- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Kese bebekle beraber gelmiyorBen de fasülye kadar ve kafa vs daha biçimsiz oluyor diye hatırlıyorum o haftalarda.
Ama demek ki anlayan anlıyor yine. Zaten arkadaş keseden de anlamış sanırım.
Sizin epey varmış haftanız, çok belirgindir. Allah bi daha yaşatmasın...
Kese bebekle beraber gelmiyor
Çünkü benim ilk bebegım yarım saat veya 20 dakıka kadar sonra kesem geldı
Ama 6. Haftada evet bebek tam secılemez cok kucuk oluyor
Zatdn gebelık haftasına bakarkende netten ortalana haftalarda ne kadar olabılecegı soylenıyor boyutları .
Amın cumlemıze inşallah
Evet olabilir sonuc olarak bır kadının bes gebelıgı bıle farklı olabiliyor .Ben arkadaş söyleyince baktım da, keseyle birlikte düşük yapanlar da var. Görülüyor yani.
Ayyy neyse konuyu sabote ettim iyice bu şaşkınlığımla...
4 ay sonra kaldim oda ztn 3 ayi yasakti korunmayla gecti yani cok sukur diledigimiz an oldu ve hic sorunda yasamadim hamileligimde umarim sizde oyle olursunuz sakin kendinizi suclamayin cani veren Allah alanda odur hayirlisinin boyle oldugunu dusunerek rahatlayin..Siz ne kadar sürede tekrar hamile kaldınız peki? Kendimi çok suçluyorum inan. Gelecek kaygısı nasıl bakıcaz düşüncesi iş stresi etkiledi belki onu diyorum. Neler düşünmüyorum ku .ilki böyle oldu ikincisi de böyle olursa diyorum. Ya hiç olmazsa diyorum. O kadar senaryo var ki kafamda anlatamam
Yaşınız genç miydi,hemen kalabilmissiniz, peki sonucu ne oldu gebeliğin4 ay sonra kaldim oda ztn 3 ayi yasakti korunmayla gecti yani cok sukur diledigimiz an oldu ve hic sorunda yasamadim hamileligimde umarim sizde oyle olursunuz sakin kendinizi suclamayin cani veren Allah alanda odur hayirlisinin boyle oldugunu dusunerek rahatlayin..
Yasim 28 di o zaman yani genc sayilir 1 yillik evliydim.. Sonu guzel oldu 2.gebeligimin dunyaya geldi cok sukurYaşınız genç miydi,hemen kalabilmissiniz, peki sonucu ne oldu gebeliğin
Allah isteyen herkese nasip etsinAllahım nr güzel. Doktor 3 ay süre vermedi mi sana tekrar hamilelik için. Rabbim sağlıklı büyütmek nasip etsin
Maasallah ne güzel, benim yaş var, zor kalırım diye düşünüyorumYasim 28 di o zaman yani genc sayilir 1 yillik evliydim.. Sonu guzel oldu 2.gebeligimin dunyaya geldi cok sukur
O hic belli olmaz Allah verdimi kac yasinda bile kaliniyor ,hiic takmayin kafaya, tabi teknolojinin nimetlerinden de faydalanmak gerek, tup bebek,asilama vs Allah kimsenin koynunu bos birakmasin insMaasallah ne güzel, benim yaş var, zor kalırım diye düşünüyorum
Amin İnş, teşekkür ederimO hic belli olmaz Allah verdimi kac yasinda bile kaliniyor ,hiic takmayin kafaya, tabi teknolojinin nimetlerinden de faydalanmak gerek, tup bebek,asilama vs Allah kimsenin koynunu bos birakmasin ins
Çok kötü doğuma girdim kendini kasma sana ayırcağım zamanı başka hastaların hakkına giriyosun dedi, çatı muayenem yapılmamıştı galiba müsait değildi 5 saat dikiş attı, ertesi gün doktor halime acıdıda sen bi gün daha kal çok dikişin var dedi berbattı yaniBen olsam ederdim.. Böyle bişey dalga konusu olabilir mi, biz doktorlarla hemşirelerle sarılıp ağladık resmen.. Çok şaşırdım böyle insanların doktor olması ne kötü
Benimkide baya baya büyüktü belli olmasada baya etBen de fasülye kadar ve kafa vs daha biçimsiz oluyor diye hatırlıyorum o haftalarda.
Ama demek ki anlayan anlıyor yine. Zaten arkadaş keseden de anlamış sanırım.
Sizin epey varmış haftanız, çok belirgindir. Allah bi daha yaşatmasın...
Ah o neden bilinse belki kendimizi suçlamayacağız. Hergün kendimi suçlamaktan yoruldum11.haftada bebegimin karnimda öldüğu icin kaybettim. Cok aci cektim hala da cekiyorum...ilk hamileligim ilk sevincimdi. Esim de ben de testler yaptirdik. Pihtilasma vs de yokmus. Nedeni bulunamadi. 6 ay gecti daha yeni yeni cesaret geldi tekrar denemeye. Allah bir daha yasatmasin hic kimseye...
Kaç yaşındasın kiMaasallah ne güzel, benim yaş var, zor kalırım diye düşünüyorum
37 yaşındayımKaç yaşındasın ki
Ne güzel maasallah, yaşınız gencmiyydi, ilk denemede kalmissiniz ya ondan soruyorumBende ilk bebeğimi 8.hafta da kalp atışı olmaması nedeniyle kürtajla aldırdım. Doktorum 3 ay korunmamı söyledi ve 3 ay sonra ilk denemede hamile kaldım. Allah size sabır versin çok zordu o günler ama yeni bir bebek yaşanan kötü anları unutturuyor. Ve evet ilk hamileliklerin büyük bir bölümünde sorun yaşanıyor sebebsiz.
Ben yasadim.alti yil sonra onca tedavi sonrasi dogal yolla kalmistim aynen sekiz haftalikken kalbi durmustu.acim tarifsizdi.gunlerce agladik esimle.dr muhtemelen sagliksiz bir embiriyoydu.sakat dogma riski yuksekti ki rahim atmis dedi bu bir nimet bunu bilin uzulmeyin dedi.8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?