bebeğimi kayınvalidemden kıskanıyorum

O kendi ayibi kotu soz sahibinindir biliyorsunuz ki... madem sart bu kutlanacaksiniz borc bitene kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kendi ayibi kotu soz sahibinindir biliyorsunuz ki... madem sart bu kutlanacaksiniz borc bitene kadar.

zaten katlanıyorum içii dökmek için belki bu şekişlde yaşayanlar vardır bu dönemleri sinirlerini bozmadan nasıl geçirdiler bunlarla nasıl başettiler belki yol gösteren olur diye girdim

ama nedense herkes bir anda bana yüklendi

Çocuklarınızı sizden soğutabilceğini sanmıyorum eşiniz olsa belki derdim ama çocuk onlar anne baba sevgisinide bilirler hissederler yani benim oğlumuda annem büyüttü annemide çok sever hayrandır ona ama annem gel benle kal bugün dese kalmaz illa beni ister annemle yatıcam ben der bende anneme bıraktıgımda daha yeni sütten kesilmişti çocuklar anne, baba, babane yada anane ayrımı yapabiliyolar zamanla, korkmayın derim onlar sizin yavrularınız sizin canınız kokunuzu bile biliyorlardır minikler Allah bağışlasın

derdinizi, ayrıntıları ilk mesajda anlatmayıp taksit taksit anlatırsanız insanlar ne yapsın?
Kayınvalidemi sevmiyorum ama çocuklarıma bakıyor, ayrıca kıskanıyorum...
Eee ne bu yani denmesi lazımdı ki?
He kaldı ki bana kötü bir şey yapan, sevmediğim birine çocuğumu baktırmam. Maddiyatla ilgili değil bu, sevmiyorsam karakterinde bir sorun var demektir. Nasıl yetiştirecek o çocukları?

evet çok iyi bakıyor kimi diyor babanne baktığı için sürekli anneyi tanımaz anneye gelmek istemez bunu duyduğum için böyle bir konu açma gereği duydum

Sen öyle diyenlere aldırma. Benim kızıma 2 yıl babaannesi baktı sonra kreşe gönderdim. Oğluma bakıcı baktı şimdi 5 yaşında anaokuluna gidiyor okul tatilinde ikisi de babaannede sağolsun bakıyor. Çocuklarım bebekliğinden beri o ayrımın farkında merak etme. Kayınvalidem diyordu ne kadar baksamda akşam anne-babasının gelme saati yaklaşınca sürekli kapıya doğru bakıyor diye.

Arkadaşlar konu sahibinin üzerine fazla gidilmedi mi?
Hatalı olabilir ama ikiyüzlülük falan gibi söylemler hiç hoş olmadı
Arkadaşımızın belli ki eli kolu mahkum çalışmak zorunda ve bakabilecek tek kişi kayınvalidesi..
Tabiki büyük bi şans onun için aslında bu durum ama annelik içgüdüsü işte elinde değil eminim ki.

Benim çok yakın bi arkadaşım , annesi bebeğini 'anneeemmm' diye sevdiği için elinde olmadan çok sinirlendiğini söylemişti..üstelik bu kişi psikolog ve çok aklı başında biridir.

Belliki konu sahibinin zamanında yaşadığı bişeyler olmuş kayınvalidesi ile..ve bunlara istinaden çocuklarını zamanla ondan uzaklaştırır diye korkuları var..

Bence bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız yorum yapsın ve arkadaşımızın içini biraz rahatlatsın

Denizcim seni gayet iyi anlıyorum ve kaygılarını da çok çok haklı buluyorum. Ama içini ferah tut. Hiç dert etme bebişler çok akıllılar ve kimin anneleri, kimin babaannesi olduğunu çözüyorlar. Yıllar önce aynı kaygıları taşıdım, müthiş gerginlikler yaşadım. Hatta başka bir konuda yaşadıklarımdan bahsettim. Ama şimdi diyorum ki keşke o zamanlar daha rahat olsaymışım diyeceğim o ki bebekleri annelerinden soğutamazlar

ah şu kv ne yapsa ysranamaz. kadın bir yaştan donra tek değil hemde ikiz bebeklerle uğraşıyor. kolay değil. arksdaşımın vardı. çok zor iki bebeğe bakmak.ama kadıncağız yine ysaranamıyor birde kıskanılıyor.

