evet o ev bizim ama bizi mecbur bıraktı benim kızdığım evde ben oturacağım değil mi benim gönlüme göre bir yer olmalıydı benim işime çook uzak bir muhit ve o dönemler eşim biraz laf dinleseydi işimle annem yakın o taraftan ev alırdım işte son pişmanlık fayda etmiyor o ev için verdiğim paraya zaten acıyorum
2. maddedeki seçeneği bende sundum kredi benim üzerime
ödemeyi siz yapın işten çıkayım dedim ama parası çok kıymetli olduğu için asla vermez bu zamana kadar vermediği gibi onlara güvenip te işten de çıkamam ki
pardon yeniden okudum da kredi borcu var ve üzerinize çekilmiş. Kusura bakmayın ama iyi çakallarmış. hakkımı helal etmiyorum demekten başka çareniz yok. eşiniz annesinin niyetini görür inşallah da o benciller için hayat arkadaşını ezmez. Halinize üzüldüm Allah yardımcınız olsun..Şoktayım, herkes konu sahibini suçlamış.
Kadın hem borcunu ödettiriyor, hem konu sahibinin aldısına verdisine karışıyor hem de torunlarına bakarken anneyi hiçe sayıyor. Benim de kızlarım var. Bazen babaannesi laf arasında -büyüsünler evime götüreceğim -der. Yani bir kaç günlüğüne yatıya falan götürecekmiş. Ben de - Kızım annesiz bir yere gidemez- diyorum. Kaldı ki saçını kesecekmiş, valla siz iyi sabretmişsiniz. Konu ile ilgili olarak da. Benim de doğumum olunca eşim bebeğe annesi baksın istedi. Annen yorulmasın diye reddettim hep. Kayınvalideme de bakıcı olsun sen başında dur dedim. Komple bakarsan sıkılırsın dedim. Ama ben kv baksın istemiyordum o ayrı. Her neyse sonuçta büyük olaylar oldu. Eşim de zorlamayla olmayacağını gördü. Su an bakıcımız var. Kızım bakıcıya anne diyor. Bakıcıya anne demesini sevgisine bağlıyorum. ben "en kötü babaanne, en iyi bakıcıdan iyidir" mantığına karşıyım. Bir kere annesini sevmeden çocuğunu sevemezsin. hele de oğlum boşansın diyen kadın o çocukları seviyor olamaz, ancak nefret ediyordur.. yerinizde olsam ya annen duracağı yeri bilsin derdim , ya da çalışmıyorum derdim. eşiniz evini geçindirmekle yükümlü. Hem annenize ambargo koyacak hem de annesinin borçlarını ödetecek. Ben olsam ya çocukları anneme bırakırım bakıcı bulana kadar ya da çalışmıyorum derdim. Ya da maaşımı vermezdim. Siz kendi kendinizi yiyeceğinize onlar birbirini yesin...
pardon yeniden okudum da kredi borcu var ve üzerinize çekilmiş. Kusura bakmayın ama iyi çakallarmış. hakkımı helal etmiyorum demekten başka çareniz yok. eşiniz annesinin niyetini görür inşallah da o benciller için hayat arkadaşını ezmez. Halinize üzüldüm Allah yardımcınız olsun..
ilk zamanlar çok ezdi ailesi için ama gördü bazı şeyleri
millet evin var sizin için falan dese de umrum değil çünkü o eve adım dahi atamaz oldum o muhitten nefret ediyorum beni bazı şeylere zorladılar hergün 1,5 bsaat gidiş 1,5 saat dönüş işden eve gidiyorum anası dibinde olalım diye mecbur bıraktı kendi anneme yakın yerden alsaydım ne olacaktı oğlunu ondan koparacağımı sandı be kadın sen oğlunu doldurup üstüme salıytorsun ama ağzımı açıp ben senin için oğluna tek kelime etmiyorum herkesi kendin gibi mi sanıyorsun
evet sanırım en mantıklısı bir süre annemin bakması ben ki kendi annem bile kucağına alınca huylanıyorum kaldı ki benden nefret eden kaynanam çocuklarıma bakıyorrrr işim çok zor ve evi ya satacağım yada kiraya verip işe yakın yerden tutacağım yoksa bu gidişle sinir hastası olmama an meselesi
bana dün diyor ki çocukların huyunu bilmiyorsun kaçta uyuduklarını ne bileyim hiç beni arayıp sormuyorsun be kadın aynı evde senle muhattap dahi olmuyorum yüzüne bile bakmıyorum eşim zaten genelde evde ondan alıyorum haberleri güya bana ilgisiz diyor opnların üzerinde söz hakkın yoka getiriyor lafı
bugün çok doluyummm
ikizlerim 5 aylık tüp bebek yöntemiyle sahip oldum
çalıştığım için mecburen kaynanam bakıyor kendisiyle anlaşamıyoruz mesafeli bir ilişkimiz var benim herşeyime karıştığı için mecbur kalmadıkça kendisiyle konuşmuyorum
asıl sorunum bu değil çocuklarıma o bakıyor kıskanıyorum elimde değil çocuklarım onu anne sanar diye kahroluyorum onun babanne benim anneleri olduğumun farkına varırlar değil mi
en baştan beri istenmeyen gelindim her zaman bunu bana hissettirdi ben kadına dış kapının dış mandalı muamelesi yapmıyorum
