Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Cinsiyet partisinden belli siz fazla gözüne soktunuz belki o yüzden kırgın evet kardeşim benden önce hamile kalsa bı burukluk yaşarım ama öte yandan daha çok mutlu olurum onun için herkes nasibini yaşıyor
Bacimda benim olmadığını bile bile hep hamileliğe atiflarda bulinduysa her fırsatta beni bilerek veya bilmeyerek kirdysa kii ben bilerek yapiyor diye düşünürm halden anlamak lazm insan kardeşinin ne hissettiğini bilmez mi ona göre davranır ama siz ona göre davranmadiniz gibi geliyor ve oda sizi görmek istemiyor hamile olduğunuz için değilde düşüncesiz olduğunuz için

İnan sen kötü düşünmüyorsun. İnsanlar artık çok bencil ve düşüncesiz. Ben artık yeri geldiğinde insanları terslemeyi öğrendim. Yoksa herşeyi kendilerine hak görüyorlar.

Aminn cümlemizin mutluluğu huzuru sevgisi daim olsun inşallah

Evet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
Burada aylardır uğraşıyoruz.. Emin olun pes etmemiştir.. Siz ballandıra ballandıra anlattığınız ve kardeşiniz hiç yardımcı olmadıgınız için üzüldüm ne yapabilirim derken bile halini hissetmediğimiz için kardeşinizi mi suçluyorsunuz..
Cinsiyet partisi bile yaparken azıcık bile onun yerine koymayıp bi de utanmadan niye gelmedi herkes şaşırdı mı diyorsunuz…
Emin olun kardeşinizde ablam bana bunu nasıl yapar diye şaşkın ve hazmedemiyordur.. Ve en sakin hali ile size böyle tepki göateriyordur.. Bence az bile yapmış..

Bir kadinin 7 aydir cocugu olmuyor diye kardesinin cocuguyla ilgili herhangi bir kutlamaya gelmemesi hic normal degil. Benim 7 yil olmasa yine de giderdim, kardes yegen bu ya Bence siz haklisiniz, 7 ay icin dram yaratmaya gerek yok diye dusunuyorum

Kardeşinizin çocuğu olmuyorken hemen onun olduğu binada cinsiyet partisi yapmanız hoş olmamış. Kayınvalideniz istemiş o zaman kayınvalidenizle konuşup kendi evinizde minik bişi yapabilirdiniz. Kardeşinizin haberi olmadan. Ewet siz sevincinizi paylaşmak istemişsiniz ama kardeşinizde düşünmeniz gerekirdi .
Kendi evinizde yapsaydınız hem kardeşiniz üzülmemiş olurdu hem sizin istediğiniz olurdu.
Çocuğu olmayan kişiler daha fazla hassas olabiliyor

Bir kadinin 7 aydir cocugu olmuyor diye kardesinin cocuguyla ilgili herhangi bir kutlamaya gelmemesi hic normal degil. Benim 7 yil olmasa yine de giderdim, kardes yegen bu ya Bence siz haklisiniz, 7 ay icin dram yaratmaya gerek yok diye dusunuyorum
Bir onceki konusunda, kardesler ayni anda hamile kalirsa arada rekabet olur mu diye soran birisi kendisi. Yani oyle kardes yegen gibi kutsal mefhumlari yok. Akli baska çalışıyor.

Büşracım, işine gelen yorumları sessizce beğeniyorsun, bi '' Hi! '' bile demiyorsun. Senin hastalığın kardeşininkinden bile kötü, onun ilacı eczanede, sen ona bir gün fesatlanamazsan ölürsün.

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
İnsan kardeşine hamileliğime pekte sevinmedi diye laf eder mi Allah aşkına

Sizin niyetinizi bilemem ama kardeşiniz bu konuda hassas ve siz onu anlayamazsınız yaşamadığını için. Anladığım şu an çocuk deneme aşamasında ve negatifleri gördükçe üzülüyor belli ki ve içine atıyor. Siz kardeşi olarak ona destek olacağınıza sizin adınıza sevinmediğinizi düşünüyorsunuz. Kusura bakmayında çok bencilce bir düşünce.

