bebeğimi kaybettim:(

cnm benim ilkim düşüktü ve kahverengi akıntım gelmişti bir iki gün sonra kanamam başlamıştı. inşallah geç yumurtlamandan kaynaklanmıştır. kan testi kesin sonuç verir.

canım dış gebelik olsan kesin anlaşılırdı. çünkü ben yaşamıştım. ultrasyonda rahim dışına döllenmişti. sanırım döllenmen geç olmuş o yüzden. sen kendini fazla yorma. yat uzan. arkadaşımında senin gibi olmuştu. kanaması vardı bebeğin kesesi ğözükmüyordu. 1 hafta sonunda hamile olduğu kesin anlaşıldı. kızı şu an tam 1 yaşında. allah yardımcın olsun.
a.s.

canım Allah sabır versin....seni çok iyi anlıyorum bende oğlumdan sonraki hamileliğimde bebeğimi kaybetmiştim((lütfen kendini çok yıpratma çünkü ben yıptratmıştım,psikolojim alt üst olmuştu bunun bedelinide çok zor bir 2 yıl geçirerek ödedim...demek hayırlısı bu imiş deyip Allah'a sığın ve sabır dile...oğluşunla bol vakit geçirmeye çalış....sevgiler

çok geçmiş olsun üzülme demekten başka birsey gelmiyor elimizden ama hayırlısı böyleymiş diye düşün çok hırpalama kendini ki vucudun çabucak hazır olsun ikinci bebişe :)

çok çok geçmiş olsun..ne kadarda hevesliydin bebişine..hayırlısı diyelim..allahım inşallah anneliği en kısa zamanda tattırsın bi daha sana..

yaa çok üzüldüm.hayırlısı neyse o olsun derler ya hayırlısı böyleymiş.allah geride kallanlara ömür versin.:çok üzgünüm:

canım gecmıs olsun yaa cok uzuldum ınan ılk hamıle kaldıgın gunler baya konusmustuk bılmezmıyım ne kadar heyecanlı oldugunu uzulme allah bırını alır bırını verır oglusunuda uzme tamam kıb cnm

gecmiş olsun canım üzülme mevlam verdi mevlam alıyo emir büyük yerden ahirete şefaatci olcak sana seni orda bekliycek allahın izniyle mevlam en yakın zmanda saglıklı bir ewlat daha verir inş

canım çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır ver derler cabım hergün sağlıksız yavruna bakıp üzülmektense bi hafta 10 gün üzülürsün canım allah sabır versin unutacasn canım geçecek allah oğlunu sana bağışlasın

Geçmiş olsun canım benim. Gençsin, yeniden hamile kalırsın, kendini fazla yıpratmamaya çalış.

başın sağolsun ben seni anlıyorum ssebebide bende 9 aylık kaybettim bak allaha ddua etki bir çocuğun var benim oda yok yani bebeğine uzun ömür versin sizleredde

canım hiç moralini bozma ben de ilk bebeğimi 15+2 haftalıkken kaybettim.kalbi durdu bebeğimin.prensimdi o benim.ama o şimdi cennette annesiyle babasını bekliyor.ama kendimi eşiminde desteğiyle çabuk toparladım ve şimdi prensesime hamileyim ve çok şükür bir problemimizde yok.sana tek tavsiyem kendini yıpratma.

ay canim benim ya allah kolaylik versin sana büyük gecmis olsun, cok üzüldüm ya :-((((((
dikkat et kendine birakma kendini ogluna saril simski

canım çok üzüldüm geçmiş olsun seni anlıyorum benim de bebeklerim karnımda öldü hem de üç tane ama toparlandım allah sabır versin

çok üzüldüm canım.Allah sabır versin.belli ki çok hevesliymişsin.ama Allah'ın izniyle yine hamile kalırsın canım.sen de oğluşuna daha çok sarıl, onu severek atlat bugünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…