Bebeğimi kaybettim

Canim bebeginin haftasi kac olursa olsun o senden bir parca dolayisiyle yasadigin aci 8 haftalikta olsa 8 aylikta olsa ayni olacak.. basin sagolsun rabbim birdaha ayni aciyi yasatmasin.. tabimi hamile kalacaksin ve melegini kucagina alacaksin bu konuda icin rahat olsun en kisa surede rabbim yuzunu guldursun..

Benim de oyle oldu hatta benim ki tup bebekti sonra da hamile kaldim da dogurdum da cok sukur buyuyor da...

Ilk bebegimin 9 haftalikken
Kalbi durmustu,9 yil onceydi hala aklima gelince gozlerim doluyor.simdi 7 yasinda bi kizim var cok sukur..doktorlar ilk gebelikte yassnabilecegini soyluyor onemsemiyorlar ama ben iyi bi doktor bulup 3 kaybim oldugunu soyledim,hemen arastirslim dedi ve genetige yonlendirdi..bende kan pihtilasmasi cikti.baktirmasaydim tekrar bi kayip yasayacsktim ve atlatabilir miydim bilmiyorum..kan sulandirici igne kullanip kizimi dogurdum cok sukur...siz de bi universite hastanesinde bu testleri yaptigin derim

Büyük geçmiş olsun . Çok kötü bi durum Rabbim inşaallah tekrar nasip eder. Bende 16 haftalıkken cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde öğrendim kalbi durmuş. Yeni olmuş dediler. 10 gün oldu buna. ilaçla sancılarla düşürdüm doğum yaptım yani bi nevi . Ağrılı bi süreçti ve zaten çokta üzgündüm hala öyleyim ve hala toparlanamadım. Benim bide ikiz gebelikti ilkini 7 haftalıkken kaybettim kendi kendine kayboldu kendimi üzmemeye çalıştım bu bebeğim sağlıklıydı çünkü Ama bununda ruzkı buraya kadarmış .

doktorunuz ne ilacı verdi aynı şey olmaması için bende 18 mayısta missed abortus kürtaj oldum bana doktorum bişey demedi.

evet canım bende yaşadım böyle bir durum kürtaj oldum .daha sonrasında bir kızım oldu şimdi 27 aylık :)

Kuzenimin 2 kez oldu. Kanında pıhtılaşma varmış meğer. Son gebeliği ikizmiş hatta. Doktor eğer ilk bebekte böyle olması normal demeseydi sonraki acıları çekmezdi. Bir tahlil yaptırın. Kuzenim tedavi sonrası tekrar hamile kaldı ve bebeği büyüdü bile. Akışına bırakmayın sakın.

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun . Bende 7 ay önce bi düşük geçirdim. Patoloji sonucumu doktora gösterdim ama tek kelime yorum yapmadı ilk gebelikte normal diyip gönderdiler . Şu an durumunuz nedir birde sizin patoloji sonucunuz için ne dedi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…