Bebeğimi kaybettim... :(

Ben ilk ay sadece bir kere görmüştüm. Yine ölü doğuyor bebeğim. Kucağıma alıp "Oğlum ne olur beni bırakma, ne olur gitme annem" diye ağlıyorum. Sonra gözlerini açtı o kadar güzel gözleri vardı ki masmavi badem gibi kocaman, gözlerimin içine baktı bana tebessüm etti ve tekrar öldü. Daha sonra 10 gün boyunca her gece rüyamda oğlumu kaybediyordum yine. Kaybettiğim gün yaşadıklarımı tekrar tekrar rüyamda görüyordum. O kadar çok yıpratıyor ki insanı anlatamam. Sonra geçti çok şükür...

Ben vedalastim melegimle, morgda da olsa vedalastim. Çok zordu ama pişman olmamak için gördüm oğlumu. O kadar güzeldi ki oğlum. Görünce "Oğlum Allah seni kendi için yaratmış." dedim. O günün etkisinden hala kurtulamadim. Buz gibiydi bedeni, minicikti her yeri ve biz o minik bedeni toprağa verdik Mezarina da gidemiyorum. bir kere gittim daha gidemiyorum Çok ağır geliyo onu toprakta görmek...

ben yaşamadığım için sizler kadar iyi bilemem belki ama yeni bir evladınız olunca en azından üstünü hafifçe örtersiniz. zamanla geçer ama hiç bitmez. başınız sağolsun.

Ben sanirim suan o pismanligi yasiyorum. Sadece dogdugu an gordum. Doktor eline alip goturdu. Onun kucaginda gordum melegimi o kadar. Keske yuzunu de gorseydim. Ruyamda ben de yesil gozlerini gormustum. Ben mezarina iki defa gittim. İlki cok zor olmustu. İkincisinde bol bol konustum kizimla. Bence sen de ona icini dok. Anlat uzun uzun. Bana cok iyi geliyor. Cunku buna dayanmak cok zor gercekten.

Ben de senin gibiyim. Ben yuzunu bile gormedim. Yoksa baglanirim diye. Ama iyi ki allahim yanina aldi. Bir omur aglamaktansa 6 ay aglamak hayirlidir. Bir sorun var ki yasamadi bebeklerimiz. Allah sorunlu hasta bebege bakmakla imtihan etmesin... cok sukur bugunumuze.. yine verir...

Mekanlari cennet bebeklerimizin... bizi orada bekliyorlar.. ben gercekten sukrediyorum. Belki hasta sorunlu bir evlat olacakti. Belki hergun aglayacaktik. Olsun. Yine verir insallah.. hep soylerim. Olen bebeginize uzulmeyin. Ileriki yaslarda kaybetmek de olabilirdi kaderde. Ohhh cennete gonderdik. Kac anne bunu yasiyor ki.. biz sansliyiz.. gunahlarimizdan temizlendik bu aciyla.....

Eminim bizim bilmedigimiz goremedigimiz bi hayir vardir. Rabbim meleklerimizi cok sevmis de hemen almis yanina demek ki. Bize ve bizim gibi melek annelerine bol bol sabir diliyorum Allahtan.

hepsini okudum çok zor ağladim tutamadimm
Y yanyana oğlunu o kadar güzel ki sanki kendi oğlumu gördüm.. ağladim...
Allah bi daha aciyi yaşatmasin çok zor.. 4 ay geçti hala aklimdaa..

hepsini okudum çok zor ağladim tutamadimm
Y yanyana oğlunu o kadar güzel ki sanki kendi oğlumu gördüm.. ağladim...
Allah bi daha aciyi yaşatmasin çok zor.. 4 ay geçti hala aklimdaa..
cnm 4 yıl geçse de 40 yıl geçse de aklından geçmeyecek. en büyük acı evlat acısıymış.Allah bu acımızı unutturacak başka dert vermesin inşallah.

cnm 4 yıl geçse de 40 yıl geçse de aklından geçmeyecek. en büyük acı evlat acısıymış.Allah bu acımızı unutturacak başka dert vermesin inşallah.
unutamam ben hiç.. en büyük aci evlat acisidir bu aci tatmayan bilmez.. işyerindekiler vah tüh gözüyle baksa sinir oluyorum. belli etmedim.. duydum ki arkadaşimn kızı hasta.. çok zor durum.

unutamam ben hiç.. en büyük aci evlat acisidir bu aci tatmayan bilmez.. işyerindekiler vah tüh gözüyle baksa sinir oluyorum. belli etmedim.. duydum ki arkadaşimn kızı hasta.. çok zor durum.
nasıl gidiyor iş. bana işe gidip gelmek iyi gelse de genel olarak herkese sinir oluyorum aslında

nasıl gidiyor iş. bana işe gidip gelmek iyi gelse de genel olarak herkese sinir oluyorum aslında
takmıyorum ona buna illa kafama taktiracak bi iş peşindeler...
kadin 17 yıldır bebekle uğraşmiş.. olmamiş tüp bebekle oldu. bana gelmiş bebegimi kaybetmişim.. hadi sira sendehadi uğraşşş...
öle gözüyle bakiyor ki belli ediyor kendini....
oldu efendimmm Allah göstermesin kimseye..Rabbim aratmasin.
bende hamile kaldığımda kimseye duyurmuycam iş yerindekilere de sölemiycem..
bunu yapıcam.nazar oluyor bölelikle sürekli karnima bakiyordu oğluma hamileyken....
ben belli etmemek için gülüp geçiyorum hatta anlatmak istemiyorum konuşmuyorum ayni seyler hep..

Bebegin sağlıklı mı. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…