- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi ppinar2014
-
Bu konuda fazla hassasim. Sizin soylediginiz gibi belki bi donemdir. Gecici bi surectir bilemiyorum. Ama soylediginiz laf dogru. Annem kv gibidir. Bana karsi yani. Sanki benim kaynanam mubarek. Gulerek soyluyo o sozleri ama iste bana batiyo uzuluyorum.
Buraya bu yorumu yaptigim gun sanki hissetmis gibi aksam gittigimde "cok ozlemis bu bebek anncigini, hadi hemen yemek ye de sut olsun sonra al hemen emzir" falan dedi. Ac mi dedim. Yoo tok ama olsun emsin dedi. İcine mi dogdu burayi mi okudu bilemedi valla
Yani bilemiyorum aklim bebekte kalmasin diye oyle diyo heralde. Yani sen yokken de iyi bebek bak imaji vermeye calisiyo kendince.. takmiyim diye.. Aman ne bileyim insallah gecer hemen de stresi birakirim zira sutumu de etkiliyo bu dusunceler.
Siz calisiyor muydunuz cocuklariniza bakarken?
Siz emziriyorsunuz, geceleri siz uyutuyorsunuz, ağladı mı kalkıp bezini değiştiriyorsunuz değil mi, öyleyse geçerli4 aylikken birakilan bebek icin de gecerli mi acaba
Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin aldım bebeğim 15 aylık oldu ve işe geri döndüm(3. Haftam)
Evimiz merkeze uzak oyüzden kayınvalidem haftaiçi oğluma bakıyor bizde kalıyor haftaiçi r pazar akşamı alıp cuma akşamı evine bıtakıyoruz.İşten akşam 6 buçukta geliyorum oğlum 10 da uyuyor ben onunla vakit geçirmek istiyorum ama istediğim gibi olmuyor kv yamında rahat olamıyorum.. Birde oğlum bazı akşamlar ben yokmuşum gibi davranıyor hiç yaklaşmıyor sevdirmiyor..( bana bağlılığının olmadığını düşünüyorum bazen ve çok üzülüyorumeşime daha düşkün...ağlamaklıyım( belki de kayınvalideme daha çok alışacak benden uzaklaşacak ( oğlumu kv. Den kıskanıyorum onu ben büyütmek istiyorumbazen istifa etmek geliyor aklıma.. Tecrübeli anneler yorumlarınız çok önemli duygusal mı bakıyorum yoksa bişeyler yapmalı mıyım beni sadece meme olarak görüyor sanki
Siz emziriyorsunuz, geceleri siz uyutuyorsunuz, ağladı mı kalkıp bezini değiştiriyorsunuz değil mi, öyleyse geçerli
Siz emzirmiyor musunuz?Daha baslamadim ama bakalim ben yapacagim bunlari insallah. Ama 12 saat yokum yakinda tabi.
kendi annen baksınMerhaba arkadaşlar doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin aldım bebeğim 15 aylık oldu ve işe geri döndüm(3. Haftam)
Evimiz merkeze uzak oyüzden kayınvalidem haftaiçi oğluma bakıyor bizde kalıyor haftaiçi r pazar akşamı alıp cuma akşamı evine bıtakıyoruz.İşten akşam 6 buçukta geliyorum oğlum 10 da uyuyor ben onunla vakit geçirmek istiyorum ama istediğim gibi olmuyor kv yamında rahat olamıyorum.. Birde oğlum bazı akşamlar ben yokmuşum gibi davranıyor hiç yaklaşmıyor sevdirmiyor..( bana bağlılığının olmadığını düşünüyorum bazen ve çok üzülüyorumeşime daha düşkün...ağlamaklıyım( belki de kayınvalideme daha çok alışacak benden uzaklaşacak ( oğlumu kv. Den kıskanıyorum onu ben büyütmek istiyorumbazen istifa etmek geliyor aklıma.. Tecrübeli anneler yorumlarınız çok önemli duygusal mı bakıyorum yoksa bişeyler yapmalı mıyım beni sadece meme olarak görüyor sanki
Siz emzirmiyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin aldım bebeğim 15 aylık oldu ve işe geri döndüm(3. Haftam)
Bazi buyuklerde bu fantazi varEvet ben de oyüzden olduğunu düşünüyorumbir de kayınvalidem oğlumun gündüZ beni hiç aramadığını söylüyor. Tabiki aramasın ağlamasın ama bu bende hayal kırıklığı yaratıyor acaba nerde hata yaptım diye..
Bizim burda bi komsu kayinvalidesine birakti cocugu 9 aylikken ve kocasiyla beraber fransaya gittiler calismaya ama cocuk babaanneci oldu cikti simdi cocuk 13 14 yaslarinda ve annesiyle babasi ayrildi ama cocuk annesini goresi gozu yok kadin ariyormus gel oglum bende kal gibisinden yok ben napicam senin yaninda falan gitmiyor ne olursa olsun cocugunuzu siz buyutun annenin yerini hicbisey tutmaz
Evet sadece yaz tatillerinde geldilerYillarca Fransada mi calistilar?
Evet sadece yaz tatillerinde geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?