- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
6 aylık oldu hala öyle bide eşimin ailesi kalabalık halaları falan severken çok mıncıklıyor öpüyor cinnet geçiriyorum.Napcaz böyle bende merak ediyorum
Allah sana sabır versin valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylık oldu hala öyle bide eşimin ailesi kalabalık halaları falan severken çok mıncıklıyor öpüyor cinnet geçiriyorum.Napcaz böyle bende merak ediyorum
Benim 2.oğlum Annem doğuma gelmişti sanki oğlumuda giderken götürecek gibi geliyordu çok komik geliyor şimdi bu düşünce bakalım kızımda ne hissedecem bu hormonlar neler yapıyor bizeAnnem beni 3 yaşımdayken terk etmiş, bu hep içimde bi yaradır. Daha 12 gün oldu doğum yapalı, fakat sürekli içimde bebeğimi kaybetme korkusu var? Lohusalık'tan mı, nedendir bilmiyorum... KV kızımı "Annem, Kızım!!" diye sevse, sanki çocuğu elimden alacaklar diye bi korkum var?? Sürekli çocuğumu benden koparacaklar diye korkuyorum, içimde yara olan "Annesizlik" böyle mi dışa vuruyor kendini, yoksa ben bebeğimi kıskanıyor muyum?
Kızlar, sizce normal mi?
Ben kendimden biraz korkmaya başladım?
Yoksa ben mi çok büyütüyorum?
Benim 2.oğlum Annem doğuma gelmişti sanki oğlumuda giderken götürecek gibi geliyordu çok komik geliyor şimdi bu düşünce bakalım kızımda ne hissedecem bu hormonlar neler yapıyor bize
Bu arada çok özel değilse anneniz sizi biraktiktan sonra hiç gördünuz mü tekrar. Sizi kime bıraktı babaniza mi
İlk olarak Allah bağışlasın yavrunu. Bende ilk başlarda öyleydim birisi çocuğumu annem diye severse rahatsız oluyordum yaklaşık 4-5 ay sonra bu durum artık tuhafıma gitmedi birşey de demedim. Seninde öyle düşünmen normal daha yeni doğum yapmışsın birde içinde bir yara var böyle düşünmeni çok ormal buldum ama fazla üstünde durma hiç kimse bebeğini senden koparamaz sen bırakmadıkca lütfen üzülme bunun için
doğumdan sonra bendede olmuştu bu tarz dugyular
zamanla azalıyor
dört aylık anneme bırakıp işe başladım
konuşmaya başladığında anneme anne diyecek diye çok korktum
ama canım oğlum hiç üzmedi annesini..
anne annesini dedesini teyzesini babasını da çok sevdi
ama hiç biri annesinin yerini tutamaz
beni görünce kucağıma atlaması
şimdi işten gelince herşeyi benimle yapmak istemesi çok güzel
aramızda çok güçlü bir bağ kurduğumu düşünüyorum
sizde korkmayın sakın bol bol sevin öpün onu çok sevdiğinizi söyleyin
ben oğluma o kadar çok söyledimki konuşmaya başladığında ilk sözcüklerinden biri seviyom olmuştu :)
şimdi sürekli annecim seni çok seviyorum diyip ellerimi öpüyor
ve asla onu terkettiğim duygusuna kapılmadı
işe gidebilirim bazen yanında olmayabilirim
ama onun arkasındayım bunu çok iyi biliyor
ve işten sonra kalan zamanım tamamen ona ait
bırakın sizinde bebeğinizi sevsinler öpsünler
öpünce bitmiyorki :)
aksine mutluluğunuz katlanır
bebeğiniz herkes tarafından sevildiğini hisseder
inanın onların birbirini sevmesi bebeğiniz büyüdüğünde sizide mutlu edecek
şuan çok küçük anlamıyor olabilir
ama zamanla anneanne babaanne sevgisi gelişmeye başlayacak
sizin yeriniz hep ayrı kalacak
bebeğinize en güzel sevgi sözcüklerini söyleyip kucaktan indirmeselerde
sizin bir bakışınız bir gülüşünüzün yerini tutamaz
anne bebek arasındaki bağ çok kutsaldır.
