bebeğimi kayınvalidemden kıskanıyorum

o ne demek yahu, sen onlara para yedırmek ıcın mı evlendın? kendınde mısın arkadaşım?
paranın tamamını verın ozaman ben kredıyı komple kapatıcam, işten çıkıyorum de. artık başka kredımı cekerler naparlar baksınlar baslarının caresıne! Allah Allah ya ben bile sinir oldum ya

Şoktayım, herkes konu sahibini suçlamış.
Kadın hem borcunu ödettiriyor, hem konu sahibinin aldısına verdisine karışıyor hem de torunlarına bakarken anneyi hiçe sayıyor. Benim de kızlarım var. Bazen babaannesi laf arasında -büyüsünler evime götüreceğim -der. Yani bir kaç günlüğüne yatıya falan götürecekmiş. Ben de - Kızım annesiz bir yere gidemez- diyorum. Kaldı ki saçını kesecekmiş, valla siz iyi sabretmişsiniz. Konu ile ilgili olarak da. Benim de doğumum olunca eşim bebeğe annesi baksın istedi. Annen yorulmasın diye reddettim hep. Kayınvalideme de bakıcı olsun sen başında dur dedim. Komple bakarsan sıkılırsın dedim. Ama ben kv baksın istemiyordum o ayrı. Her neyse sonuçta büyük olaylar oldu. Eşim de zorlamayla olmayacağını gördü. Su an bakıcımız var. Kızım bakıcıya anne diyor. Bakıcıya anne demesini sevgisine bağlıyorum. ben "en kötü babaanne, en iyi bakıcıdan iyidir" mantığına karşıyım. Bir kere annesini sevmeden çocuğunu sevemezsin. hele de oğlum boşansın diyen kadın o çocukları seviyor olamaz, ancak nefret ediyordur.. yerinizde olsam ya annen duracağı yeri bilsin derdim , ya da çalışmıyorum derdim. eşiniz evini geçindirmekle yükümlü. Hem annenize ambargo koyacak hem de annesinin borçlarını ödetecek. Ben olsam ya çocukları anneme bırakırım bakıcı bulana kadar ya da çalışmıyorum derdim. Ya da maaşımı vermezdim. Siz kendi kendinizi yiyeceğinize onlar birbirini yesin...

pardon yeniden okudum da kredi borcu var ve üzerinize çekilmiş. Kusura bakmayın ama iyi çakallarmış. hakkımı helal etmiyorum demekten başka çareniz yok. eşiniz annesinin niyetini görür inşallah da o benciller için hayat arkadaşını ezmez. Halinize üzüldüm Allah yardımcınız olsun..

ilk zamanlar çok ezdi ailesi için ama gördü bazı şeyleri

millet evin var sizin için falan dese de umrum değil çünkü o eve adım dahi atamaz oldum o muhitten nefret ediyorum beni bazı şeylere zorladılar hergün 1,5 bsaat gidiş 1,5 saat dönüş işden eve gidiyorum anası dibinde olalım diye mecbur bıraktı kendi anneme yakın yerden alsaydım ne olacaktı oğlunu ondan koparacağımı sandı be kadın sen oğlunu doldurup üstüme salıytorsun ama ağzımı açıp ben senin için oğluna tek kelime etmiyorum herkesi kendin gibi mi sanıyorsun

evet sanırım en mantıklısı bir süre annemin bakması ben ki kendi annem bile kucağına alınca huylanıyorum kaldı ki benden nefret eden kaynanam çocuklarıma bakıyorrrr işim çok zor ve evi ya satacağım yada kiraya verip işe yakın yerden tutacağım yoksa bu gidişle sinir hastası olmama an meselesi

bana dün diyor ki çocukların huyunu bilmiyorsun kaçta uyuduklarını ne bileyim hiç beni arayıp sormuyorsun be kadın aynı evde senle muhattap dahi olmuyorum yüzüne bile bakmıyorum eşim zaten genelde evde ondan alıyorum haberleri güya bana ilgisiz diyor opnların üzerinde söz hakkın yoka getiriyor lafı

bugün çok doluyummm

Isiniz zor gercekten. Bazen bir kirilma noktasi olur hersey duzeliverir. Insaallah kalpler cok kirilmadan,evlilik catirdamadan toparlanirsiniz. Esiniz hazir size hak verirken degerlendirin bence.

Kusura bakma canim senin KV şizofreniye baglamis. Ve hacan öyleydi o dpgursaydi.. Boyle karilarin sacini basini yonacaksin kaynanaymis ben onu kaygana yapar yedirirdim. Benimde kannm var ayni evde yasiyorum hamileyim. Ama o benimle dilediği gibi konuşamaz adabini yerini haddini bilir bende öyle.. Senin yerinde olsam bi patlama yaratirdim kardeşim kendini ve yavrularini harab etme

Su kaynanalarin hepsini toplican bi güzel varya.. Kendilerini ne zannediyolar anlamadim ya hayat onlara güzel valla..

