Bebeğimi kayınvalidemden kıskanıyorum:((

bende aynı dertten muzdariptim
ikinci bebeğe hamile kaldım mecbur çalışamayacağım, sorun kökten çözülecek
bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılayan kişiye daha çok ilgi duyması normal bu gerçeği sindirebilsek bir problem kalmayacak da.. maddi durumunuz elveriyorsa 3 yaşına kadar kendiniz bakın sonra yarı zamanlı kreş- kayınvalide yardımı ile daha rahat götürürsünüz bence
birde benim kayınvalidem de işe ilk başladığım zamanlarda seni hiç aramıyor derdi, ama kötü niyetle dediklerini sanmıyorum, onlar da anne, aklınız kalmasın diye diyordur, sonradan benim kayınvalidem itiraf etti ben sana böyle diyordum ama aslında durmuyordu hep seni arıyordu, üzülürsün diye söyleyemiyordum demişti.

kaynana helal olsun diyorrum.

kaynana helal olsun diyorrum.

süreç şuan daha iyi gidiyor akşamları ben eve gelince öyle güzel gülümsüyor ki sonra kucağımdan inmiyor aşkım :) pzt salı çarşamba akşamları böyleyiz perşembe cuma akşamları okadar sallamıyor peşimden koşmuyor sanırım haftasonuna doğru kayınvalideme iyice alışmış oluyor haftasonu da bana .. hayat şartları zor ..öyle olmasa çalışmazdım kesinlikle.. eşimle istediğimiz bir ev almak.. ben çalışmadan bu mümkün değil..keşke çalışmasam da kendim baksam.. benim çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi anne olmak.. allah isteyen herkese nasip etsin..amin..
kayınvalidem bişeyler öğretiyor akşamları hünerlerini gösteriyor bizimki,bunları yaparken kayınvalideme bakıyor gidiyor onu yanağından öpüyor..ilk zamanlardaki gibi üzülmüyorum bunları gördükçe eskisi kadar duygusal değilim 2-3 sabah arkamdan ağladı bana baka baka çok kötü geçirdim o günü ve dedim ki kesinlikle artık duygusal düşünmeyeceksin.. ağlaması beni araması çok daha kötüymüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…