Bende öyle diyordum şuan iki yaşındaYok canım değilsin merak etme ilk doğduğunda başında bekliyordum.Şimdi gece uyanmadan uyuyor 6 aylık ama ben yine on kere uyanıp bakıyorum.Hamileyken 6 aylık olunca odasında yatırcam derdim.Şimdi nerde en az 1 yaşında:)
Çok güzel anlatmışsın Can'ımdoğumdan sonra bendede olmuştu bu tarz dugyular
zamanla azalıyor
dört aylık anneme bırakıp işe başladım
konuşmaya başladığında anneme anne diyecek diye çok korktum
ama canım oğlum hiç üzmedi annesini..
anne annesini dedesini teyzesini babasını da çok sevdi
ama hiç biri annesinin yerini tutamaz
beni görünce kucağıma atlaması
şimdi işten gelince herşeyi benimle yapmak istemesi çok güzel
aramızda çok güçlü bir bağ kurduğumu düşünüyorum
sizde korkmayın sakın bol bol sevin öpün onu çok sevdiğinizi söyleyin
ben oğluma o kadar çok söyledimki konuşmaya başladığında ilk sözcüklerinden biri seviyom olmuştu :)
şimdi sürekli annecim seni çok seviyorum diyip ellerimi öpüyor
ve asla onu terkettiğim duygusuna kapılmadı
işe gidebilirim bazen yanında olmayabilirim
ama onun arkasındayım bunu çok iyi biliyor
ve işten sonra kalan zamanım tamamen ona ait
bırakın sizinde bebeğinizi sevsinler öpsünler
öpünce bitmiyorki :)
aksine mutluluğunuz katlanır
bebeğiniz herkes tarafından sevildiğini hisseder
inanın onların birbirini sevmesi bebeğiniz büyüdüğünde sizide mutlu edecek
şuan çok küçük anlamıyor olabilir
ama zamanla anneanne babaanne sevgisi gelişmeye başlayacak
sizin yeriniz hep ayrı kalacak
bebeğinize en güzel sevgi sözcüklerini söyleyip kucaktan indirmeselerde
sizin bir bakışınız bir gülüşünüzün yerini tutamaz
anne bebek arasındaki bağ çok kutsaldır.
hamileyken aynı duyguları yaşadım, hormonal sanırımAnnem beni 3 yaşımdayken terk etmiş, bu hep içimde bi yaradır. Daha 12 gün oldu doğum yapalı, fakat sürekli içimde bebeğimi kaybetme korkusu var? Lohusalık'tan mı, nedendir bilmiyorum... KV kızımı "Annem, Kızım!!" diye sevse, sanki çocuğu elimden alacaklar diye bi korkum var?? Sürekli çocuğumu benden koparacaklar diye korkuyorum, içimde yara olan "Annesizlik" böyle mi dışa vuruyor kendini, yoksa ben bebeğimi kıskanıyor muyum?
Kızlar, sizce normal mi?
Pozitif dusunmeye calisin. Kotu dusunceler kotuyu cekermis miknatis gibi..Annem beni 3 yaşımdayken terk etmiş, bu hep içimde bi yaradır. Daha 12 gün oldu doğum yapalı, fakat sürekli içimde bebeğimi kaybetme korkusu var? Lohusalık'tan mı, nedendir bilmiyorum... KV kızımı "Annem, Kızım!!" diye sevse, sanki çocuğu elimden alacaklar diye bi korkum var?? Sürekli çocuğumu benden koparacaklar diye korkuyorum, içimde yara olan "Annesizlik" böyle mi dışa vuruyor kendini, yoksa ben bebeğimi kıskanıyor muyum?
Kızlar, sizce normal mi?
Yaaaaa:))))Boşuna aldık o kadar mobilyaları desene:)))Bende öyle diyordum şuan iki yaşında
Senin öyle olmaz inşallah ben şuan mesela yatak odam soğuk diye salonda oğlumla uyuyorum ev de önemli birazYaaaaa:))))Boşuna aldık o kadar mobilyaları desene:)))