patlama noktası oldu kavga ettim boşanmaya kadar iş geldi ama yavrularıma kıyamadım benim eşlimle pek sorunum yoktu

ama kadın kendini çekeceğine daha beter davranıyor aklınıza gelecek herşeye karışıyor ben artık ona laf söylemekten bıktım

kavga da ettim güzellikle de söyledim yok derdi beni boşatmak bunu biliyorum

Canim benim birmi duruyorsun. Ayrıca nazil bir insanki her balta karisiyo kiskanc tavuk. Canim o kiskaniyo belli bariz ortada birimi duruyosun

Canim benim birmi duruyorsun. Ayrıca nazil bir insanki her balta karisiyo kiskanc tavuk. Canim o kiskaniyo belli bariz ortada birimi duruyosun

aslında bir durmuyorum evlerimiz ayrı normalde ben işten gelince yada eşim evdeyken gelmemesini söyledik eşim haftada 2 gün işe gidiyor

kadın kesinlikle evine gitmiyor en sonunda eşim dedi bari eşim evdeyken gelme bırak hafta sonu kız kafasını dinlesin geçen hafta gitmedi bu haftada bayram diye gene evine gitmez diye çocuklarla 10 günlüğüne şehirdışına gitcez bana diyor ki izin aldın mı çocukları bırak yada bende gelcem

ben senden uzaklaşmak için evimde rahat rahat oturamıyoırum diye şehirdışına kaçıyorum oldu seni de götüreyim

ben açığım bunu belirtmemin nedeni hani yanlış anlaşılmasın onlar gelin hizmet eder arkadaşlarıyla gezemez eşi olmadan dışarı çıkamaz falan ben dün çocukları 11 gibi aldım dışarı çıkıyorum bu saatte nereye diyor gezdireceğim hayır çıkamazsın bende üstüne basa basa bu çocuklar benim kimse karışamaz dedim çıktık gece 1 de geldik sonra eşim geldi onlada arkadaşlara gittik gece 3 dü geldik çocuklar da yanımızdaydı kadın kendi kendini yemiştir oğlumu yoldan çıkarıyor diye onlar böyle şeylere alışık değillermiş

ama biz evliyiz ya anlamıyor

Denizcim Allah sabir versin. Ne diyim. Ben senin kadar sabirli yada icine atabilen biri degilim. Bi anlik cinnet herseyi cozer der olay cikartirim. Senin yerinde olsam, o kaynin olcak adamdan parami alirim, kredi borcunu bitirip evde otururum. KAynananda baskasinin cocuguna Bakip para kazansin kaynina versin borcunu odesun. Madem cok merakli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sabırlı değilim ama ne yapsam onu da bilmiyoırum

kavga ettim boşanmaya kadar götürdüm paramı istedim yok paramız diyorlar ve bu kadının aylık maaşı var

torunlarına altını bırak bir hediye bile almış insan değil gösterişe gelince herşeylerini ben yaptım diyor

gerçi az biraz akıllandım eskiden yalanlarını yüzlerine vurmazdım şimdi söylediği an herkesin yanında yoo bir çorap bile almadılar doğruları söylüyorum

konu sahibi sonradan yaptığı açıklamaları başta yapsaydı hiç birimiz hücum etmezdik tekrar edeyim dedim sonradan kendini ifade edebildi...en başında kısa öz yanlış cümleler kurdu bu myüzden yıldızımız barışmadı çatıştık çoğumuz bak hele belli bi yerden sonra işin rengi değişti..

Ay canim valla üzüldüm cidden.. Hastalık gibi olmuş onda sen al karsina konuş seni evimde istemiyorum yeter artik de.. Ki kabul etmek zorunda degilsin nasil bi insanmis bu kadin taniyip onu parcalamak isterdim...

Harbi sinirden Delirdim bu nasil bir insan kocami vurdu aklina kocasi yasiyomu allah allah ya

Oturdugunuz evi kiraya verseniz hem işinize hem annenize yakin olan yerde kiraya ciksaniz olmqzmi. Bu sekilde daha ne kadar sabredebilirsiniz ki. Sinirlerinize yazik sagliginiza yazik.

Oturdugunuz evi kiraya verseniz hem işinize hem annenize yakin olan yerde kiraya ciksaniz olmqzmi. Bu sekilde daha ne kadar sabredebilirsiniz ki. Sinirlerinize yazik sagliginiza yazik.

evet en mantıklısı bu inşallah bütçemize göre bir yer buluruz eşimle konuştuk o da kiraya çıkmaktan yana
bizim kısmetimiz buymuş

allahım benım kaynanımın ornegi oda dogulu ve benı hıc ıstemedı 3 sene oldu hala ıstemez ama ben oyle mesafelıyım kı hıc bıseyıme karısamaz yuzu yok ama arada laf caktırmasa olmaz yanı:) aldım oglunun kendıne yedıremıyor ee cok buyuk konustu almam senı dedı ne oldu hıhhhh cocugum olsun hıc de vermem olmasın cocgu demeyı gorsun ama sen mecburum dıyorsun bıraz sabret canım sen annesın senden degerlısı olmaz

Gece cocuklarla gezmeye mi gidiyorsunuz 3 e kadar? Dogru mu anladim??? 😮

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…