Ben o sarılmayı kalben hissettimKesinlikle yaşayan biliyor. İnstagram hesabımı bile kapattım video atmasınlar artık diye ama nafile , olabildiğince mesafeliyim. Sonra da kendimi sorguluyorum ben mi kötü düşünüyorum diye, üzülüyorum ve görmüyorlar. Amin canım hepimizin inşallah , senin gibi düşünen insanların olması beni mutlu ediyor. Huzur mutluluk yuvandan eksik olmasın.
Burada aylardır uğraşıyoruz.. Emin olun pes etmemiştir.. Siz ballandıra ballandıra anlattığınız ve kardeşiniz hiç yardımcı olmadıgınız için üzüldüm ne yapabilirim derken bile halini hissetmediğimiz için kardeşinizi mi suçluyorsunuz..Evet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
Bir onceki konusunda, kardesler ayni anda hamile kalirsa arada rekabet olur mu diye soran birisi kendisi. Yani oyle kardes yegen gibi kutsal mefhumlari yok. Akli baska çalışıyor.Bir kadinin 7 aydir cocugu olmuyor diye kardesinin cocuguyla ilgili herhangi bir kutlamaya gelmemesi hic normal degil. Benim 7 yil olmasa yine de giderdim, kardes yegen bu yaBence siz haklisiniz, 7 ay icin dram yaratmaya gerek yok diye dusunuyorum
İnsan kardeşine hamileliğime pekte sevinmedi diye laf eder mi Allah aşkınaHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
5 dk önce öğrendiğiniz bu güzel haber için burada napıyosunuz gidip kardeşinizin sevincini paylaşsanıza . Gerçekten buradan nasıl bir cevap bekliyosunuz ilginçsiniz gerçektenEvet detaylara hakimsiniz. Şimdi ise iki kardeş ikimiz de hamileymisiz. Ben kardeşimin gebelik haberini beş dk önce öğrendim.
Ilişkiniz normalde nasıldı peki? Uzak mıydınız hep birbirinize ya da aranızda bir problem var mıydı? Ben sizin yerinizde olsam evine giderdim, sen inmiyorsun bari ben çıkayım dedim derdim ve partiye neden katılmadığını, aramızda bir sorun olup olmadiğını sorardım. Ayrıca yaptiginin bana kendimi kötü hissettirdiğinden de bahsederdim. Sonuçta siz kardeşsiniz aranızda dağ dağa küsmüş dağın haberi yok durumu olmamalı diye düşünüyorum.Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
6 senedir bekliyorum ,2 tüp bebek,2 düşük,çevremde o kadar çok var ki benden sonra evlenip hamile olan ve çocuğu olan .en yakınlarım bile yanımda ayy oğlum,vay kızım diye nispetler yaptı,başlarda çok taktım ,ağladım,sızlandım ama şu an hepsini aştım,umurumda bile değiller, Allah onlarıda başka şeylerle sınasın dedim,ama bu olay çok farkı,kardeş ya kardeş ,bir de kalkmış cevabını bildiği soruyu bur da bize soruyor pes valla.
Bir arkadaşım her şeyi whsatpp ta paylaşırdı. Hatta cenazeleri varsa bile “canım amcam çok erken gittin” falan yazar, sonra onu görüp kendisine başsağlığı dilemeyen herkese küserdi. Bana o kişiyi hatırlattınız? Sizin yaş kaç? Gerçi onun yaşı da şu an 35 civarı ama akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız. Bu kadar sosyal medya odaklı yaşamayın.Kardeşim de hamileymis zaten. Aradı söyledi az önce. Ama benim kutlamaya gelmedi. Üstüne bir de storyde görüp normalde ifade bırakırdı, ifade bile bırakmadan geçti.
Çok şükür siz görmüşsünüzhiç olmayacakmış gibi düşünme bana da doktor bizi zorlayacak dedi çift çizgiyi gördüm ikinci tedavimle inşallah keseyi görmeyi bekliyorum.
Kendine stres yapma ben hep diyordum ki çocuğum olacak ha tüp bebek olabilir aşılama olabilir ama olacak güzel düşün inşallah eninde sonunda gelecek
Çok haklısın canım , benimde öğrenmem gerek. İnşallahİnan sen kötü düşünmüyorsun. İnsanlar artık çok bencil ve düşüncesiz. Ben artık yeri geldiğinde insanları terslemeyi öğrendim. Yoksa herşeyi kendilerine hak görüyorlar.
Aminn cümlemizin mutluluğu huzuru sevgisi daim olsun inşallah
oh ne kadar güzel sorun da yokmuşÇok şükür siz görmüşsünüzAllah isteyenlere nasip etsin içlerinde de beni de unutmasın. Ben gittim doktora bir sıkıntı yok dedi aslında çok stresli bir dönemdeyim bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. İnşallah nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?