- Konu Sahibi birumutturyasamak
Açıkçası ben nazara inanan bi insanım ama küçük çocukların fotoğraflarının sosyal medyada bulunmasını doğru bulmamamin tek sebebi bu değil, bi harika bebek seninki mı neden gizliyosun gibi tepkilere maruz kalınsa da etrafta pedofili gibi bi gerçek var. Anne değilim, evli bile değilim ama bi çocuğum olsaydı her türlü sapkınlığın en yakınlardan bile gelebildigi bu dönemde sosyal medya gibi herkesin çok kolay ulaşabildiği bi platforma cocugumun fotoğraflarını asla koymazdım. Hicbir sapığın ağzının suyunu akıtıp çocuğuma farklı bi gözle bakmasını kabul edemezdim. Gösterdiğiniz de sadece ve sadece hassasiyet. Gerek sevgilisi koysun gerekse ona kalmadan erkek kardeşiniz koysun herkese rest cekme hakkınız tabiki var isteyen kırılır isteyen trip atar isteyen de iletişimini keser evladınizdan kıymetli değil . Cok meraklilarsa kendi çocuklarını istedikleri yere koyabilirler.
Nacizane, eşinize ve o bölgedeki diğer herkese Allah yardim etsin, siz de desteğinizi hiç eksik etmeyin inşallah
Nacizane, eşinize ve o bölgedeki diğer herkese Allah yardim etsin, siz de desteğinizi hiç eksik etmeyin inşallah