- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Detaylı ultrason da bunlar çıkar mı peki .çok üzüldüm sabır diliyorum
Bazı durumlarda kromozom bozukluğu yüzünden olabiliyormuş
Ya da kan pıhtılaşması gibi sebepleri olabiliyormuş
Ama sanırım bunu ancak testler yaparak söyleyebilirler
Sana da aynı şey mi söylendi. Iste doğsaydı sakat doğardı dendi bana .Sen ne kadar süre sonra Hamil e kaldn. Şimdi nasıl bebeğinin durumuBende yaşadım canım şu an 2. hamileliğim. İlk gebeliklerde evet sık rastlanıyor yapacak birşey yok maalesef. Çok geçmiş olsun.
Sana da aynı şey mi söylendi. Iste doğsaydı sakat doğardı dendi bana .Sen ne kadar süre sonra Hamil e kaldn. Şimdi nasıl bebeğinin durumu
Peki detaylı ultrason da hangi sebepten olduğu çıkıyor mu .ne kadar sürüyor ultrason mesela gidicez bizde öğlene doğru . Ne güzel moral olsun bana allah razı olsunÖncelikle çok geçmiş olsun. Benimde boş gebelik olmuştu ilkinde. Seninki daha zor tabi ama genelde doktorun dediği gibi oluyor. Ben bir adet döneminden sonra denemiştim ve hemen hamile kalmıştım çok şükür kızım 4 yaşında.
Detaylı ultrasonda emin olmak için birde başka bir sorun varmı diye bakıyorlardır. Biraz sürüyor radyolog çekiyor. Onu bende o dönem bende çektirmiştim.
Allah yardımcın olsun
Detaylı ultrason da bunlar çıkar mı peki .
Nasıl yani doktorla alakalı da olabilir mi ki .? Peki sen 6 ay boyunca denedin olmadı mı. Olmama sebebi stresiymiş?Patoloji sonuçlarından birşey çıkmamıştı, bir rahatsızlıktan kaynaklı değildi yani. Bebeğim tutunamamıştı işte 7.haftada gelişimi durdu. Önümüzdeki birkaç gün üzüleceksin elbet ama çabuk atlatacaksın canım inan bana. Her 10 kadından 2si/3ü (tam hatırlayamadım) ilk gebeliğinde düşük yapıyormuş.
6 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür. Aylarca çok denedik çok kafama taktım stres yaptım olsun artık diye. Sonra aman dedim bu ay da olmayacak en iyisi reglimi bekleyip gereken testleri yaptırayım öyle deneriz. O ay kaldım da hemen. Şu an durumu iyi sağlıklı görünüyor. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Doğal yoldan hamile kalabiliyorsun en azından bu iyi birşey. İkinci gebeliğinde sağlam bir dokto bul kendine. Başından beri bebeğinin tutunması için elinden geleni yapacaktır (iğne ve ilaçla destekleyecektir).
Nasıl yani doktorla alakalı da olabilir mi ki .? Peki sen 6 ay boyunca denedin olmadı mı. Olmama sebebi stresiymiş?
Neden peki ilk gebelikte oluyor ki bunu anlamıyorim . Vücut alışık olmadığı için mi ? Açıkçası bir saha aynı şeyler olur yine sakat olur diye korkum var .başıma gelmesin diye korkmak da istemiyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım artikYok canım doktorla alakası yok. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Bebek tutunamadı işte, belki sağlıksız bir gebelik olacaktı bilemiyorum. Diyorum ya bir sebebi yoktu ilk gebeliklerde olabiliyor normal yani. Evet 6 ay ovülasyon testleriyle adet günü ve yumurtlama günü takibiyle kendimi yedim bitirdim, sonra hepsini bir kenara bıraktım. Ne adet günümü hesapladım ne de yumurtlama günümü. Canım ne zaman istediyse o zaman ilişki oldu. O ay kaldım çok şükür.
Inanmiyorim peddemi gördün. Nasıl atlattın peki sen bunları Allahım . Ne kadar süre sonra hamile kaldın peki .bize doktor 3 ay denemeyin vücut kendin e gelsin. Sonra tekrar denersiniz dediCanım Eylül ayında bende düşük yaptım. Doktor bile dalga geçti hamile değilsin diye senden beter şeyler yaşadım. Ben bebeği eve geldiğimde pedde görmüştüm. Daha acıydı. Şimdi yine hamileyim üzülme ilk gebeliklerde oluyor.
Ilk gebelik miydi seninki de .bize 3 ay doktor korunun dedi.Sagolasin canımGeCMis olsun cnm basin saolsun bnde düşük yapmistim 3 ay sonra tekrar oldu
Zor oldu ama doktorun sancılı adet oluyorsun diyip dalga geçmesi de acıttı. Rabbim dayanma gücünü veriyor tavsiyem kendini eve kapatma. Bebekli insanlardan uzak dur bir müddet ben sürekli ağlıyordum gizli gizli :) ben kürtajsız düşük yaptığım için korunmadım kasım sonunda gebe kaldım.Inanmiyorim peddemi gördün. Nasıl atlattın peki sen bunları Allahım . Ne kadar süre sonra hamile kaldın peki .bize doktor 3 ay denemeyin vücut kendin e gelsin. Sonra tekrar denersiniz dedi
Canım Eylül ayında bende düşük yaptım. Doktor bile dalga geçti hamile değilsin diye senden beter şeyler yaşadım. Ben bebeği eve geldiğimde pedde görmüştüm. Daha acıydı. Şimdi yine hamileyim üzülme ilk gebeliklerde oluyor.
Doktor da gereksiz gevezeymis. Tekrar ona gitmedin umarım. Kürtajda korkutuyor beni. Ama uyutacaklarmus o biraz rahatlatıyor en azındanZor oldu ama doktorun sancılı adet oluyorsun diyip dalga geçmesi de acıttı. Rabbim dayanma gücünü veriyor tavsiyem kendini eve kapatma. Bebekli insanlardan uzak dur bir müddet ben sürekli ağlıyordum gizli gizli :) ben kürtajsız düşük yaptığım için korunmadım kasım sonunda gebe kaldım.
Evet minicik keseydi ben 6 haftalık düşük yaptım.
Pedde nasıl gördün yahu? Düşük yapıldığında o kadar belirgin halde mi oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?