Bebeğimi kayınvalidemden kıskanıyorum:((

Bence de aklınız bebekte kalmasın diye söylüyor, düşünsenize "bebek bugün seni çok özledi ağladı durdu iyi ki geldin" dese panikleyip üzülmez misiniz?
o sizin duygularınızı özleminizi sahiplenmenizi çok da anlayamıyor belki, ama inanın geçiyor :)

Siz calisiyor muydunuz cocuklariniza bakarken?

evet bir kızım var doğum iznim biter bitmez işe başladım

bende 15 ay kendim baktım sonra annem baktı şuan kvdem bakıyor ama bana olan düşkünlüğü asla gitmedi tam tersi katlanarak artıyor bence bu oğlunuzun yapısıyla ilgili kvdenizi kıskanacağınız bir durum yok ortada ne güzel çocuğunuzu bakıyor sizde çalışıyorsunuz ve evinize gelip bakıyor

kayınvalidenin ellerinden öp, başında taşu kadını, artık kim kimin çocuğuna bakıyo,iyi kadınmış.sense biraz çocuksu düşünüyorsun

kendi annen baksın

çocuk, en çok kiminle vakit geçirirse onu daha cok sever.
hatta onsuz bişi bile yapmak ıstemez. çocuklar böyle

Annem ev hanımı olduğu halde bazen birimizi ya da bikaçımızı babaanneme bırakırdı haliyle alışır severdik.
Ama annem kvsini sevmediği için bizim onu sevmemize üzülür ağlardı.
Çok haklısın. İstersen annenle konuş çocuk bakımı konusunda. Çünkü o kendi annen olduğu için bir yabancı kadar göze batmayacaktır.

Evde surekli kiminle kalirsa cocuk ona bagimli olur. Herkesin yeri ayridir cocukta. Kafana takma ama elinden geldigince vakit yarat ve ilgilen.Annesinin yerini kimse almaz alamaz. Buyudukce sana yanasacaktir

Bebeğinizi bakıcıya bırakmak gibi bir çözüm düşünmezsiniz umarım.
Babaannesi varken hem de.

Bazi buyuklerde bu fantazi var
"Cocugun seni hic aramiyor , hic duskun degil sana, beni daha cok seviyor,oyyyy"
Banada esimin teyzesi diyodu giick sey

Dedesine anane babannesine deli gibi aşık çocuklar gördüm ki en sonunda anne babalarina döndüler. Bu yaş grubu ilgili heyecanlı sesli kişiyi seviyor ama 2- 2.5 yaş gibi kurallar koyan düzen sağlayan kişiye dönüyor benim tecrübe ettiğim kadariyla. Ben de az kiskanmadim eşşek sipasini. Ama artık beni de seviyor çok şükür

Bizim burda bi komsu kayinvalidesine birakti cocugu 9 aylikken ve kocasiyla beraber fransaya gittiler calismaya ama cocuk babaanneci oldu cikti simdi cocuk 13 14 yaslarinda ve annesiyle babasi ayrildi ama cocuk annesini goresi gozu yok kadin ariyormus gel oglum bende kal gibisinden yok ben napicam senin yaninda falan gitmiyor ne olursa olsun cocugunuzu siz buyutun annenin yerini hicbisey tutmaz

Yillarca Fransada mi calistilar?

kıskanıyorsan işten ayrıl kendin bak
ha yok işten ayrılamam diyorsanda duygularına hakim ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…