Yazik degil mi kac yasinda kadin gezip tozacagi yasta ikiz bebek buyutuyor

cok ıyı anlıyorum senı bızımde bebegmız olmuyor ama olsa gözumden kıskanırım kı sende zorlukla sahıp olmussun calısma dıyenler var maddı durum onemlı tabı sende calısmak ıstemezsın ama kaynanda ıkı cocuga bakıyor ne kadar zor oldugunu dusunuyorum benım kı olsa bakmaz onların annesı sensın onemlı olan cok zaman deıl kalıtelı zaman gecırmek hafta sonları sen tamamen ılgılen en onemlısı sen yıka hıssetsınler varlıgını kokunu benımde olsada kucagımdan hıc bırakmasam

ben seni anlıyprum arkadaşım ben de de o korku var kv bakıyor bebeğime bende sürekli bebeğimin gözünün içine bakıyorum acaba annesi olduğumu biliyomu beni unuttu mu ya unutursa diye paranoya yapıyorum çünkü bebeğim kv ile birlikteyken bende olduğundan daha neşeli doğl olarak ta bu düşünceler sarıyo beni

Bence hic uzulmeyin.. artik hayat sartlari boyle anneler calismak zorunda.. pek cok kisinin cocuklarinada ya annesi ya kayinvalidesi bakiyor.. hepside annesinide babanesinide biliyor.. siz elinizdeki zamani cocuklariniza harcayip onlarla oldugunuz zamanin keyfini surun.. kayinvalideniz sonucta esinizi buyutmus cocuklar onun torunlari, hic tanimadiginiz bir bakicinin yaninda olduklarindan daha guvendeler.. sizin dediklerinizin tersini yapmaya gelince emin olun cocuklara bakan sizin anneniz olsa onunlada ayni seyi yasardiniz :) annelerimiz sever biraz kendi bildikleri gibi davranmayi ben kac cocuk buyuttum demeyi :)) o yuzden kişisel almayin bunlari.. bebeklerinizle cok guzel gunlerdesiniz ve cok daha guzelleri olacak siz bunun tadini cikarin:))

Pes artık ya,hem çocuklarına baktır hizmet ettir kadına birde kıskan,valla pes size.

İşin rengi başkaymış demek , merak etme anne babanın yeri her zaman farklı olur .Benim oğlum da babannesine çok düşkündü ama belli bir yaştan sonra istemiyorlar , sadece anneyi istiyorlar.

Son düzenleme:
Seni ancak esekten düşen anlar canım oğlum 4 aylıktı işe başladım ama ne başlama sürekli ağlıyordum çok kıskanıyordum kucağına almasına bile dayanamıyordum çocuğundan bir anda ayrılınca dengesi bozuluyor insanın ama zamanla alışıyorsun 2 yaşında oğlum ve kim kimdir hep biliyor şükür işten gelince atılıyor kucağıma bırakmıyor ekstra olarak kayinvalidem daimi bizde kalıyor çocuğa bakmak için il dışından geldi akşam evine gidiyorsa seninki rahat edersin

Maalesef evi cok yakın olmasina ragmen gitmiyor ne bir duzenim kaldi ne de bir hayatim eminim herkes beni nankörlükle suclayacak ama oyle degilim

Evi yakinsa neden gitmiyorki canım bizimde aile hayatımız kalmadı biz yatana kadar başımızda oturuyor resmen kocamla oturup bir bardak çay keyfi yapamıyoruz özel hayat zaten kalmadı artık esimde şikayetçi bu durumdan eski günleri çok ozledigini söylüyor onun dışında bakıcı sorununuz yok aklın geride kalmaz o yönden rahatım oğlum nasıl ağlıyor mu diye hiç düşünmedim bu yönden bak biraz bu günler cabuk geçiyor sabret canım

Vallahi ben olsaydim senin yerinde hoslanmadigim ve mesafeli oldugum bir insana cocuguma birakmazdim ! magdem rahatsiz oluyorsun ozel bakici tut en iyisi derim ben !

Aslında kıskanma duygunuz normal ama kvniz o kadar çocuklarınıza bakıyor sonuçta 1 tane de değil ikizler ve ikisinin de bir sürü ihtiyacı var.
her ne kadar aranız iyi olmasa bile kötü düşünmeyin lütfen. Elbette kimin anne kimin babaanne oldugunu ayırt ederler. Kvnizin işi kolay değil siz işteyken onlara bakması filan.. Aranız bozuk olmasına ragmen ben bakmam dememiş sonuçta..

bazı arkadaşların tuzu kuru anlaşılan ama beni anlayanlarda gayet iyi anlamış mecburiyet hayat şartları insanın elini kolunu bağlıyor fesat diyen olmuş başka şey diyen olmuş sizin gibi bayanların hayatları dört dörtlükki derdimi dahi anlayamamışsınız

bu bir kıskançlık değil aslında evlatlarını paylaşamama sakınma duygusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…