mecburum ama onun yüzünden mecburum o kadını bana yaptıklarından dolayı asla affetmiyorum gelinine o.... söylediği mecbur olduğum için çocuklarıma onun bakmak zorunda olduğu için hem ondan hem kendimden nefret ediyorum oldu mu
hiçbir zaman onu anne gibi görmedim onu kıskanmadım sadece çocuklarım doğduktan sonra tüm sorunlar ortaya çıktı bu zamana kadar rengini belli etseydi onun için kılımı bile kıpırdatmazdım
O kendi ayibi kotu soz sahibinindir biliyorsunuz ki... madem sart bu kutlanacaksiniz borc bitene kadar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten katlanıyorum içii dökmek için belki bu şekişlde yaşayanlar vardır bu dönemleri sinirlerini bozmadan nasıl geçirdiler bunlarla nasıl başettiler belki yol gösteren olur diye girdim
ama nedense herkes bir anda bana yüklendi
evet çok iyi bakıyor kimi diyor babanne baktığı için sürekli anneyi tanımaz anneye gelmek istemez bunu duyduğum için böyle bir konu açma gereği duydum
ah şu kv ne yapsa ysranamaz. kadın bir yaştan donra tek değil hemde ikiz bebeklerle uğraşıyor. kolay değil. arksdaşımın vardı. çok zor iki bebeğe bakmak.ama kadıncağız yine ysaranamıyor birde kıskanılıyor.ikizlerim 5 aylık tüp bebek yöntemiyle sahip oldum
çalıştığım için mecburen kaynanam bakıyor kendisiyle anlaşamıyoruz mesafeli bir ilişkimiz var benim herşeyime karıştığı için mecbur kalmadıkça kendisiyle konuşmuyorum
asıl sorunum bu değil çocuklarıma o bakıyor kıskanıyorum elimde değil çocuklarım onu anne sanar diye kahroluyorum onun babanne benim anneleri olduğumun farkına varırlar değil mi
ikizlerim 5 aylık tüp bebek yöntemiyle sahip oldum
çalıştığım için mecburen kaynanam bakıyor kendisiyle anlaşamıyoruz mesafeli bir ilişkimiz var benim herşeyime karıştığı için mecbur kalmadıkça kendisiyle konuşmuyorum
asıl sorunum bu değil çocuklarıma o bakıyor kıskanıyorum elimde değil çocuklarım onu anne sanar diye kahroluyorum onun babanne benim anneleri olduğumun farkına varırlar değil mi
en baştan beri istenmeyen gelindim her zaman bunu bana hissettirdi ben kadına dış kapının dış mandalı muamelesi yapmıyorum
heralde siz kaynanalaqrınızla maşşallah çok iyi geçiniyorsunuz ki bu kadar ters cvplar aldım
Seni ancak esekten düşen anlar canım oğlum 4 aylıktı işe başladım ama ne başlama sürekli ağlıyordum çok kıskanıyordum kucağına almasına bile dayanamıyordum çocuğundan bir anda ayrılınca dengesi bozuluyor insanın ama zamanla alışıyorsun 2 yaşında oğlum ve kim kimdir hep biliyor şükür işten gelince atılıyor kucağıma bırakmıyor ekstra olarak kayinvalidem daimi bizde kalıyor çocuğa bakmak için il dışından geldi akşam evine gidiyorsa seninki rahat edersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında kıskanma duygunuz normal ama kvniz o kadar çocuklarınıza bakıyor sonuçta 1 tane de değil ikizler ve ikisinin de bir sürü ihtiyacı var.
her ne kadar aranız iyi olmasa bile kötü düşünmeyin lütfen. Elbette kimin anne kimin babaanne oldugunu ayırt ederler. Kvnizin işi kolay değil siz işteyken onlara bakması filan.. Aranız bozuk olmasına ragmen ben bakmam dememiş sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?