- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Kv ni ara annengile gelip görsünlerValla bunca sorun üstüne bir de bunu düşünmek istemiyorum. Yarın ilk iş annesini arayıp istiyorlarsa gelebileceklerini söylemek istiyorum. Muhatap olmadım tartışmamak için. Ben de anlamadım neden dışarı çıkarken haber vereyim? Bir nevi nereye gittiğimi kontrol etmek istemiş olabilir bilmiyorum
Ben göndereceğim mi dedim hanımefendi? Şiddet olayı her konu açtığımda karşıma çıkıyor başka bir derdimi paylaşamayacak mıyım ben? O olay son oldu bir daha tekrarlarsa zaten evliliğin son bulacağını kendisi de biliyor. Bu yüzden bir daha yapmadı o zaman da özürler vsler aileler araya girdi kapandı o mevzu. Şu anda bebeğimi babasına göndereceğim demedim göndermek istemiyorum annesiyle konuşacağım dedim eşimi size şikayet ettim götürmek istediği için. Yine konu açtığıma pişman etmeyin sürekli olayı şiddete getirerek lütfen hanımlar. Sözüm sadece size de değil, bir konuda dert yanmaya korkar oldum. Mevzu başka başka yerlere geliyor. Ben şu anda bu sorunuma çare arıyorum. Daha büyüğü olan diğer şiddet konusunu zaten çözdüm bir daha tekrarlamaya kalkarsa biter diyerek. Anlatabildim mi kendimi bilmiyorum...Keşke açmasaydım önceki konuları. Siz 9 aylık hamileyken dayak yemişsiniz çocuğunuzla ve hala bu adamla uzlaşma derdinde misiniz? Özür unutturacak mı yaşadıklarınızı ki parantez açıyorum adam pişman bile değil hal ve hareketlerine bakılırsa.
Siz sadece kendiniz dayak yemediniz hanımefendi o bebek de daha dünyaya gelmeden şiddetle tanıştı. Siz daha düşünedurun 6 aylık emen bebeği dayakçı kocaya dayakçı babaya göndereyim mi diye!
O kafa size göre bu ne biçim! kıvamında olabilir ama devam eden bir evlilikte olması gerekenden bahsettim ben önceki konumda. O evlilikte nasıl ki şiddet olmamalıysa ayrı ayrı yatma da olmaz diye şikayet ettim. Şiddet konusunda çözüm bulamasaydım o evlilik bitecekti, olaya tepki vermemişim kıyametler kopmamış da aman kocamdan ayrı yatmayayımın derdine düşmüşüm gibi çarpıtmaya gerek yok! Asıl ben KK’da sizin gibilerin derdini anlamıyorum. Olabilir siz hamileyken böyle birşeyi yaşasanız belki bitirirsiniz anında ama başka biri bir şans daha verir. Şans verdi diye tokatlamaya bir psıolojik şiddet de sizin uygulamanıza gerek var mı?!. Siz önce bir bunu düşünün yorum yaparken...İki lafa da gerek yok karnında çocukla dayak yediği halde daha kocasına sarılıp uyumak isteğinden bahsediyor eski konusunda. Pes doğrusu şu saatte bu ne biçim kafa.
Babasıyla tartışmak istemiyorum kv araya girip oğluna anlatırsa anlar diye düşündüm.Kv ne diye arayacaksınızki eve davet etmek için mi.zaten gelip görmek isteselerdi onlar sizden musade isterlerdi.
Baba ya güvenmiyosanız küçük tek başına yollayamam onlarda çok görmek istiyosa gelsinler evin yakınına getiriyim bende dersiniz
Hayır diyemeyen annesi?Cocuga cok uzuldum , daha anne karninda erkek siddetiyle tanismis ve su anda siddet gordugu adam tarafindan alinmak isteniyor ve buna hayir diyemeyen annesi var
Gercekten bazilari dogustan sanssiz dedikleri bu olsa gerek
Kusura bakmayin o mesaj geldiginde direk hayir alamazsin yazmaniz lazimdi , araniz iyi bile olsa 6 aylik emen bebek annesinden ayri bir yere goturulemezHayır diyemeyen annesi?
