bebeğimi kayınvalidemden kıskanıyorum

Ben senin derdini anladim canim. Senin derdin kiskanclik degil ki, yanlis yaziyorsun, kv cocuklarimi bana karsi doldururmu diye korkuyorsun sen. Borclari kapatmak icin kredi cekmeseydin keske. Haciz gelirse gelsin.
Senin yerinde olsam ailemin yakinina tasinir, anneme de bi yardimci tutardim, o bakardi cocuklara, hem daha az yorulurdu. Zaten 2 gun o bakacakmis. Tehlikeli bi insan bu kv, bence ona firsat verme. Ilerde hic olmazs a ben baktim ben buyuttum bilmemne diyecek, susmayacak. Hem sende kendini daha fazla doldurmamis olursun, bosa uzuluyorsun. O kadin senin dediklerni asla yapmaz ki inadina yapiyor baksana.

Çocuğuna özveriyle sevgiyle bakacak babane bulmuşsun. Şu yaptiginiza bakin. Böyle konuları gördükçe kızıyorum. Çocuğun tanimadigin bi bakicida mi büyüseydi daha mı iyiydi. Döver mi söver mi bilemezsin bakıcının.cocugun simdi güvenli ellerde büyüyor. Mutlu olman gerekirken düşündüğünüz şeye bakın.
Benim babanem hiç ilgilenmezdi. Arayıp sormazdı. Zamanında bana bakmak bile istememiş kaçmış. Sizde gelmiş buraya kıskanıyorum diyorsunuz. Bence biraz mantığınızı değiştirin. Normal değil.

açıkcası hiç yadırgamadım ben yazdıklarını canım bende hamileyim ve aynı durumda olsam aynı şeyleri hissederdim
ancak endişelenme bebişlerin büyüdüğünde elbette senin fedakarlığını görecekler
onlar şimdiden herşeyi hissederler üzülme sakın kayınvaliden bebeklerine güzel bakıyorsa eğer kafanı hiç yorma

Kv çocuklarınız için emek veriyor. Sizde burda kıskanıyorum bla bla. Yazık o kadının verdiği özveriye. Hep kv de hata aramamak lazım.

tee en başında kayınvalideni tanıtıp daha açıklayıcı cümleler kursaydın bu kadar yadırgamazdık seni...ama kusura bakma suç senin.çalışıyorum çocuklarıma kv bakıyor kıskanıyorum diye bir açılış yaparsan kimse Allah yarattı demezdi doğal olarak..

Kv çocuklarınız için emek veriyor. Sizde burda kıskanıyorum bla bla. Yazık o kadının verdiği özveriye. Hep kv de hata aramamak lazım.

Sonraki mesajları okudunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi kayınvalidesinin borcunu ödemek için mecburen çalışıyor.
Yani asıl özveride kendisi bulunuyor,bebekleriyle geçireceği zamanı kendisinden habersiz çekilen ve ödenmeyen bir krediyi ödemek için
çalışmakla geçiriyor.

evet ben kendisine minnet duymuyorum çocuklara bakmak zorunda değilsin krediyi öde kendi üzerine al bende çocuklarıma bajkayım onun parası kıymetli hiç kabul eder mi ve bu kadının aylık geliri 2000 tl beş kuruşu bana daha nasip olmadı

onun en büyük zevki benim sinirlerimle oynamak

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslında bi de karşı tarafı dinlemek lazım. Biz boşuna tartışıyoruz. Kv isyese hem cocuguna baksın hemde kredi borcunu ödesin de diye bilirdi. Ya da kendine bi bakıcı tutta diyebilirdi. Biz burda tek taraflı dinliyoruz. Bir de karşı tarafı dinlemek lazım.

bende bebeğimi annemden kıskanmıştım
buarada evet babanneye bir süre anne diyecekler
anlamaya başladıklarında öğretirsiniz ama gene hatlar karışır anne drler ona. o ayrımı yapmları için biraz büyümeleri gerekiyor.
ve babannenin asla annem annem diye sevmemesi gerekiyor

anlatamadığım şey borç benim değil kendi borçları
benle alakalı değil
işşte benim salaklığım milete iyilik yapmaya kalkarsan böyle elin kolun bağlı ortada kalırsın

ve daha bu sabah annem annem diyordu
sevsin etsin ama anne demesin bu lafı kendi annem dahi dese kızarımm

ve daha bu sabah annem annem diyordu
sevsin etsin ama anne demesin bu lafı kendi annem dahi dese kızarımm

buarada benimde bebeğim tüp bebek.3 denemede oldu
eski eşle ayrıldıgımız için cocugum ıcın calısmam gerekıyordu osebebten calıstım ama 9 aylıktı
sız neden bıraz yasadıgınız seylerın acısını cıkarmadınız bebeklerınız cok ufakta. uzmekte ıstemem belkı hakketen mecbur olabılırısnız ama
ben eğer bahsettiğim ayrılık olmasaydı sanırım sogan ekmege razı olur bebegımın yanında olurdum dıye dusunuyorum