Evet detaylara hakimsiniz. Şimdi ise iki kardeş ikimiz de hamileymisiz. Ben kardeşimin gebelik haberini beş dk önce öğrendim.
5 dk önce öğrendiğiniz bu güzel haber için burada napıyosunuz gidip kardeşinizin sevincini paylaşsanıza . Gerçekten buradan nasıl bir cevap bekliyosunuz ilginçsiniz gerçekten

Ilişkiniz normalde nasıldı peki? Uzak mıydınız hep birbirinize ya da aranızda bir problem var mıydı? Ben sizin yerinizde olsam evine giderdim, sen inmiyorsun bari ben çıkayım dedim derdim ve partiye neden katılmadığını, aramızda bir sorun olup olmadiğını sorardım. Ayrıca yaptiginin bana kendimi kötü hissettirdiğinden de bahsederdim. Sonuçta siz kardeşsiniz aranızda dağ dağa küsmüş dağın haberi yok durumu olmamalı diye düşünüyorum.

ben nispet olduğunu düşünüyorum
insan arkadaşıyla görüşünce %95 bebek muhabbeti yapmak zorunda da değil zaten
hiç iyi niyetli de bulmuyorum.
bebeğin ilk k*kası konseptine kadar her şeye parti yapılmasını zaten tüm bunların ötesinde manasız buluyorum.
hayır hadi senin de çocuğun var diyelim ki tüm bu moral bozukluğundan bağımsızsın, arkadaşım ben senin her partine işim gücüm yok gibi gelmek zorunda mıyım?

Kardeşim de hamileymis zaten. Aradı söyledi az önce. Ama benim kutlamaya gelmedi. Üstüne bir de storyde görüp normalde ifade bırakırdı, ifade bile bırakmadan geçti.
Bir arkadaşım her şeyi whsatpp ta paylaşırdı. Hatta cenazeleri varsa bile “canım amcam çok erken gittin” falan yazar, sonra onu görüp kendisine başsağlığı dilemeyen herkese küserdi. Bana o kişiyi hatırlattınız? Sizin yaş kaç? Gerçi onun yaşı da şu an 35 civarı ama akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız. Bu kadar sosyal medya odaklı yaşamayın.

bu tür cocuk yapma yarislari eltiler arasinda oluyor diye biliyorum ben. kayinvalide en cok benim cocugumla ilgilensin vb yarislar. sizde de önce kim evlenecek, önce kim hamile olacak yarislari var gibi görünüyor. kardesiniz bu tür konularda hirs yapiyorsa da kiskaniyorsa da görmezden gelip onu öyle kabul etmeniz lazim. benim de yan ofisimden bir arkadasim bir ödül almisti. arkadasimi biraz severdim ama isle alakali bir sürü derdim varken benimle tamamen ayni alandaki ve ayni hocayla calisan arkadasimin ayni okuldan ödül almasina (benim de alabilecegim bir ödüldü) hic sevinmedim, hatta uyuz oldum. baskasinin basarisina sevinmediysem de sevinmis gibi tebrik edemem. kiz kardesiniz de dürüst olmus ve yapmacik bir sekilde kutlamak istememis. kardesinizi böyle kabul etmeniz gerekiyor. ben sizin yerinizde olsam kiskandirmamak icin özel bir caba harcardim. onu överdim, kendisine güvenini artirmaya calisirdim.

annenizin iki apartmani kiz kardesinize vermesi hakkinda: anne babalar zor durumda olan cocuklarina daha cok maddi destek oluyor, ama bu o cocuklarini daha cok seviyorlar anlamina gelmiyor bence. kimse cocuklarinin magdur ve fakir yasamasini istemez. benim babaannemler de evlerini cocuklarina esit dagitmadilar, ama hepsini esit seviyorlar benim gözlemledigime göre.

Çok şükür siz görmüşsünüz Allah isteyenlere nasip etsin içlerinde de beni de unutmasın. Ben gittim doktora bir sıkıntı yok dedi aslında çok stresli bir dönemdeyim bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. İnşallah nasip olur

Çok haklısın canım , benimde öğrenmem gerek. İnşallah

oh ne kadar güzel sorun da yokmuş
stres başlıca olmamasının sebebi
beş ayda kendini hemen bırakma bence doktorlar bir yıl deneyin diyorlar ohoo daha iki yıl bile normal diyen var
stresli bir dönemde sperm ve yumurta birbirini itermiş
inşallah sıkıntıların bir an önce geçer bebeğin de gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…