Bebeğimi kaybettim... :(

Demin kredi kartı exteme baktım niye fazla diye. Oğluma puset almıştım hala onun taksitleri var. Öfff öfff öffff. Ben iyi olcağıma daha kötü oluyorum sanırım
Bende de oğlumun odasının taksiti devam ediyor ve e-bebekten aldıklarımın taksiti... O yüzden extreme bakmamaya çalışıyorum, eşim hallediyo onları. Cumartesi saat 10'a randevu aldım psikologdan. Bakalım o nasıl gelecek...

Allah sabır versin arkadaşım. Ama sezeryan ile doğumda yeniden hamile kalmak için 2 sene geçesi gerekiyor.
Amin canım, sağ ol. 2 sene çok uzun benim için. 4 ay sonra hamile kalan arkadaşlar var forumda bir problem de yaşamamışlar. 5-6 ay sonra ben de deneyeceğim doktorum izin verirse...

Merhaba canim,bende 2 agustosta ikizlerimi kaybettim,3 ay oldu ama acim yasim hala devam ediyor bitmiyor ama zaman zaman hafifliyo,benim 5 yil ozlemden sonra olan tup bebeklerimdi nasil beklendigini tahmin bile edemezsin 5 sene boyunca hergun aglayip yalvarmistim rabbime cok sukur oldu,hamile kalmam bile imkansiz gibi geliyodu hamileligim boyunca hic aglamadim,kendi kendime demistimki 5 yil agladim simdi hamileyim artik hic aglamiyorum bir tuhaf olmustum nerden bilirdimki 3 ay sonra sonsuza kadar agliycagim icimin yanmasi hic bitmiyecek(

Senin de başın sağ olsun canım. Bu acı hiç dinmiyor hiç bitmiyor. Şu an bile ziril ziril ağlıyorum. Rabbim aynı acıyla yakmasın bizi ve tez zamanda bize yeni mucizeler versin inşallah. Sen kaç aylıkken kaybettin meleklerini?

Aynennnnnn,bende ziril ziril agliyorum suan esimde karsidan bakiyo

Oglum, kuzummm, en sevdiğim.... Annen dayanamıyor sensizliğe... Beni hiç bırakma diyordum hep sana beni hiç bırakma... Neden bıraktın beni kuzummm

6.ayima girmistim hic bir sorunum yoktu ne kanamam oldu nede baska bir sikintim,6,ayima girmistim bir gun evvel temizlikci cagirmistim o gun o is yapti bende ole dolastim ortalikda bayaga ayakta kalmistim o gun,yattim sabah kalktigimda altim islakti,suyum geliyormus megerse karnim yumusamisti sanki acil hastaneye gittim bebegin suyu geliyo dedi 1 cm acilmisim,acil yatis yapildi 4 gunun sonunda normal dogumla dogurdum yavrularimi.

Oglum, kuzummm, en sevdiğim.... Annen dayanamıyor sensizliğe... Beni hiç bırakma diyordum hep sana beni hiç bırakma... Neden bıraktın beni kuzummm
Benimde iki tane dunyalar guzeli kizim yavrularim,ne hayallerim vardi bir yanima onu alicaktim diger yanima oburunu gezicektim dolasicaktim gogsumu gere gere benim kizlarim diyecektim ama olmadi rabbim benden daha cok sevdi aldi yanina,o verdi o aldi...

Rahim yolu kisaligi olabilir mi bebeklerinin erken gelmesinin nedeni? Yoksa normal bir şey değil 6 aylık gelmesi bebeklerinin. Doktorlar ne dedi peki?

Rahim yolu kisaligi olabilir mi bebeklerinin erken gelmesinin nedeni? Yoksa normal bir şey değil 6 aylık gelmesi bebeklerinin. Doktorlar ne dedi peki?
Cogul gebelik basli basina bir erken dogum nedeni,tup bebek olmasi erken dogum nedeni dedi ne bilim valla rahim acildi tamamen tasiyamadim sanirim ikizi birde tam buyume haftalariydi o zamanlar dikkat etmem gerekirken ben kalkip temizlige giristim,4 gun oncede doktora gitmistim cok ii masallah riskli donemi atlattin demisti bende o rahatlikla yavas yavas dolasiyodum.

Bence başka doktorlara da görün ve bu dediğimi de sor. Bir arkadaşım da ikiz bebeklerini bu nedenle kaybetti 5.5 aylık hamileyken. Sonra oglunda da aynı şeyleri yaşamaya başlayınca doktor doktor gezdi. 5. Doktor fark etmiş rahim yolunun kısa olduğunu ve Allahtan çok geç değilmiş ki kurtarmislar oğlunu. Yani diyeceğim her doktor anlayamıyor. Onda bel ağrısıyla başlamış. 4 doktor hiçbirşey yok herşey normal deyip göndermiş kızı... 5.si fark etmiş çok şükür...

Dikis mi atmislar,genelde erken dogum yapanlara 12.hafta hamileyken dikis atiyolar o sekilde saglikli haftasinda bebek doguyo,bakalim bende ocakta tekrar denemeyi dusunuyorum o zmn riskli gebelik doktoruna gidicem rahim boyuma falan baktiricam.

Dikis mi atmislar,genelde erken dogum yapanlara 12.hafta hamileyken dikis atiyolar o sekilde saglikli haftasinda bebek doguyo,bakalim bende ocakta tekrar denemeyi dusunuyorum o zmn riskli gebelik doktoruna gidicem rahim boyuma falan baktiricam.
Yok ona magnezyum tableti vermiş doktoru ve bebeği yukarı çıkmaya başlamış. İlginç ama magnezyum tableti çözmüş sorunu anlattığına göre...
Ben dé Ocak gibi tekrar denemek istiyorum doktorum izin verirse...

Ocakta doğumdan sonra kaç ay geçmiş oluyor. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Yaşımda var gerçi. (37)
Yarı zamanlı işe dönüyorum pazartesi. Geçen hafta pazar günü çok üzüldüm ve daha fazla evde vakit geçiremeyeceğimi hissediyorum. Bebeğimi kaybettiğimi bilmeyen biri bebek nasıl ben de bebek bekliyorum diye sevincini paylaştı. Onun sevincinin beni ne kadar yaralayacağını düşünmeden. Bir diğeri oturduğum yerden karnımı sevdi... İçimi acıttığını bilmeden. Bu acıyı yaşayan ben çözüm bulacak olan da benim. İş belki hayata dönmemi sağlar. Çarşamba günü için de psikologdan randevu aldım. Yorumlarımı paylaşırım sizinle.

Ben bugün gittim psikoloğa. İlk seansta sadece beni dinledi ve problemin boyutunu anlamaya çalıştı. Normalde hafta sonu çağırdı tekrar ama benim işim olduğu için 15gün sonraya erteledik. Kendisi de dedi bu tanışma problemi anlamak içindi. İkinci seansta problemi çözmeye başlayacağız... İnşallah iyi gelir...

bende 4 sene önce 10 günlük bebeğimi kaybettim.şimdi tekrar hamileyim ve aynı şeyi yaşarmıyım korkusu var..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..yaşamayan bilemez..

bende 4 sene önce 10 günlük bebeğimi kaybettim.şimdi tekrar hamileyim ve aynı şeyi yaşarmıyım korkusu var..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..yaşamayan bilemez..
Senin de başın sağ olsun arkadaşım. Gerçekten yaşamayan bilemez bu acıyı ve Rabbim tekrar yaşatmasın hiç birimize bu acıyı. İnşallah bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Senin bebeğinin ölüm nedeni neydi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…