Bebeğimi karnımda kaybettim

(3/ÂLİ İMRÂN-156: Ey iman edenler. . . Dünyada gezip dolaşan ya da savaşa çıkan kardeşleri için "Eğer yanımızda kalsalardı ölmemiş veya öldürülmemiş olacaklardı" diyerek hakikati inkâr edenler gibi olmayın! Allâh bu fikri onların içinde bir hasretlik acısı olarak meydana getirdi. Allâh diriltir ve Allâh öldürür (sebepler değil)! Allâh yapmakta olduklarınızı (Esmâ'sı itibarıyla onların hakikati ve dahi yaratıcısı olması ile) Basıyr'dir (değerlendirendir).)
---
velhasil, benim annem mutfaga cay koymaya gitti, kalp krizi gecirip öldü...

Esinizin sizi suclamasina istinaden Ali İmran suresinin 156.ayetini paylasmak istedim. Ölümden en luks hastanede olsak, basimizda 100 tane prof dr olsa yine kaçamayiz. Bunu siz biliyorsunuz ama esiniz bir "sebep" ariyor. Anliyorum ama bu açidan bakacaksak, annem de ameliyat olsaydi acaba yasar miydi diye dusunemem. Cunku onun eceli belliydi. Ama ameliyati cok riskli oldugu icin, kendisi olmak istemedi...

Allah yar ve yardimciniz olsun. Özlemek, ona ihtiyac duymak bitmiyor ama nasilsa biz de onlarin oraya dogru gidiyoruz her nefeste. Rabbim cennetinde kavustursun. Bu dunya inanin 3 gunluk, 4 bile degil. Allah iman kuvveti versin hepimize.
Canım çok sağol bu ayet bana da çok iyi geldi. Eşim de biliyor bunu ama işte niye böyle düşünüp kendini ve beni üzüyor anlamıyorum. Öyle olacak olsa öyle olurdu. Hastaneye gitsek kurtulma ihtimali varaa bile rabbim gitmememi istedi ve bu sonuca geldik bunu biliyorum ama en yakınım acaba öyle mi deyince ben de düşünüyorum öyle olsa nasıl olurdu diye bu da beni üzüyor tabi. Allah razı olsun yardımın duaların için. Senin de başın sağolsun inşallah

Rabbim sabir versin size yazinizi okudum ve cok kotu oldum:KK43: allahim saglikli bi sekilde tekrar gebelik yasamanizi nasip etsin kucaginiza alin opun koklayın insallah. O meleginiz de sizi cennette bekliycek insallah.bol bol dua edin.konusmak isterseniz dertlesmek icin ozelden de yazabilirsiniz.belki konusunca biraz olsun rahatlarsiniz.
Çok incesiniz teşekkür ederim yeni bakabildim yazılanlara. Dualarınız için Allah razı olsun. Konuşuruz inşallah

Allahım sabır versin sana şehit annesi oldun . En güzel mertebe:KK43: bişey diyemiyorum acini anlıyorum ama kendini sıkma daha çok yeni çünkü , böyle hissedebilirsin aglayabilirsin sıkma rahat ol . Allahım sabır versin eşin ve sana
Evet canım gece rüyamda bile özlüyorum düşünüyorum. Duan için çok teşekkür ederim

Diğer konunuzu ağlayarak şuan okudum. Yazdıklarınızdan hissedebildiğim okuduğum kadar yandı yüreğim. Sizi düşünemiyorum yaşadığınız acıyı... Çok üzüldüm. Rabbim sabrını versin inşallah dayanma gücü versin. Unutmak mümkün değil Emin’im. O meleğin ömrü de o kadarmış. Kaderin önüne geçilmez aklınızdan onu çıkartın belkiler daha çok yakmasın canınızı.
Emin olun erkenden gitseydiniz de elbet başka bir aksilik olurdu rabbim ona dünya da nefes vermemiş. Cennetin en güzel yerinde bekliyor sizi o annesi...
Evet biz de öyle avunuyoruz bizi bekleyecek kavuşacağız diyoruz. O gece ve sabahı aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor ama bu acıların bir tesellisi olur inşallah. Rabbime inancımız sonsuz

yasadiginiz büyük aci, anne olarak sizi cok iyi anlayabiliyorum, yaranizi saracak sizi hayata baglayacak yeni cocuklariniz olacak ve mutlu olacaksiniz.melek yavrunuz ise cennette, Allah ona sizin bakabileceginizden cok cok daha iyi bakiyor ve cok mutlu o, bizim sevgimiz onun sevgisinin bir zerresi bile degildir, teselli vermek icin degil bu gercekten boyle.Allah gonlunuzu ferahlatsin, acinizi hafifletsin.

Çok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/

Eski konunuzu okudum, cok cok uzuldum gozyaslariyla yaziyorum bu satirlari.
Alla dayanma gucu versin, sabirlar versin.
Yattigi yeri nur etsin.
:KK42:

Çok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/
çok çok ama çok üzüldüm canım.Rabbim sabrını arttırsın inşallah.Hiç kolay değil ki yaşadığın şey...Rabbim tez zamanda kucağını doldursun .Ben de 3.tüp denemem den sonra hamile kalmıştım ve 26+6 günlükken bir gece sabaha karşı çok büyük bir tekmeyle uyandım sonra suyum gelmişti.İkizlerimden erkek olan keseyi patlatmıştı hemen acile gitmiştim.Tahlil alıcaz dediler bunun için wc ye gitmiştim bir baktım kordonu tutuyorum sonra hemşireyi çağrıttım ve ameliyata hiç tahlil veremeden girdim.2 dk da çıkarttılar hiç ağlamamışlardı eşim onları görünce bayılmış ama onlar 45 gün küvezde kalıp hayata tutundular.1 kg idiler düşünsene yiyecek ekmeği olsa seninki de yaşayacaktı.Sen ki normal şekilde hamile kalmışsın bu üzüntüler yeniden hamile kaldığında bebeğini kucağına aldığında gçicek inşallah.Sabret Rabbim belki ikiz verir bilemezsin.