Mesajı gece atmıştı uyuduğumu düşünsün diye cevap vermedim. Onunla mesajdan tartışmak istemedim o yüzden annesiyle daha rahat hallederim diye düşündüm. Hayır diyeceğimi de biliyor aslında daha önce bir tartışmamızda -ki o sırada evimde olmama rağmen yollamamıştım.Kusura bakmayin o mesaj geldiginde direk hayir alamazsin yazmaniz lazimdi , araniz iyi bile olsa 6 aylik emen bebek annesinden ayri bir yere goturulemez
Siz hayir demedikten sonra bu adam boyle davranmaya devam eder
Ben göndereceğim mi dedim hanımefendi? Şiddet olayı her konu açtığımda karşıma çıkıyor başka bir derdimi paylaşamayacak mıyım ben? O olay son oldu bir daha tekrarlarsa zaten evliliğin son bulacağını kendisi de biliyor. Bu yüzden bir daha yapmadı o zaman da özürler vsler aileler araya girdi kapandı o mevzu. Şu anda bebeğimi babasına göndereceğim demedim göndermek istemiyorum annesiyle konuşacağım dedim eşimi size şikayet ettim götürmek istediği için. Yine konu açtığıma pişman etmeyin sürekli olayı şiddete getirerek lütfen hanımlar. Sözüm sadece size de değil, bir konuda dert yanmaya korkar oldum. Mevzu başka başka yerlere geliyor. Ben şu anda bu sorunuma çare arıyorum. Daha büyüğü olan diğer şiddet konusunu zaten çözdüm bir daha tekrarlamaya kalkarsa biter diyerek. Anlatabildim mi kendimi bilmiyorum...
Benim bir önceki konumu okursanız (baba evindeyim diye konu açmıştım) bu şekilde dönmek istemediğimi anlarsınız. Mesele çözülsün diye doktora da gitmek istiyorum. Son çare boşanmak olmalı diye düşünüyorum.
Keşke açmasaydım önceki konuları. Siz 9 aylık hamileyken dayak yemişsiniz çocuğunuzla ve hala bu adamla uzlaşma derdinde misiniz? Özür unutturacak mı yaşadıklarınızı ki parantez açıyorum adam pişman bile değil hal ve hareketlerine bakılırsa.
Siz sadece kendiniz dayak yemediniz hanımefendi o bebek de daha dünyaya gelmeden şiddetle tanıştı. Siz daha düşünedurun 6 aylık emen bebeği dayakçı kocaya dayakçı babaya göndereyim mi diye!
Canım şu ya da bu şekilde iletişim devam ettiği sürece kimse ciddiye almaz o kadarını söyleyeyim. İletişimi bıçak gb kesip kapınızda köpek etmen lazım, sana, ne annenin telinden ne başka yerden ulaşamamalı. Senin kocan maşallah evdeki düzeni annen üzerinden aynen devam ettiriyor. Sen evi terkettiğin halde sana emrivaki yapmaya ultimatom vermeye hak görüyor. Sen de evliliği hemen bozmak istemiyorsun belki düZelir diye umuyorsun anlıyorum ama durum gayet ortada değil mi sence? Durur durur sıkılır eve döner mantığında millet baksana...KV ile konuştum onun da haberi yok eşimin böyle bebeği götürmek istemesinden. Söylediğimde de tamam işte gelin birlikte dedi ben de olanları biliyorsun dedim be oldu ki bu kadar dedi. Barışmak için öyle demiş demek ki dedi. Durumun ciddiyetini sanırım kimse anlamıyor
O olayı kapattık diyorum son oldu diyorum şu an konuştuğum başka şeyler. Sürekli bunları açmanıza gerek var mı? Bebeğimi de benden daha çok kimse düşünemez emin olun! Şiddet devam ediyor olsaydı ve ben orada kalsaydım haklısınız derdim. Şu an bırakın şiddeti sözlü olarak aşağılamasından dolayı terk etmişim siz ne diyorsunuz...Affedeceksiniz yani... Ben size acımıyorum ,kendi düşen ağlamaz çünkü ama o bebeğe acıyorum. Yazık!
Ben hiç iletişim kurmuyorum bebekle ilgili birşey olursa ancak. O da boşansak bile böyle olur zaten. Belki öyle düşünüyorlar ama işin ciddiyetini zamanla anlarlar artık :/Canım şu ya da bu şekilde iletişim devam ettiği sürece kimse ciddiye almaz o kadarını söyleyeyim. İletişimi bıçak gb kesip kapınızda köpek etmen lazım, sana, ne annenin telinden ne başka yerden ulaşamamalı. Senin kocan maşallah evdeki düzeni annen üzerinden aynen devam ettiriyor. Sen evi terkettiğin halde sana emrivaki yapmaya ultimatom vermeye hak görüyor. Sen de evliliği hemen bozmak istemiyorsun belki düZelir diye umuyorsun anlıyorum ama durum gayet ortada değil mi sence? Durur durur sıkılır eve döner mantığında millet baksana...
Madem boşanmayacaksınız, neden evi terk ettiniz?Ben hiç iletişim kurmuyorum bebekle ilgili birşey olursa ancak. O da boşansak bile böyle olur zaten. Belki öyle düşünüyorlar ama işin ciddiyetini zamanla anlarlar artık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?