(3/ÂLİ İMRÂN-156: Ey iman edenler. . . Dünyada gezip dolaşan ya da savaşa çıkan kardeşleri için "Eğer yanımızda kalsalardı ölmemiş veya öldürülmemiş olacaklardı" diyerek hakikati inkâr edenler gibi olmayın! Allâh bu fikri onların içinde bir hasretlik acısı olarak meydana getirdi. Allâh diriltir ve Allâh öldürür (sebepler değil)! Allâh yapmakta olduklarınızı (Esmâ'sı itibarıyla onların hakikati ve dahi yaratıcısı olması ile) Basıyr'dir (değerlendirendir).)
---
velhasil, benim annem mutfaga cay koymaya gitti, kalp krizi gecirip öldü...
Esinizin sizi suclamasina istinaden Ali İmran suresinin 156.ayetini paylasmak istedim. Ölümden en luks hastanede olsak, basimizda 100 tane prof dr olsa yine kaçamayiz. Bunu siz biliyorsunuz ama esiniz bir "sebep" ariyor. Anliyorum ama bu açidan bakacaksak, annem de ameliyat olsaydi acaba yasar miydi diye dusunemem. Cunku onun eceli belliydi. Ama ameliyati cok riskli oldugu icin, kendisi olmak istemedi...
Allah yar ve yardimciniz olsun. Özlemek, ona ihtiyac duymak bitmiyor ama nasilsa biz de onlarin oraya dogru gidiyoruz her nefeste. Rabbim cennetinde kavustursun. Bu dunya inanin 3 gunluk, 4 bile degil. Allah iman kuvveti versin hepimize.