eşim annesinin isteğiyle ev aldı (bize)onun tüm maaşı krediye gidiyor(benim hiç oturmak istemeyeceğim bir semtte)
bana da bu kredi var evi döndürebilmek için benim mecbur çalışmam lazım
belki de herşeyi bilerek yaptı bilerek bizi borca soktu artık hiçbir şey düşünemiyorum

kv deniz kendisi için ev almamış ya sizin için ev alınmış. kredi borcuda sizin evinizin borcu. krediyle de olsa eviniz olacak. şimdi buraya şöyle yazsaydınız daha mı iyiydi. kv dem çocuklarıma çok kötü davranıyor, çocuklarımı dövüyor diye başlık açsanız daha mı iyiydi. kendi torunları onlar bırakında rahatça sevsinler. zamanı gelince zaten sizi annesi olduğunu idrak edecektir.
benimde yiğenim var, halayım. kendi çocuğummuş gibi seviyorum. yengem kıskana bilir bu durumu . benim halam benim yüzüme bile bakmazdı. ben iyi bir hala olacağıma söz verdim. her daim de yiğenimin arkasında olacağım. yengem kıskanırsa kıskansın. bitanecik yiğenim var tabiki sevicem...

Ben sizi tabii ki anlayamam ne kv'm var ne de evladım var. Bekar bir insanım. Yaptıgım yorumda da zaten sizi kıracak bir şey yazdığımı düşünmüyorum, öyleyse kusura bakmayın. Sadece kafaya bu kadar takmayın. Benim kuzenim de işe gittiğinde çocuklarını kvsine bırakıyor taa çocuklar 4-5 aylıkken de bırakıyordu. Şimdi biri 3 diğeri 1 yaşında, sabahtan akşama kadar annenin yolunu gözlüyorlar. Kimin anne olduğunu biliyorlar içiniz rahat olsun.

benle alakalı değil
işşte benim salaklığım milete iyilik yapmaya kalkarsan böyle elin kolun bağlı ortada kalırsın

Nasıl yani. Ev sizin değil mi.kaynan kendi üzerine mi aldı. Kredi kimin üzerine

benle alakalı değil

iyilik yapma o zaman çık çocuklarına bak..

Baktirmicaksiniz ozaman benim etrafında kayinvalidem den başka kimse yoktu baktirmak istemedigim için calismadimda kendim baktım. 8 yaşına geldi şimdi yine hamileyim yine zorlansamda yalnız olsamda kendim bakıcam çünkü istemiyorum.sikayet etmeye hakkınız yok mecbur değil ayrıca bak neguzel bakıyor. Benimki istemiyorduda zaten

ya ben anlamadım bı yeri...

1) eşin çalışıyor ve kaynananın sizin ıcın aldırttığı evın kredisini ödüyor. sen ıstemesende sevmesende sızın evınız sonuçta. burası tamam.
2) calışıyorsun. kaynın ıcın kredi çektın.. onun kredisini ödüyorsun!! anlamadığım yer tamda burası. nıye sen ödüyorsun? onlar yapsın aylık odemeyi...

sen yapıcagını yapmışsın.
hadı tamam bu zamana kadar odedın. ben işten çıkıyorum, sızın ıcın yapabılecegımı yaptım ben çocuklarıma bakıcam, zaten iş yerındekılerle de anlaşamıyoruz. çocuklarım okula baslayınca gene donerım işe diceksin olcak bıtıcek.
kaynın mı verır parayı, yoksa kaynanan mı destek çıkar da denkleştırırler parayı bılemem. ama kaynanan pek de masum gelemdi gelemdi bana.
bunu adı fesatlıksa evet bende fesatım ozaman.
annem dıye sevlırmı çocuk be. benım annem bıle bı kere dedı, aldı ağzının payını oturdu daha demiyor, nerde kaldı esımın annesının soyledıgını yutucam. yok oyle.

evet o ev bizim ama bizi mecbur bıraktı benim kızdığım evde ben oturacağım değil mi benim gönlüme göre bir yer olmalıydı benim işime çook uzak bir muhit ve o dönemler eşim biraz laf dinleseydi işimle annem yakın o taraftan ev alırdım işte son pişmanlık fayda etmiyor o ev için verdiğim paraya zaten acıyorum

2. maddedeki seçeneği bende sundum kredi benim üzerime
ödemeyi siz yapın işten çıkayım dedim ama parası çok kıymetli olduğu için asla vermez bu zamana kadar vermediği gibi onlara güvenip te işten de çıkamam ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…