• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kıskanmiyorum ama..

Fotoğraf paylaşması olmamış, söyleyin kaldırsın da, ne bu kin ve nefret?
7 yılda aşk bitiyor vs demişsiniz, bitmeyen vardır, onlardan olur inşallah kardeşiniz.
Mutluluklarını istiyor olmanız gerekmiyor mu?
Çocuğunuzu sevmiş kız, psikopat ilan etmişsiniz.
Bence fazla gaza getirdiniz kendi kendinizi biraz sakin kalın.
Dünyadaki ilk ve tek çocuk sizin değil.

Ayrıca başlığa istinaden,
Bebeğinizi değil ama kardeşinizin sevgilisini ve ilişkilerini kıskanıyor gibisin.
Bence biraz uzak kal onlardan.
Ne mutluluklarına şahit ol ne kendinle kıyas yap.

Manyak mı ne... Cok haklısınız bence. Zaten küçük çocukların fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasına karşıyım. Hele ki annesinden habersiz paylaşmak ne demek. Sonuçta neler görüyoruz neler duyuyoruz..

Ahajdmdl ya elalemin çocuğunun boy boy resimlerini paylaşıp bal kızım diye seven manyakları bile savundunuz ya pes valla !

Off ikisi de fazla buldumcuk bunlar evlenince ortak face açıp her yediklerini içtiklerini paylaşırlar kesin.

Ben bu kizi taniyor olabilirim diyecektim ki ismini yazmissiniz sanırım o degil. Ayni boyle sevgilisinin ablasinin kiziyla fotograf paylasan bir psikopat taniyorum herkes arkasindan gülüyor kafayi yemiş diye. "Kuzum günden güne büyüyor." yazmisti en son gördüğümde.
Ben bu ilgisini cok anormal karşıladığımi söyledim aldığım cevap "Kendi çocuğum olsa bu kadar severim, o benim de çocuğum sayılır." oldu. Ben de yüzüne karşı "Kafayi yemissin, normal değilsin." dedim. Pişman değilim.:işsiz:

Hayret ettim bir anne olarak asla tahammül edemeyeceğim bir şey izin almadan paylaşım yapılması ben olsam kıskanırım neden kıskanmayayım en doğal duygu... Çok fazla yüz vermeyin derim

İzin almadan paylaşması kötü olmus. Fakat bebeğinizi sevmeseler de çok uzulurdunüz. Bence bu aylarda normal böyle hissetmeniz

Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya
ben olsam izinsiz bebeğimin fotoğraflarını paylaşman hoş olmadı canım. bebeğimin bu kadar sosyal medyada sergilenmesini istemiyorum. kaldırır mısın lütfen diye bir mesaj atarım. biz mükemmel bir çiftiz dedikleri zaman da siz daha ananızın yıkadığı g*tle duruyorsunuz.. hele bir evlenin o zaman görürüz kavgayı şavgayı derdim ;)

Manyakmı o ya? Bence o bebeği kıskanıyo asıl. Valla minnacık hareketler bile insanlardan soğutur beni. Ki bu koz o minnacık olayını bayağı aşmış. Bence çağırma. Yada çağormak zorundaysan yapma aile arası binğasta kesin. Eşinde sıkıntılı yerde zaten. Allah kavuştursın bu arada.

ben olsam izinsiz bebeğimin fotoğraflarını paylaşman hoş olmadı canım. bebeğimin bu kadar sosyal medyada sergilenmesini istemiyorum. kaldırır mısın lütfen diye bir mesaj atarım. biz mükemmel bir çiftiz dedikleri zaman da siz daha ananızın yıkadığı g*tle duruyorsunuz.. hele bir evlenin o zaman görürüz kavgayı şavgayı derdim :KK66:
Ooooooouuuuv çoook sert :bicak::sopa::halay:

Ortalık pedofili manyak kaynıyor sosyal medyada da çok vardır eminim . Kaldırtın resimleri . Kız da kendine sizin ailede yer edinmeye çalışıyor bence . Başka bir niyeti yoktur heralde

Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya
Siz niye esinizle olan ufak bi tartismanizi onlara anlatiyorsunuz ki?

Sizin diğer konunuzu da okudum.
Direkt yazın sildirin tüm fotoları.
O kız belliki çirkef.
Siz de bebeğinizin fotolarını kendi şizofrenik dünyasına alet ettirmeyin.

Back
X