maalesef çok büyük sorunlar olduğu için düzelmez ben gelin olarak her istediklerini yapıyorum beni hiçbir zaman benimsemedi sevmedi insanların yanında ailemin yanında beni aşağıladı ezdi benim oğlum bu kadını boşasın tarzında lafları direk yüzüme söyledi herşeyi sineye çektim
bir yere borcu olduğundan yüklü miktarda kredi çekmek durumunda kaldım onu kapatıp çalışmasam desem evi geçindiremeyiz 2 ayrı ev 2 ayrı masraf
beni çocuklarımla tehdit etmeler çocuklarımla ilgili çok fazlşa şey
kardeşiyle yaşıyorlardı bir dönem nakit 30.000 tl ev düzmek için kredi çekmişler ve icra gelecekti eve buynlar bu paraları aylarca ödememişler ekmek elden su gölden yaşamışlar eşimin de o dönem kredi çekecek durumu yoktu ben uzuın süreli çalışıyor olduğum için eşçim için çektim bize ödeme yaptılar mı hayır hala ben ödüyorum
beni istememesinin nedeni ben açığım modernim onlara göre eşim doğulu
kaynana hiçbir zaman sevmedi o yüzden herşeyi bekliyorum
bizim tataile gitmemize gezmemize herşeyimize karışmaya kalkıyor o bölgede gelinler susar otururmuş karşı gelmezlermiş
benim dediğim şey bu çocukların annnesi ben olduğuma göre kimse karışamaz ben nereye onlar oraya
yaşadıklarım kolay şeyler hazmedilecek şeyler değil bir dönem ellemeyeceksin çocuklara deiye bas bas bağırıyordu kaşığınla bişi verme mikrop kapar türlü türlü şeyler 4 aylık bebeğe inadıma pekmez vermeye kalktı bir ver dedim dünyayı yıkarım diye bağrındım
ben yapma dedim diye kızımın saçını kesmiş oysa ki çok seviyordum kesilmemiş halini
evet ortada kalmadılar ama hergün acaba bugün ne yaptı diye düşünerek eve gidiyorum
mecburum ama onun yüzünden mecburum o kadını bana yaptıklarından dolayı asla affetmiyorum gelinine o.... söylediği mecbur olduğum için çocuklarıma onun bakmak zorunda olduğu için hem ondan hem kendimden nefret ediyorum oldu mu
hiçbir zaman onu anne gibi görmedim onu kıskanmadım sadece çocuklarım doğduktan sonra tüm sorunlar ortaya çıktı bu zamana kadar rengini belli etseydi onun için kılımı bile kıpırdatmazdım
eşim annesinin isteğiyle ev aldı (bize)onun tüm maaşı krediye gidiyor(benim hiç oturmak istemeyeceğim bir semtte)
bana da bu kredi var evi döndürebilmek için benim mecbur çalışmam lazım
belki de herşeyi bilerek yaptı bilerek bizi borca soktu artık hiçbir şey düşünemiyorum
o dönem ev alma niyetindeydik ama kendi aileme ve işime yakın bir yerden alacaktık ne yaptı ne etti dibinden aldıurdı iyilik yaptı diyorsunuz ama yaşadığım yerden zerre kadar mutluluk duymuyorum zaten kaynanamın yaptıkları allah bana öyle sabır versin ki bunlarla uğraşayım herşeyi kıskançlığından yaptı ben anneme yakın olunca sanki ne olacaktı
ama ahtım var kredi bittiği gün satacam az kaldı 2 sene var gerçi kesinlikle sattırmnam diye soyluyor ama o hatayı ben bir kere yaptım ikincisi asla olmaz hayatıma asla karıştırtmam
Su kaynanalarin hepsini toplican bi güzel varya.. Kendilerini ne zannediyolar anlamadim ya hayat onlara güzel valla..
patlama noktası oldu kavga ettim boşanmaya kadar iş geldi ama yavrularıma kıyamadım benim eşlimle pek sorunum yoktu
ama kadın kendini çekeceğine daha beter davranıyor aklınıza gelecek herşeye karışıyor ben artık ona laf söylemekten bıktım
kavga da ettim güzellikle de söyledim yok derdi beni boşatmak bunu biliyorum
Canim benim birmi duruyorsun. Ayrıca nazil bir insanki her balta karisiyo kiskanc tavuk. Canim o kiskaniyo belli bariz ortada birimi duruyosun
Canim benim birmi duruyorsun. Ayrıca nazil bir insanki her balta karisiyo kiskanc tavuk. Canim o kiskaniyo belli bariz ortada birimi duruyosun
bende sabırlı değilim ama ne yapsam onu da bilmiyoırumDenizcim Allah sabir versin. Ne diyim. Ben senin kadar sabirli yada icine atabilen biri degilim. Bi anlik cinnet herseyi cozer der olay cikartirim. Senin yerinde olsam, o kaynin olcak adamdan parami alirim, kredi borcunu bitirip evde otururum. KAynananda baskasinin cocuguna Bakip para kazansin kaynina versin borcunu odesun. Madem cok merakli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şoktayım, herkes konu sahibini suçlamış.
