• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kıskanmiyorum ama..

Açıkçası ben nazara inanan bi insanım ama küçük çocukların fotoğraflarının sosyal medyada bulunmasını doğru bulmamamin tek sebebi bu değil, bi harika bebek seninki mı neden gizliyosun gibi tepkilere maruz kalınsa da etrafta pedofili gibi bi gerçek var. Anne değilim, evli bile değilim ama bi çocuğum olsaydı her türlü sapkınlığın en yakınlardan bile gelebildigi bu dönemde sosyal medya gibi herkesin çok kolay ulaşabildiği bi platforma cocugumun fotoğraflarını asla koymazdım. Hicbir sapığın ağzının suyunu akıtıp çocuğuma farklı bi gözle bakmasını kabul edemezdim. Gösterdiğiniz de sadece ve sadece hassasiyet. Gerek sevgilisi koysun gerekse ona kalmadan erkek kardeşiniz koysun herkese rest cekme hakkınız tabiki var isteyen kırılır isteyen trip atar isteyen de iletişimini keser evladınizdan kıymetli değil . Cok meraklilarsa kendi çocuklarını istedikleri yere koyabilirler.

Nacizane, eşinize ve o bölgedeki diğer herkese Allah yardim etsin, siz de desteğinizi hiç eksik etmeyin inşallah

sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış.
sakat bir durum. Allah'ın ona verdiği bir bebek söz konusu değil ki çocuk sizin çocuğunuz. altına yazsaydın ya çocuk benim çocuğum siz de evlenirsiniz de sizin de olur, kendi bebeginizle resminizi koyduğunuz günleri de görürüz insallah tarzında bir şeyler. ben bile sinirlendim. başkasının çocuğunu oğlum kızım diye sevmem, sevilmemeli de.

bir de başkasının bebeğinin resmini izinsiz sosyal medyaya koymak büyük küstahlık. İnan dava açsan kazanırsın. Mahremiyet denen bir şey var. I ıh olmamış bu kız... Çok saygısız...

Bebeginize bal kizim mi diyor:işsiz: anneanne babaanne olsa boyle sevemez yani.. Ben bir baskasinin cocugunu asla kizim diye sevemem. Kendisi de anne olsa neyse dicem daha bekar kiz yani.. Gercekten biraz cahil bir kizmiş

Niye kiz arkadasibile bukadar muataosuniz ki. Ne gerek var? Kiz arkadasi sadece cagirma.
Kardesin de iyle dedigunde iyi ne guzel evlwnin de bize evlikigi ogretin de.
Birdaha esinle sikintilar olursa da paylasma kimseyle

Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya
Ne hadle çocuğunuzun resmini paylaşabiliyor sizden habersiz? Bence öncelikli sorununuz bu.

Büyük olay çıkarırım. O fotolarin hepsinin altina yorum yaz. Sen kimsin de benim çocuğumun resmini benden izin almadan sosyal medyada paylaşırsın diye. Kafayimi yedin sen diye. Annen falan yok mu o girsin devreye. Kocan ile de allah seni en kısa zamanda kavuştursun canım. Sıkıntılarını da durulur inşallah.

Eşiniz böyle zor bir görevdeyken şöyle konuşan kardeşten uzak durun bence. Zira onun akrabalık ve milliyetçilik damarlarında biraz problem var gibi görünüyor. Kardeşinize 'keşke her şey sevgiliyken olduğu kadar basit olsa, sizi de görürüz hele bi evlenin de' deyin.

Bence tencere kapak gibiler ikisi de birbirinden dengesiz.

Kızı da arayıp direk çocuğumun fotoğraflarını benden izinsiz koyman hiç hoş değil, kaldır lütfen deyin.

Bir de iki kendini ve haddini bilmezin sizi üzmesine izin vermeyin.

Neden sizin herşeyinizden bu kız haberdar? Evdeki kavgadan 6-7 aylık sevgiliye ne?

Kardeşiniz de tuhafmış.

Bende sandım bir kez geldi bebeğinizi sevdi. O kadar foto için bi çok kez gelip resim çekmiş olmalı. Kesinlikle izin istemeliydi o da ayrı.

Allah eşinizin yardımcısı olsun bu arada. Zor bi dönemdesiniz, bi de onların gelip sizi üzmesine izin vermeyin. Çizginizi çizin; özelinizi paylaşmayın.

Doğmadık çocuğa don biçiyor onlarda; yok evli olsak öyle olamazdı falan. Neyse bişey demeyeyim.

Kardesinizi ciddiye bile almayin Allah daha iyi etsin kardesim diyin. Beklemedigi tepki bu cunku. Diger turlu sinirli ve alingan cevaplariniz onu memnun eder. Size gelince insanlar yasadigi badireler vesilesiyle bu gune gelir ne mutlu size

Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya
Kim size bosanin diyor?

Kardesinizin sevgilisi mi? Eger o söylüyorsa esinle arandaki sorunlari nereden biliyor niye anlatiyorsun yavda sahit olmasina izin veriyorsun derim.

O kız fotoların altına o şekilde cümleler yazmasa bile ben onun profil sayfasında boy boy kendi bebeğimin resmini paylaştırmam!
Kendi çocuklarımı sosyal medyaya koymam,başkasına da koydurmam kısaca.
Ne münasebet,sizin onca tanımadığınız insan ekli sonuçta onun adresinde.
Bence siz de. bunu bahane edip engelleyin resim eklemesini.

*Allah sağ salim dönmek nasip etsin eşinize ve tüm askerlerimize.
Kimseyi dinlemeyin siz.
Mutlu iseniz mutlusunuzdur.
Size "boşan" deme hakkını vermeyin erkek kardeşinize.
O kendi hastalıklı sevgilisine baksın.

Oncelikle esinize ve arkadaslarina Rabbim guc kuvvet versin. Tekinin tirnagina zarar gelmeden sag salim doner hepsi insallah.

Kardesiniz biraz dengesiz demek ki.
Kusura bakmayin ama esinizle olan problemlerinizi paylasmamaniz gereken bir insan oldugu belli.
Tamam herkes ablasina sahip cikmak ister zor durumdaysa fakat olaylari abartip her problemde bosanin demeye hakki yok.
"Bekara kari bosamak kolay" derler ya. O hesap.

Kiz arkadasina gelince. Bence direkt uzaklasin o kizdan.
Ayrica konusun kaldirsin bebeginizin resimlerini.
Ben rahatsiz oluyorum cocugumun sosyal medyada yer almasindan deyin.
Ayrica dogumgunune falan da cagirmayin sakın.
Varsin alinsin varsin sevmesin sizi.
Kendince bir aile kurmus, sizin evladinizi da kendisine evlst benimsemis galiba.

Her şeyden önce senden habersiz kızının fotoğraflarını paylaşmış bu çok yanlış bir şey.

İkinci olarak da ya fotoğrafları sildirirdim ya da her fotoğrafın altına canım kızım dayısı ile de çok mutlu tarzı şeyler yazardım.

Yüz yüze geldiğimde de “eşim ve kızımla ilgili yerli yersiz konuşma lütfen” diye de uyarırdım. Tahammül etmek zorunda değilsin haddini bilsin.

Back
X