bebeğimi kaybettim:(

vajinal kapsül kullanıyordun değilmi canım kanamanmı arttı ne olduki böyle yaa çok üzüldüm canım tamda 3 ayı tamamlamışın

Canim Arkadaşlarim Yanimda Olduğunuzu Görmek Kadar Güzelki.ama Yinede çok Zor.oğlum Soruyo Neden Kardeşim Gelmedi Diye.ben çk Mutsuzum Diyo.o Bile Okadar Alişmiştiki.karnimi Seviyo Canim Kardeşm Diyodu.onunla Konuşuyordu.dün Gece Hiç Uyuyamadim Okadar Kötübi Geceydiki.sanki Kaatinca Rüyama Girecek Gibi Hissettim.yani Başimdaki Oyuncak Bebeği Firlattim Attim.ama Sizde Yanimdasiniz.umarim Sizin Ve Ailemin Desteğiyle Atlaticam

allahim sabir versin bende cok uzuldum gercekten allahim bi tane daha verir insallah canim uzme kendini insallah hersey iyi olur sana bi sey olmasin da (

CANIM ALLAH SABIR VERSiN.
YAŞADIKLARININ NASIL ACI OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM.
BENDE 2 TANE BEBEĞİMİ KAYBETTİM.
UNUTMAMAK LAZIM Ki HERŞEY ALLAHTAN.
TEKRAR SAĞLIKLI BİR BEBiŞiNiN OLMASI DİLEĞİYLE...

cnm allah yardımcın olsun çok üzüldüm bende hamişim allahım bana da o günü göstermesin ne olur...çok alıştım bende bebeğime
(((((((((((

canım benim yaa ne kadar içten yazmışsın duygulandım inan...
başın sağolsun
bebeciğin cennette seni bekliyor şimdi :asigim:
gençsin sağlıklısın Rabbim tekrar nasip eder inşallah...
oğluna yansıtma lütfen bu durumu. onun psikolojisi kaldırmayabilir :1hug:

sebebi belli değil.karnımda kalbi durmuş.zate doğsa bile sakat olma ihtimali çok yüksekmiş.ama yinede o benim bebeğimdi.evet aslında onun için mutluyum sakat olsana o benimdi ama onun için zor bi yaşam olucaktı yaşasaydıda.dün o masaya yattım dedi tamam artık tamamen ayrlıyoruz.inşallah birdaha yaşamam kimse yaşamasın

canım yaa senin için çok zor eminim ama allahtan gelir ne gelirse en iyi o bilir.üzmemeye çalış kendini.bidahaki bebeğe kendini ve moralini bozma.

Allah ın takdiri böyleymiş canım.Üzülmemeye çalış, belki böylesi en azından şimdilik daha hayırlıdır sizin için. Allah yine verir.. Mutlu kal.

canım çok geçmiş olsun.allah bidaha yaşatmasın sen üzülmeki oğlunda üzülmesin allahın takdiri tekrar çok geçmiş olsun.........

canım aynı acıyı bende yaşamıştım. ne yapalım allah onları bizden çok sevmiş demekki. benimki doğumuna 1 ay kala minik kalbi durmuştu. allah inşallah yine bir bebek verir sana o acın biraz olsun hafifler. çok geçmiş olsun. öteki dünyada onları bize şefaatçi eylesin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…