Kadın hem borcunu ödettiriyor, hem konu sahibinin aldısına verdisine karışıyor hem de torunlarına bakarken anneyi hiçe sayıyor. Benim de kızlarım var. Bazen babaannesi laf arasında -büyüsünler evime götüreceğim -der. Yani bir kaç günlüğüne yatıya falan götürecekmiş. Ben de - Kızım annesiz bir yere gidemez- diyorum. Kaldı ki saçını kesecekmiş, valla siz iyi sabretmişsiniz. Konu ile ilgili olarak da. Benim de doğumum olunca eşim bebeğe annesi baksın istedi. Annen yorulmasın diye reddettim hep. Kayınvalideme de bakıcı olsun sen başında dur dedim. Komple bakarsan sıkılırsın dedim. Ama ben kv baksın istemiyordum o ayrı. Her neyse sonuçta büyük olaylar oldu. Eşim de zorlamayla olmayacağını gördü. Su an bakıcımız var. Kızım bakıcıya anne diyor. Bakıcıya anne demesini sevgisine bağlıyorum. ben "en kötü babaanne, en iyi bakıcıdan iyidir" mantığına karşıyım. Bir kere annesini sevmeden çocuğunu sevemezsin. hele de oğlum boşansın diyen kadın o çocukları seviyor olamaz, ancak nefret ediyordur.. yerinizde olsam ya annen duracağı yeri bilsin derdim , ya da çalışmıyorum derdim. eşiniz evini geçindirmekle yükümlü. Hem annenize ambargo koyacak hem de annesinin borçlarını ödetecek. Ben olsam ya çocukları anneme bırakırım bakıcı bulana kadar ya da çalışmıyorum derdim. Ya da maaşımı vermezdim. Siz kendi kendinizi yiyeceğinize onlar birbirini yesin...
aslında bir durmuyorum evlerimiz ayrı normalde ben işten gelince yada eşim evdeyken gelmemesini söyledik eşim haftada 2 gün işe gidiyor
kadın kesinlikle evine gitmiyor en sonunda eşim dedi bari eşim evdeyken gelme bırak hafta sonu kız kafasını dinlesin geçen hafta gitmedi bu haftada bayram diye gene evine gitmez diye çocuklarla 10 günlüğüne şehirdışına gitcez bana diyor ki izin aldın mı çocukları bırak yada bende gelcem
ben senden uzaklaşmak için evimde rahat rahat oturamıyoırum diye şehirdışına kaçıyorum oldu seni de götüreyim
ben açığım bunu belirtmemin nedeni hani yanlış anlaşılmasın onlar gelin hizmet eder arkadaşlarıyla gezemez eşi olmadan dışarı çıkamaz falan ben dün çocukları 11 gibi aldım dışarı çıkıyorum bu saatte nereye diyor gezdireceğim hayır çıkamazsın bende üstüne basa basa bu çocuklar benim kimse karışamaz dedim çıktık gece 1 de geldik sonra eşim geldi onlada arkadaşlara gittik gece 3 dü geldik çocuklar da yanımızdaydı kadın kendi kendini yemiştir oğlumu yoldan çıkarıyor diye onlar böyle şeylere alışık değillermiş
ama biz evliyiz ya anlamıyor
Oturdugunuz evi kiraya verseniz hem işinize hem annenize yakin olan yerde kiraya ciksaniz olmqzmi. Bu sekilde daha ne kadar sabredebilirsiniz ki. Sinirlerinize yazik sagliginiza yazik.
beni istememesinin nedeni ben açığım modernim onlara göre eşim doğulu
kaynana hiçbir zaman sevmedi o yüzden herşeyi bekliyorum
bizim tataile gitmemize gezmemize herşeyimize karışmaya kalkıyor o bölgede gelinler susar otururmuş karşı gelmezlermiş
benim dediğim şey bu çocukların annnesi ben olduğuma göre kimse karışamaz ben nereye onlar oraya
ben açığım bunu belirtmemin nedeni hani yanlış anlaşılmasın onlar gelin hizmet eder arkadaşlarıyla gezemez eşi olmadan dışarı çıkamaz falan ben dün çocukları 11 gibi aldım dışarı çıkıyorum bu saatte nereye diyor gezdireceğim hayır çıkamazsın bende üstüne basa basa bu çocuklar benim kimse karışamaz dedim çıktık gece 1 de geldik sonra eşim geldi onlada arkadaşlara gittik gece 3 dü geldik çocuklar da yanımızdaydı kadın kendi kendini yemiştir oğlumu yoldan çıkarıyor diye onlar böyle şeylere alışık değillermiş
ama biz evliyiz ya anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?