Başınız sağ olsun...
Çok çok üzüldüm.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat versin herkese inşallah...

Rabbim sabırlar versin.
Kendinizi suçlamayın oln olmuş kelimesini sevmesemde şuanda yapacağınız bir durum yok.
Sadece Rabbime dua edin.
Bende size dua edeceğim ,Rabbim bu mubarek günde acınızı hafifletsin kucağınızı doldursun....

Canım benim basın sagolsun Rabbim tekrardan sağlıkla anneliği nasip etsin inşaallah.

Keşke gitseydim keşke soyle yapsaydım deme onun dünya da kalacağı vakit o kadarmış. Rabbim tekrarını yasatmasin kimseyi de evlat acısı ile sinamasin. Rabbim sana ve eşine bol sabırlar versin inşallah.

yasadiginiz büyük aci, anne olarak sizi cok iyi anlayabiliyorum, yaranizi saracak sizi hayata baglayacak yeni cocuklariniz olacak ve mutlu olacaksiniz.melek yavrunuz ise cennette, Allah ona sizin bakabileceginizden cok cok daha iyi bakiyor ve cok mutlu o, bizim sevgimiz onun sevgisinin bir zerresi bile degildir, teselli vermek icin degil bu gercekten boyle.Allah gonlunuzu ferahlatsin, acinizi hafifletsin.
Canım çok sağol evet çok güzel bir yerde inşallah kuzumuz

Eski konunuzu okudum, cok cok uzuldum gozyaslariyla yaziyorum bu satirlari.
Alla dayanma gucu versin, sabirlar versin.
Yattigi yeri nur etsin.
:KK42:
Sağol canım benimkıyamam üzülme ağlama kimseyi üzmek istemedim duaların için çok teşekkür ediyorum

çok çok ama çok üzüldüm canım.Rabbim sabrını arttırsın inşallah.Hiç kolay değil ki yaşadığın şey...Rabbim tez zamanda kucağını doldursun .Ben de 3.tüp denemem den sonra hamile kalmıştım ve 26+6 günlükken bir gece sabaha karşı çok büyük bir tekmeyle uyandım sonra suyum gelmişti.İkizlerimden erkek olan keseyi patlatmıştı hemen acile gitmiştim.Tahlil alıcaz dediler bunun için wc ye gitmiştim bir baktım kordonu tutuyorum sonra hemşireyi çağrıttım ve ameliyata hiç tahlil veremeden girdim.2 dk da çıkarttılar hiç ağlamamışlardı eşim onları görünce bayılmış ama onlar 45 gün küvezde kalıp hayata tutundular.1 kg idiler düşünsene yiyecek ekmeği olsa seninki de yaşayacaktı.Sen ki normal şekilde hamile kalmışsın bu üzüntüler yeniden hamile kaldığında bebeğini kucağına aldığında gçicek inşallah.Sabret Rabbim belki ikiz verir bilemezsin.
Evet canım kayınvalidem hep ikiz diye dua ediyor :) hayırlı ömürlü olsunlar da. Onu bile düşündüm canım erken doğsaydı bu sonuca ermeyecekti diye. Ama olacak en sonunda oluyor Allahın dediği olur.

Rabbim sabırlar versin.
Kendinizi suçlamayın oln olmuş kelimesini sevmesemde şuanda yapacağınız bir durum yok.
Sadece Rabbime dua edin.
Bende size dua edeceğim ,Rabbim bu mubarek günde acınızı hafifletsin kucağınızı doldursun....
Amin canım hamilenin duası kabul olur derler. Allah razı olsun

Canım benim basın sagolsun Rabbim tekrardan sağlıkla anneliği nasip etsin inşaallah.

Keşke gitseydim keşke soyle yapsaydım deme onun dünya da kalacağı vakit o kadarmış. Rabbim tekrarını yasatmasin kimseyi de evlat acısı ile sinamasin. Rabbim sana ve eşine bol sabırlar versin inşallah.
Aöin cakkm amin biliyorum keşkeler sonucu değiştirmez ama insan yine de düşünmekten alamıyor kendini. Çok şükür bu keşkelerim isyandan değil sadece aklıma geliyor düşünüyorum öyle olsa nasıl olurdu diye ama belki bu bile günahtır

İnşallah canım çok istiyorum inşallah bebeğimin kardeşleri olur onlara ablalarını anlatırım hep
biraz zamn gecince baslarsin calismalara neden olmasn suan canla basla istiyon seni cok iyi anliyorm suan psikolojik olarakta bedensel olrakta biraz yorgunsun inss guzel saglikli cocuklarin yok biliyorm zordur 10 tane cocugunda olsa ywrini acisini almiyor. onu zaten cocuklarina anlat canm benmm oda onlarla yasar rabbim birdaha seni vu sekilde imtihan etmez hayirlisi buymus

Back
X