bebeğimi kaybettim:(

Canim cok uzuldum Allah sabir versin.Dusukmu yaptin yoksa kalbimi durdu.Kac haftalikken kaybettin canim.

başın sağolsun canım..allah sabrını versin...

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah birdaha aynı acıyı yaşamazsın.

Cok gecmis olsun...Allah sabrini versin...Allah birdaha yasatmasin..Zorda olsa kendini toparlaman lazim...Bak bir evladin daha varmis...Onunda cok etkilenmesine izin verme...

Ahh annelik ahhhh..... (((

çok geçmiş olsun bitanem.seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynısını yaşadım.kontrole gittiğimde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim.ama senin nurtopu gibi bi oğlun var şükretmelisin.ben henüz anne olamadım.inşallah ben ve benim gibi tüm bebek isteyenler tadar senin tattığın annelik duygusunu tadarız.

canım allah yar ve yardımcın olsun kendini bırakma üzülmemek elde değil ama vardır rabbimizin bir bildiği inşallah tekrar anne olursun. ve unutmaki cennette seni bekleyen bir şefaatçin bir meleğin var şimdi. geçmiş olsun allah sabırlar versin

mERHABA ARKADAŞLAR;
Benim de bir sorunum var.Banada yardımcı olur musunuz?1 senelik evliyim.11 ay yasmini kullandım.2 ay önce bıraktım, bebek planları yapmaya başladık

Geçen ay 12sinde regl oldum.Bu ay ise 8'inde kahverengi bi akıntım geldi.Hasta oluyorum ya falan dedim ama şu anda 10 gün oldu o günden beri ve bu şekilde arada kahverengi akıntım geliyo.Belim ve kasıklarım ağrıyo.Evde idrar testi uyguladım.Pembe şeklinde çıktı.Dün doktora gittim fakat, hamilesin de diyemem hamile değilsin de diyemem dedi.Ultrasonda çok ufak bişey gözüküyo ama daha yuvarlak ve büyük olması gerektiğini sağlıklı bi gebelik diyemem dedi.Bu gün kan testini öğreneceğim 5'ten sonra.Fakat tüm belirtileri hissettiğim halde niye böyle oldu? Geç yumurtlama ,düşük yada dış gebelik olabilir dedi.Sonra da bi dahaki aya hastalanmamdan sonra hamileymişim gibi kendimi kollamamı söyledi.Acaba düşüyo da demedi mi?Bu şekilde olan var mı ?
Bilgi verebilirmisiniz.

SAğolun çoookk

cnm benim ilkim düşüktü ve kahverengi akıntım gelmişti bir iki gün sonra kanamam başlamıştı. inşallah geç yumurtlamandan kaynaklanmıştır. kan testi kesin sonuç verir.

canım yaaa, inan gözlerim dolu dolu okudum mesajını. ama üzme kendini. kader işte. oğluna da iyi bak. üzülmesin o da yavrum.

çok geçmiş olsun canım
aynı şeyi bende yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum
sabret arkadaşım sakın Allah'a isyan etme
zaman herşeyin ilacıdır
ben düşük yapalı 5 ay oldu tabiki unutulmuyo ama zaman geçtikçe insanın psikolojiside düzeliyo canım sabret.....:teselli:

çok geçmiş olsun arkadaşım allah sabır versin söylemek çok zor yaşayan bilir
ateş düştüğü yeri yakar ama sabırlı ve güçlü ol canım allah oğluşunu sana bağışlasın allah tekrardan hamile kalmanı ve kucağını almayı nasip etsin inşallah.

canım ne olur fazla üzme kendini herşeyde bir hayır vardır rabbim ona o kdar ömür biçmiştir, çok şükür ki bir oğlun var ve anne olabilme yeterliliğine sahipsin, daha çok gençsin ve istediğinde yine çocuğun olur, allah sabır versin, allahım bide yaşatmasın inş kimseye

CANIM KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM Bİ DAHA BÖYLE BİŞEY YAŞATMASIN AMA KENDİNİ TOPARLAMALISIN BAK MAŞALLAH BİR OĞLUN VAR RABBİM ONA SAĞLIK VERSİN....OĞLUNADA KARDEŞİNİN ÇOK YARAMAZ OLDUĞUNU BU YÜZDEN BİRAZ GEÇ GELECEĞİNİ FALAN SÖYLE....YAVRUM O DA DAHA FAZLA ETKİLENMESİN...RABBİM YAVRUNA UZUN ÖMÜR VERSİN....HADİ BAKALIM ALLAH A EMANET OL....

CANIM KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM Bİ DAHA BÖYLE BİŞEY YAŞATMASIN AMA KENDİNİ TOPARLAMALISIN BAK MAŞALLAH BİR OĞLUN VAR RABBİM ONA SAĞLIK VERSİN....OĞLUNADA KARDEŞİNİN ÇOK YARAMAZ OLDUĞUNU BU YÜZDEN BİRAZ GEÇ GELECEĞİNİ FALAN SÖYLE....YAVRUM O DA DAHA FAZLA ETKİLENMESİN...RABBİM YAVRUNA UZUN ÖMÜR VERSİN....HADİ BAKALIM ALLAH A EMANET OL....

inş. geç yumurtlamadır canım ya sakın ağır kaldırma uzanma sırt üstü yat sürekli
benimde ilk haftalarım risliydi kanamam olmuştu düşük tehlikem var ama çok
şükür kızıma bişey olmadı ve şuan 4,5 aylık oldu umarım sende hamilesindir umarım sağlıklı bi bebeğin vardı ve umarımki sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…