- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi ppinar2014
-
Çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız:) bu akşam iyi hissetme sebebimsiniz... Zaten bağımlı olmasın çocuklar haklısınız.. İnşallah geçecekbu günler zaten kv ağustosa kadar bakacak sonra 2 yaşında kreş düşünüyoruz çok iyi bir kreş var burada..ben de sizin gibiydim başlarda bu törpülenmiş halim bunlar çok garip duygular mesela oğlum bana buakşam öyle davrandı değil mi hemen genele yayıyorum halbuki sabah benim kucağımdayken kv ye gitmedi ondan kaçtı yere koyunca da bacağıma yapıştı bırakmadı .. Bu yaşam şekline alışamamal da var tabiki.. İnşallah dediğiniz gibi olur ve ilerde kendimi üzdüğüm için kızarım kendimeayrıca çocuğun anneye çok düşkün olması aslında anneye güvenle bağlanmadığını gösteriyor. ilk bir bir buçuk sene aşırı bağımlılık bir problem aslında...
size tavsiyem işe giderken mutlaka vedalaşın geri geleceğinizi söyleyin. şimdi anlamaz evet ama siz yine de söyleyin. kaçar gibi gitmek ve geleceğim deyip gelmeyerek kandırmak çocuğun güvenini zedeliyor. bir iki yaş arası anlıyorlar her şeyi. biz amaan o daha bebek diyoruz ya aslında o kadar erken kavramaya başlıyorlar ki...
Evet çok haklısınız Gerçekten çok iyi bakıyor sağolsun hiç gözüm arkada değil zaten emin olun yedirdi mi içirdi mi altı çişli kaldı mı aklıma gelmiyor biliyorum ki yapıyor hepsini ama işte bazen elimde olmuyorilla ki fedakarlik yapmak gerekiyor bi yerde. ya maddi yonden rahat ediceksiniz veya oglunuzun ilgisini kazancaksiniz... zahmetsiz rahmet olmuyor. su an daha bebek oldugu icin kendi ile en fazla zaman geciren kisi ile guclu baglar kuruyor ,ileride annesini tanidiginda elbette sizinle de iyi diyalog icinde olcak ama o zmana kadar sabretmek ve ihtimaller dahilinde ilgi beklemek bi anne icin cok yorucu.
sunu da eklemeliyim ki ; kv nize bebeginize boyle guzel baktigi icin minnettar olmalisiniz ayrica.
Evet çok haklısınız Gerçekten çok iyi bakıyor sağolsun hiç gözüm arkada değil zaten emin olun yedirdi mi içirdi mi altı çişli kaldı mı aklıma gelmiyor biliyorum ki yapıyor hepsini ama işte bazen elimde olmuyor
Çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız:) bu akşam iyi hissetme sebebimsiniz... Zaten bağımlı olmasın çocuklar haklısınız.. İnşallah geçecekbu günler zaten kv ağustosa kadar bakacak sonra 2 yaşında kreş düşünüyoruz çok iyi bir kreş var burada..ben de sizin gibiydim başlarda bu törpülenmiş halim bunlar çok garip duygular mesela oğlum bana buakşam öyle davrandı değil mi hemen genele yayıyorum halbuki sabah benim kucağımdayken kv ye gitmedi ondan kaçtı yere koyunca da bacağıma yapıştı bırakmadı .. Bu yaşam şekline alışamamal da var tabiki.. İnşallah dediğiniz gibi olur ve ilerde kendimi üzdüğüm için kızarım kendime
Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin aldım bebeğim 15 aylık oldu ve işe geri döndüm(3. Haftam)
Evimiz merkeze uzak oyüzden kayınvalidem haftaiçi oğluma bakıyor bizde kalıyor haftaiçi r pazar akşamı alıp cuma akşamı evine bıtakıyoruz.İşten akşam 6 buçukta geliyorum oğlum 10 da uyuyor ben onunla vakit geçirmek istiyorum ama istediğim gibi olmuyor kv yamında rahat olamıyorum.. Birde oğlum bazı akşamlar ben yokmuşum gibi davranıyor hiç yaklaşmıyor sevdirmiyor..( bana bağlılığının olmadığını düşünüyorum bazen ve çok üzülüyorumeşime daha düşkün...ağlamaklıyım( belki de kayınvalideme daha çok alışacak benden uzaklaşacak ( oğlumu kv. Den kıskanıyorum onu ben büyütmek istiyorumbazen istifa etmek geliyor aklıma.. Tecrübeli anneler yorumlarınız çok önemli duygusal mı bakıyorum yoksa bişeyler yapmalı mıyım beni sadece meme olarak görüyor sanki
birçok bayanın söylediği gibi çok duygusal düşünüyorsunuz. henüz bebeğinizi bırakıp işe gitmeyi içinize sindirememişsiniz. şükredin kayınvalideniz var ve bebeğinize bakıyor. gözünüz arkada kalmıyor. bakıcıya güvenmediğinden eve kamera koyanlar sık bakıcı değiştirenleri düşünün.oğlunuz sizi cezalandırmak için eve geldiğinizde size gelmiyor. emmeyi istemesi de bence size sevgisinin göstergesi. büyük oğlum da nerdeyse 2 yaşına kadar eve geldiğimde hemen yanıma gelmezdi babaannesine sarıldı. ama bana aşırı düşkündü hala da düşkündür. iki çocuğuma da kayınvalidem bakıyor; benden çok daha ilgili,sabırlı ve çok iyi bakıyor. ilk önce çocuğunuzu bırakıp çalışmanız gerektiğini kabullenin ve duruma alışın ondan sonra bu düşünceleriniz değişecek.Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin aldım bebeğim 15 aylık oldu ve işe geri döndüm(3. Haftam)
Evimiz merkeze uzak oyüzden kayınvalidem haftaiçi oğluma bakıyor bizde kalıyor haftaiçi r pazar akşamı alıp cuma akşamı evine bıtakıyoruz.İşten akşam 6 buçukta geliyorum oğlum 10 da uyuyor ben onunla vakit geçirmek istiyorum ama istediğim gibi olmuyor kv yamında rahat olamıyorum.. Birde oğlum bazı akşamlar ben yokmuşum gibi davranıyor hiç yaklaşmıyor sevdirmiyor..( bana bağlılığının olmadığını düşünüyorum bazen ve çok üzülüyorumeşime daha düşkün...ağlamaklıyım( belki de kayınvalideme daha çok alışacak benden uzaklaşacak ( oğlumu kv. Den kıskanıyorum onu ben büyütmek istiyorumbazen istifa etmek geliyor aklıma.. Tecrübeli anneler yorumlarınız çok önemli duygusal mı bakıyorum yoksa bişeyler yapmalı mıyım beni sadece meme olarak görüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?