Kv çocuklarınız için emek veriyor. Sizde burda kıskanıyorum bla bla. Yazık o kadının verdiği özveriye. Hep kv de hata aramamak lazım.
Sonraki mesajları okudunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi kayınvalidesinin borcunu ödemek için mecburen çalışıyor.
Yani asıl özveride kendisi bulunuyor,bebekleriyle geçireceği zamanı kendisinden habersiz çekilen ve ödenmeyen bir krediyi ödemek için
çalışmakla geçiriyor.
Aslında bi de karşı tarafı dinlemek lazım. Biz boşuna tartışıyoruz. Kv isyese hem cocuguna baksın hemde kredi borcunu ödesin de diye bilirdi. Ya da kendine bi bakıcı tutta diyebilirdi. Biz burda tek taraflı dinliyoruz. Bir de karşı tarafı dinlemek lazım.
bende bebeğimi annemden kıskanmıştım
buarada evet babanneye bir süre anne diyecekler
anlamaya başladıklarında öğretirsiniz ama gene hatlar karışır anne drler ona. o ayrımı yapmları için biraz büyümeleri gerekiyor.
ve babannenin asla annem annem diye sevmemesi gerekiyor
ve daha bu sabah annem annem diyordu
sevsin etsin ama anne demesin bu lafı kendi annem dahi dese kızarımm
buarada benimde bebeğim tüp bebek.3 denemede oldu
eski eşle ayrıldıgımız için cocugum ıcın calısmam gerekıyordu osebebten calıstım ama 9 aylıktı
sız neden bıraz yasadıgınız seylerın acısını cıkarmadınız bebeklerınız cok ufakta. uzmekte ıstemem belkı hakketen mecbur olabılırısnız ama
ben eğer bahsettiğim ayrılık olmasaydı sanırım sogan ekmege razı olur bebegımın yanında olurdum dıye dusunuyorum
eşim annesinin isteğiyle ev aldı (bize)onun tüm maaşı krediye gidiyor(benim hiç oturmak istemeyeceğim bir semtte)
bana da bu kredi var evi döndürebilmek için benim mecbur çalışmam lazım
belki de herşeyi bilerek yaptı bilerek bizi borca soktu artık hiçbir şey düşünemiyorum
bazı arkadaşların tuzu kuru anlaşılan ama beni anlayanlarda gayet iyi anlamış mecburiyet hayat şartları insanın elini kolunu bağlıyor fesat diyen olmuş başka şey diyen olmuş sizin gibi bayanların hayatları dört dörtlükki derdimi dahi anlayamamışsınız
bu bir kıskançlık değil aslında evlatlarını paylaşamama sakınma duygusu
anlatamadığım şey borç benim değil kendi borçları
benle alakalı değil
işşte benim salaklığım milete iyilik yapmaya kalkarsan böyle elin kolun bağlı ortada kalırsın
anlatamadığım şey borç benim değil kendi borçları
benle alakalı değil
işşte benim salaklığım milete iyilik yapmaya kalkarsan böyle elin kolun bağlı ortada kalırsın
ya ben anlamadım bı yeri...
1) eşin çalışıyor ve kaynananın sizin ıcın aldırttığı evın kredisini ödüyor. sen ıstemesende sevmesende sızın evınız sonuçta. burası tamam.
2) calışıyorsun. kaynın ıcın kredi çektın.. onun kredisini ödüyorsun!! anlamadığım yer tamda burası. nıye sen ödüyorsun? onlar yapsın aylık odemeyi...
sen yapıcagını yapmışsın.
hadı tamam bu zamana kadar odedın. ben işten çıkıyorum, sızın ıcın yapabılecegımı yaptım ben çocuklarıma bakıcam, zaten iş yerındekılerle de anlaşamıyoruz. çocuklarım okula baslayınca gene donerım işe diceksin olcak bıtıcek.
kaynın mı verır parayı, yoksa kaynanan mı destek çıkar da denkleştırırler parayı bılemem. ama kaynanan pek de masum gelemdi gelemdi bana.
bunu adı fesatlıksa evet bende fesatım ozaman.
annem dıye sevlırmı çocuk be. benım annem bıle bı kere dedı, aldı ağzının payını oturdu daha demiyor, nerde kaldı esımın annesının soyledıgını yutucam. yok oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?