- 9 Kasım 2015
- 8
- 4
- 1
- 41
- Konu Sahibi ppinar2014
-
Evet ben de oyüzden olduğunu düşünüyorumBakıcı tut baska birsey değil çünkü bakıcı saat 5 de 6 da gidecek ama kv sürekli bebekle yani bu nedenle bebeğin ona daha çok alışıyo olabilir
Bankada çalışıyorum bilmiyorum kararsızım eşim de çok desteklemiyor o fikrimiBakıcıya bırakmak çok zor çocuğu. Ozel sektordeysen istifa etme durumun varsa et, çocuk okula başladıktan sonra çalışırsın
Alabiliryorsun bir yıl daha ücretsiz izin alBankada çalışıyorum bilmiyorum kararsızım eşim de çok desteklemiyor o fikrimi
Ben de bu düşüncelerle rahatlamaya çalışıyorum teşekkür ederim ama uinede banyoda balkonda ağlıyorum engel olamıyorum keşke şartlar uygun olsa da bakıcıya kv ye baktırmasak kendimiz büyütsekIyi yönden bak. Kayinvaliden çocuğa resmen annesini arattirmiyor. Hem 1yil izin almışsin zaten bence elinden geleni yaptın. Evladinin geleceği için çalışiyorusun bunu unutma
vet zaten işe başlamamla alakalı değil öncesinde de üzülüyordum babasına daha düşkün bana değil diye erkekleri çok seviyor bilmiyorum belkide dediğiniz gibi soğuk yapılı ben ona nekadar sevgi versem de karşılığını göremicemİyi de daha 3 haftadır ayrıymışsınız. 3 hafta önceye kadar siz bakmışsınız. Bana garip geldi. Belki de çocuğunuz biraz soğuk yapılı bir çocuktur. Her çocuk anneye düşkün olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?