir önceki konumu okursanız (baba evindeyim diye konu açmıştım) bu şekilde dönmek istemediğimi anlarsınız. Mesele çözülsün diye doktora da gitmek istiyorum. Son çare boşanmak olmalı diye düşünüyorum.

Keşke açmasaydım önceki konuları. Siz 9 aylık hamileyken dayak yemişsiniz çocuğunuzla ve hala bu adamla uzlaşma derdinde misiniz? Özür unutturacak mı yaşadıklarınızı ki parantez açıyorum adam pişman bile değil hal ve hareketlerine bakılırsa.
Siz sadece kendiniz dayak yemediniz hanımefendi o bebek de daha dünyaya gelmeden şiddetle tanıştı. Siz daha düşünedurun 6 aylık emen bebeği dayakçı kocaya dayakçı babaya göndereyim mi diye!

Kadina (hamile haliyle bide) siddet uyguluyor ve siz daha özür dilesin,aile terapisti felan diyorsunuz. Yani kusura bakma da, ama sen bir iki laf etse buna dönersin gibi geliyor. Cocuguna yazik vallaha.
İki lafa da gerek yok karnında çocukla dayak yediği halde daha kocasına sarılıp uyumak isteğinden bahsediyor eski konusunda. Pes doğrusu şu saatte bu ne biçim kafa.

Ben olsam eşime cevap yazmazdim. KV ve kp i de aramazdim . Çünkü muhattabin eşin . Bebeği kesinlikle gondermezdim . Çok isterlerse gelip gorebilirler . 1 hafta , 1 ay görmemek ile bir şey olmaz . Ama eşine cevap yazsan da anlamayacak . Ve maalesef Kelebek eşin duzelmeyecek sana işte Dr a gidersiniz terapi alırsınız belki biraz değişir falan demek isterdim ama .. esinde maalesef ufacık bir ışık dahi göremiyorum umarim beni yanıltır

sizi sinir etmek için bebği kullanan bir baba. göndermeyin çocuğunuzu ya da gönderin bir saat sonra koşa koşa getirir geri

Altı aylik bebeği asla s2nsiz bor yere yollama. Çok istiyorlarsa gelsin görsünler ona itiraz etme ama bebeği yollama.

Haklısınız. Benim istediğim gelsin kızını sevsin terapiye gidelim kendini düzeltsin ama yeni sorunlar oluşturmasın bana. Sanki yetmiyor gibi derdimiz!
sizin hataniz aninda cevap vermemek sonra kendiniz sinir olmussunuz esinize 6aylik bebek veremem gelsinler demeliydiniz susmayin bence soyleyin hemen fikrinizi iş bu raddeye gelmis zaten

Ben de gönderemem nasıl dursun. Zaten beni de götürmeyi planlıyor bence. Tamam işte sen de gel görsünler diyebilir bu seferde.
Ayrilma asamasinda kv kp ziyaretimi yapacakmissiniz.
Farkindamisin bilmiyorum ama birseyler yoluna girmeden ben senin aileni ziyarete gidemem dersin

Ve siz aile terapisiyle duzeleceginimi umud ediyorsunuz?
Siz hamileyken uyguladigi siddet bebeginizin hayatina mal olabilirdi. Canina kastettigi yavruyu ne kendinin ne dedeymis gormeye hakki yok.
Sizde bosuna duzelir diye dusunmeyin icinde canavar olan biri duzelmez.

Bu es kisisinden hicbirsey olmaz kelebek.
Doktormus terapistmis bosuna ugrasma. Su asamada bile sana huzursuzluk vermek uzerine ugrasiyor. Senin bosanamayacagindan cok eminki bunlari yapabiliyor
Kararli ol ve kararini belli et. Donersenseni gectim, cocuguna yazik..

Kv ne diye arayacaksınızki eve davet etmek için mi.zaten gelip görmek isteselerdi onlar sizden musade isterlerdi.
Baba ya güvenmiyosanız küçük tek başına yollayamam onlarda çok görmek istiyosa gelsinler evin yakınına getiriyim bende dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…